Vibrucol a nespavé děti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37
16.11.20 19:46

@Kristynka22 maminky, co spí v noci 4 hodiny v kuse??? Takový luxus! :lol: :lol: :lol: tak já mám 4 měsíční dítě a noci spím v průměru 2,5 hodiny celkově z celé noci běžně… :zed: také večer nemůže usnout. I když je přes den hodně akční, středně akční, nebo vůbec akční, večer má vždy stejný problém… je plně kojená, pediatr mi nedoporučuje dávat před spaním kaši, že by jí mohlo začít bolet bříško. Tak nevím jestli může brečet hlady, ale přibývá dobře. Jo a dole v puse jsem jí našla, že jí roste zřejmě špičák, to by také lecos vysvětlovalo… ale je fakt že problém se spaním začala mít hned po skončení šestinedělí. Předtím spala i celou noc… Takže nemáte někdo nějaký tip na lepší usínání + hlavně jak udělat, aby v noci spala aspoň 3 hodiny v kuse? :nevim:

Jo a v noci jí neuklidní nic jiného, než prso. Můžu chodit, houpat, nutit dudlík, ale to vyvádí ještě víc. Takže to vždy skončí tak, že párkrát potáhne a pak si ho jen dudá… někdy stačí 5 min a spí, nekdy si chce dudat třeba i hodinu a vždy když jí ho chci vyndat, opět řev… a to jsem jí na to neučila, přišlo to takhle samo. Předtím usínala a hlavně v noci spala bez prsa úplně v pohodě. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
17.11.20 09:35

@Dzuda Přestane to :) Z mé zkušenosti nemá cenu to moc řešit, ten spánek se prostě furt mění… Příspěvek, na který jsi reagovala, jsem psala když dceři byly asi 4 měsíce, teď jí je rok a půl a za tu dobu vystřídala tak 10 stylů spánku, někdy to bylo horší, jindy lepší, až teď se to začíná nějak stabilizovat, ale zase přišly jiné problémy (velký problém usínat, v noci přesuny ke mně do postele, kde se extrémně roztahuje a já jsem třeba co 20 minut vzhůru a musím jí posouvat, protože spím úplně na hraně div nespadnu :lol: ). Prý se spánek plně stabilizuje až kolem 3 roku, kdy většina dětí přestává spát odpoledne a pak padnou v 7 večer a chrápou až do rána :lol: Tak se musí ještě chvilku vydržet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
17.11.20 12:55

@Kristynka22 vážně to někdy bude i lepší? :lol: zatím mi přijde že je to jen a jen horší :( mam pocit, že jestli se to ustálí až když ji budou 3, tak to zase začnu chodit do práce a opět se nevyspim… A to jsem já byla prý extra spavé miminko, myslela jsem si, jak to bude doma pohoda, jak se vyspím když nebudu vstávat do práce… Nj, s nastupujícím mateřstvím začaly padat asi všechny představy co jsem kdy měla :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
22.11.20 11:08

@Dzuda Mateřství je strašně náročné psychicky, a bohužel si neodpustím rčení malé děti malé problémy, velké děti velké problémy :lol: Já byla z dcery zoufalá když byla miminko, protože měla koliku a prořvala hystericky 10h denně a nešla nijak utišit, jen se svíjela. No a teď zase extrémní vzteklost, odmítá chodit za ruku tak musí bejt furt v kočáru, bez řevu neuvařim ani kafe, i bych někdy brala zpátky to uřvané mimino :lol: Takže se snaž užívat, I když toho moc nenaspíš, od roka už se bohužel nezastavíš a bude to šrumec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí