Vezme mi sociálka dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
jaaaaaana
10.2.15 17:59
@kate02 píše:
Přemýšlím, do které kategorie spadám… :mrgreen:
:lol: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
36
10.2.15 18:10

To je panečku diskuze. Jsem troll, úchylák, estébák, podezřelý už jenom proto že jsem chlap. Je tady něká paní nebo slečna, která nemá problém s muži a umí diskutovat bez toho, aby napadala druhé pohlaví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
10.2.15 18:14
@bozuzu píše:
A že se jich tu najednou vyrojilo, těch nováčků chlapů doplňuji.@Esteban a spol. Tímto se loučim, přestávám sledovat a odcházim do uzavřené, ať zas nejsme nařčené, že nás to tam neuspokojuje :mavam:

Jo, jo, jen běžte do uzavřené diskuze, tam vás nikdo nebude konfrontovat s vašimi názory, a už vůbec ne nějaký chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
10.2.15 18:20
@Amys píše:
Hlavně v uzavřené diskuzi to není samý Troll a podezřelý nováček jako tady.

To je jasné, nováčci jsou podezřelí. Copak by mohl někdo z nových diskutujících mít rozumné názory? Nelze, naše partička ví všechno nejlépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
10.2.15 18:23
@kate02 píše:
Přemýšlím, do které kategorie spadám… :mrgreen:

trollující nováček? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
10.2.15 18:24
@Esteban píše:
To je panečku diskuze. Jsem troll, úchylák, estébák, podezřelý už jenom proto že jsem chlap. Je tady něká paní nebo slečna, která nemá problém s muži a umí diskutovat bez toho, aby napadala druhé pohlaví?

já akorátže debaty k tomuto tématu jsem se neúčastnila, takže nejsem relevantní vzorek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
10.2.15 18:27
@jdukolem píše:
trollující nováček? ;)

Nebo se jako vždy nevlezu do tabulek… :mrgreen: :mrgreen:  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
10.2.15 18:30
@kate02 píše:
Nebo se jako vždy nevlezu do tabulek… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

a nebo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
10.2.15 18:45
@jdukolem píše:
já akorátže debaty k tomuto tématu jsem se neúčastnila, takže nejsem relevantní vzorek ;)

Nejste relevantntní vzorek, přesně jak píšete. Já jsem tady jako „Alenka v říši divů“. Nechápu, o co „dámám“ jde. Dostal jsem už takových jmen, nálepek, že se nestačím divit. V podstatě jenom proto, že jsem chlap. To je něco nepatřičného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
10.2.15 19:08
@Esteban píše:
Nejste relevantntní vzorek, přesně jak píšete. Já jsem tady jako „Alenka v říši divů“. Nechápu, o co „dámám“ jde. Dostal jsem už takových jmen, nálepek, že se nestačím divit. V podstatě jenom proto, že jsem chlap. To je něco nepatřičného?

ale tak muži jsou zde celkem vítaní myslím si že to o pohlaví nebude… spíš o šlápnutí na kuří oko? ;) no kdo ví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
10.2.15 19:53
@jdukolem píše:
ale tak muži jsou zde celkem vítaní myslím si že to o pohlaví nebude… spíš o šlápnutí na kuří oko? ;) no kdo ví

Tak asi ano, šlápnul jsem někomu na kuří oko. Já prostě nemám rád, když se všichni svorně sešikují proti jednomu člověku, vysmívají se mu a vyhledávají jeho pochybení, a nezáleží na tom jakého IQ dotyčný dosahuje, je to lidská bytost, každý nemůže být Einstein. Teď mluvím o té paní - matce dětí. Já dostal nálepku úchyla jenom proto, že jsem si dovolil sem vůbec přispívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
10.2.15 20:03
@jahuhudka píše:
@Esteban tak místo těch výlevů začni diskutovat, dej téma co jsme ještě neprobrali z tisíce a jednoho úhlu

Diskuzi na toto téma jste zničily a pak ji ze strachu nechaly zavřít. Sem už mnoho lidí nepřijde, takže diskutovat na toto téma je zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
10.2.15 20:05
@Esteban píše:
Diskuzi na toto téma jste zničily a pak ji ze strachu nechaly zavřít. Sem už mnoho lidí nepřijde, takže diskutovat na toto téma je zbytečné.

TAk na co ta samomluva tady? J8 klidně podiskutuji, sprostého slůvka jsem ti nenapsala, naopak jsem tě vyzvala, ať nadhodíš téma (v rámci kauzy Nýrsko) která tu ještě probrána nebyla, nebo jiný pohled na věc :nevim:

• Citovat
  • Upravit
36
10.2.15 20:19
@jahuhudka píše:
TAk na co ta samomluva tady? J8 klidně podiskutuji, sprostého slůvka jsem ti nenapsala, naopak jsem tě vyzvala, ať nadhodíš téma (v rámci kauzy Nýrsko) která tu ještě probrána nebyla, nebo jiný pohled na věc :nevim:

Samomluva? Odpovídám na příspěvky. Nicméně diskutovat zde už nemá smysl. To jsou jen doznívající poslední komentáře, tak se nenechte vyrušovat. Do vaší soukromé diskuze vám nikdo nepatřičný nebude zasahovat, natožpak nějaký chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
10.2.15 20:21

@Esteban Tak to nebudu rušit, při doznívajícím posledních komentářích :lol: Nestěžujte si ale, že tady nikdo nechce diskutovat, já se nabídla :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML