Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
To je panečku diskuze. Jsem troll, úchylák, estébák, podezřelý už jenom proto že jsem chlap. Je tady něká paní nebo slečna, která nemá problém s muži a umí diskutovat bez toho, aby napadala druhé pohlaví?
@bozuzu píše:
A že se jich tu najednou vyrojilo, těch nováčků chlapů doplňuji.@Esteban a spol. Tímto se loučim, přestávám sledovat a odcházim do uzavřené, ať zas nejsme nařčené, že nás to tam neuspokojuje
Jo, jo, jen běžte do uzavřené diskuze, tam vás nikdo nebude konfrontovat s vašimi názory, a už vůbec ne nějaký chlap.
@Amys píše:
Hlavně v uzavřené diskuzi to není samý Troll a podezřelý nováček jako tady.
To je jasné, nováčci jsou podezřelí. Copak by mohl někdo z nových diskutujících mít rozumné názory? Nelze, naše partička ví všechno nejlépe.
@kate02 píše:
Přemýšlím, do které kategorie spadám…
trollující nováček? ![]()
@Esteban píše:
To je panečku diskuze. Jsem troll, úchylák, estébák, podezřelý už jenom proto že jsem chlap. Je tady něká paní nebo slečna, která nemá problém s muži a umí diskutovat bez toho, aby napadala druhé pohlaví?
já akorátže debaty k tomuto tématu jsem se neúčastnila, takže nejsem relevantní vzorek ![]()
@jdukolem píše:
trollující nováček?
Nebo se jako vždy nevlezu do tabulek…
![]()
@jdukolem píše:
já akorátže debaty k tomuto tématu jsem se neúčastnila, takže nejsem relevantní vzorek
Nejste relevantntní vzorek, přesně jak píšete. Já jsem tady jako „Alenka v říši divů“. Nechápu, o co „dámám“ jde. Dostal jsem už takových jmen, nálepek, že se nestačím divit. V podstatě jenom proto, že jsem chlap. To je něco nepatřičného?
@Esteban píše:
Nejste relevantntní vzorek, přesně jak píšete. Já jsem tady jako „Alenka v říši divů“. Nechápu, o co „dámám“ jde. Dostal jsem už takových jmen, nálepek, že se nestačím divit. V podstatě jenom proto, že jsem chlap. To je něco nepatřičného?
ale tak muži jsou zde celkem vítaní myslím si že to o pohlaví nebude… spíš o šlápnutí na kuří oko?
no kdo ví
@jdukolem píše:
ale tak muži jsou zde celkem vítaní myslím si že to o pohlaví nebude… spíš o šlápnutí na kuří oko?no kdo ví
Tak asi ano, šlápnul jsem někomu na kuří oko. Já prostě nemám rád, když se všichni svorně sešikují proti jednomu člověku, vysmívají se mu a vyhledávají jeho pochybení, a nezáleží na tom jakého IQ dotyčný dosahuje, je to lidská bytost, každý nemůže být Einstein. Teď mluvím o té paní - matce dětí. Já dostal nálepku úchyla jenom proto, že jsem si dovolil sem vůbec přispívat.
@jahuhudka píše:
@Esteban tak místo těch výlevů začni diskutovat, dej téma co jsme ještě neprobrali z tisíce a jednoho úhlu
Diskuzi na toto téma jste zničily a pak ji ze strachu nechaly zavřít. Sem už mnoho lidí nepřijde, takže diskutovat na toto téma je zbytečné.
@Esteban píše:
Diskuzi na toto téma jste zničily a pak ji ze strachu nechaly zavřít. Sem už mnoho lidí nepřijde, takže diskutovat na toto téma je zbytečné.
TAk na co ta samomluva tady? J8 klidně podiskutuji, sprostého slůvka jsem ti nenapsala, naopak jsem tě vyzvala, ať nadhodíš téma (v rámci kauzy Nýrsko) která tu ještě probrána nebyla, nebo jiný pohled na věc ![]()
@jahuhudka píše:
TAk na co ta samomluva tady? J8 klidně podiskutuji, sprostého slůvka jsem ti nenapsala, naopak jsem tě vyzvala, ať nadhodíš téma (v rámci kauzy Nýrsko) která tu ještě probrána nebyla, nebo jiný pohled na věc
Samomluva? Odpovídám na příspěvky. Nicméně diskutovat zde už nemá smysl. To jsou jen doznívající poslední komentáře, tak se nenechte vyrušovat. Do vaší soukromé diskuze vám nikdo nepatřičný nebude zasahovat, natožpak nějaký chlap.
@Esteban Tak to nebudu rušit, při doznívajícím posledních komentářích
Nestěžujte si ale, že tady nikdo nechce diskutovat, já se nabídla ![]()