Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Antonie Bolavá píše:
Hele, ty máš nějakej problém? Nebo proč jsi se po mně rozhodla vozit? Proč tě to tak dráždí? Je to tvoje diskuse nebo co?
Mně prostě vadí nesmyslný mazání diskuzí… ![]()
Moje diskuze to není, tvoje taky ne…
Já jen napsala svůj názor, to snad ještě můžu, ne? ![]()
Mimochodem, ten druhý, co vyhrožoval žalobou, si údajně diskusi zkopíroval, takže nějaké mazáni by bylo k ničemu. Mimochodem, doufám, že si ji i vytiskl a že se do smrti zadlužil, aby mohl nakoupit tolik papíru ![]()
Jinak si myslím, že celou dobu, co tady na emiminu jsem, jsem nikdy s mazáním diskuzí „protože někdo chce“, nesouhlasila…
Tady mi to prostě přijde jako požadavek postavenej na hlavu, pokud někdo chce diskutovat v uzavřené skupině, je to jeho volba, ale proč by se mělo jeho rozhodnutí vnucovat všem ostatním, když tahle diskuze neobsahuje nic, co by odporovalo pravidlům? ![]()
Argumentaci „čistým svědomím“, bych chápala, ale u člověka, kterej daný téma už dál nehodlá řešit vůbec…
V tom není nic osobního, jen mi to prostě přijde nelogický…
![]()
@kate02 píše:
Mně prostě vadí nesmyslný mazání diskuzí…Moje diskuze to není, tvoje taky ne…
Já jen napsala svůj názor, to snad ještě můžu, ne?
No my jsme snad taky napsaly svůj názor, ne? Nebo myslíš, že my máme tu moc to tady smazat? A nesmyslný mi to teda rozhodně nepřipadá. Měly by se takhle smazat všechny diskuse o tom případu. A hlavně ty pod Klatovským deníkem, protože tam je to k blití od začátku do konce
@kate02 píše:
Ukaž mi jedinej bod pravidel, který tahle diskuze porušuje...Nebo si můžu vybrat jakoukoliv diskuze, která mi „vadí“ a chtít po adminech smazání? To snad nemyslíš vážně?
TAk tenhzle bod by se ještě dal napravit ![]()
@kate02 píše:
Jinak si myslím, že celou dobu, co tady na emiminu jsem, jsem nikdy s mazáním diskuzí „protože někdo chce“, nesouhlasila…Tady mi to prostě přijde jako požadavek postavenej na hlavu, pokud někdo chce diskutovat v uzavřené skupině, je to jeho volba, ale proč by se mělo jeho rozhodnutí vnucovat všem ostatním, když tahle diskuze neobsahuje nic, co by odporovalo pravidlům?
Argumentaci „čistým svědomím“, bych chápala, ale u člověka, kterej daný téma už dál nehodlá řešit vůbec…
V tom není nic osobního, jen mi to prostě přijde nelogický…
![]()
Já pořád nechápu, jak jsi přišla na to, že to nehodláme dál řešit
A tobě citlivé informace ze soukromí někoho dalšího nepřipadají, jako důvod smazání?
Kdo to tu chce zavrit a proc? to snad muze zakladatelka pozadat anebo nekdo jinej, jak to koho napadne? Jen me to zajima…osobne je mi to jedno. Jen se ssmeju tomu argumentu ![]()
@Antonie Bolavá píše:
No my jsme snad taky napsaly svůj názor, ne? Nebo myslíš, že my máme tu moc to tady smazat? A nesmyslný mi to teda rozhodně nepřipadá. Měly by se takhle smazat všechny diskuse o tom případu. A hlavně ty pod Klatovským deníkem, protože tam je to k blití od začátku do konce
Tak nechápu, proč se tak rozčiluješ? ![]()
Té malé je 5,hodně si bude pamatovat tak jako tak…
A podle mě pro ni bude mnohem horší to ovzduší v rodině a okolí, než to, že si pak přečte něco na netu…
Nebo si myslíš, že neví, co se děje? ![]()
Mě jen překvapuje, že když byla diskuze třeba o takových Paterčatech, tak v té mi bylo taky z některých příspěvků na nic, ale tam návrh na smazání celé diskuze nepadl od nikoho…
A třeba si to taky jednou ty děti přečtou, že jo… ![]()
@Esteban píše:
Pro ty, co nevědí, co je ta uzavřená skupina zač. Jsou to „dámy“, které tady kopaly do matky a zesměšňovaly ji. Dotáhly to tak daleko, že začaly mít obavy, aby je někdo nežaloval, tak žádaly smazání diskuze „Děti se neodebírají, protože jedna paní povídala“. V uzavřené diskuzi si notují a nikdo jim nevyvrací jejích názory, protože toho, kdo by nebyl na jejich vlně, jednoduše nepřijmou do diskuze. Pokud máte zájem o diskuzi, kde se nenosí jiné názory, požádejte o povolení přistoupit. Já zájem nemám, mně vyhovuje otevřená diskuze, do které může přispět každý, byť má odlišný názor. Nestydím se za svoje názory a neříkám nic, co by bylo nutné utajovat.
Co to plácáš za hovna???
![]()
@Antonie Bolavá píše:
Já pořád nechápu, jak jsi přišla na to, že to nehodláme dál řešit
A tobě citlivé informace ze soukromí někoho dalšího nepřipadají, jako důvod smazání?
Potože buď chci mít „čistý svědomí“ a tou věcí se dál nezabývám, nečtu o tom další články, abych nepodporovala novináře v tom psaní o tom atd. Kde není sledovanost, není ani psaní…
Nebo se neschovávám do uzavřené diskuze, jen kvůli „citlivým informacím ze soukromí“, který stejně visí na internetu, kam se podiváš, protože to matka dovolila… ![]()
Já prostě už články na tohle téma neřeším, nečtu… To mi pro moje „čistý svědomí“ stačí… ![]()
@kate02 píše:
Tak nechápu, proč se tak rozčiluješ?![]()
Mě jen překvapuje, že když byla diskuze třeba o takových Paterčatech, tak v té mi bylo taky z některých příspěvků na nic, ale tam návrh na smazání celé diskuze nepadl od nikoho…A podle mě pro ni bude mnohem horší to ovzduší v rodině a okolí, než to, že si pak přečte něco na netu…
Nebo si myslíš, že neví, co se děje?
A třeba si to taky jednou ty děti přečtou, že jo…
Tak rekla bych, ze diskuzi zavrit, az nebude o cem diskutovat. Momentalne to asi jeste vyresene neni…
@kate02 píše:
Tak nechápu, proč se tak rozčiluješ?![]()
Mě jen překvapuje, že když byla diskuze třeba o takových Paterčatech, tak v té mi bylo taky z některých příspěvků na nic, ale tam návrh na smazání celé diskuze nepadl od nikoho…A podle mě pro ni bude mnohem horší to ovzduší v rodině a okolí, než to, že si pak přečte něco na netu…
Nebo si myslíš, že neví, co se děje?
A třeba si to taky jednou ty děti přečtou, že jo…
Tak to nevím, v diskusi o paterčatech jsem nebyla. Kdybych tam byla, tak by mě to možná napadlo ![]()
@kate02 píše:
Potože buď chci mít „čistý svědomí“ a tou věcí se dál nezabývám, nečtu o tom další články, abych nepodporovala novináře v tom psaní o tom atd. Kde není sledovanost, není ani psaní…Nebo se neschovávám do uzavřené diskuze, jen kvůli „citlivým informacím ze soukromí“, který stejně visí na internetu, kam se podiváš, protože to matka dovolila…
Já prostě už články na tohle téma neřeším, nečtu… To mi pro moje „čistý svědomí“ stačí…
No vidíš, tak to neřeš ![]()
@kate02 píše:
Potože buď chci mít „čistý svědomí“ a tou věcí se dál nezabývám, nečtu o tom další články, abych nepodporovala novináře v tom psaní o tom atd. Kde není sledovanost, není ani psaní…Nebo se neschovávám do uzavřené diskuze, jen kvůli „citlivým informacím ze soukromí“, který stejně visí na internetu, kam se podiváš, protože to matka dovolila…
Já prostě už články na tohle téma neřeším, nečtu… To mi pro moje „čistý svědomí“ stačí…
A chodíš to číst sem, kde je to tak pěkně shrnutý, přečtou to za tebe jiný
Pak chápu, proč to nechceš smazat
![]()
@Antonie Bolavá píše:
No vidíš, tak to neřeš
Ale nesmyslný mazání diskuzí řešit budu…
![]()