Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Monchichik píše: VíceNevím, jak to měli. Pozemek koupili už spousty let zpátky, třeba měli v plánu se odstěhovat dřív, těžko říct. Ale vážně to nejsou typ, který by někoho využíval. Naopak, kdykoliv chci s něčím pomoc, třeba v kuchyni, tak odmítnou, až je mi to někdy blbé. Naopak matka od bývalého přítele mě zapřáhla, kdykoliv to šlo. Možná, že tu péči ode mě ani neočekávají, ale já mám jen pocit, že to tak bude. Protože v moji rodině by to tak bylo.
@JenniferLawrence píše: Více
Tak hlavne spravne nastavit financovani, kdyz je pritel budizknicemu. ![]()
A proč? U ženských to znám, ale u chlapa? ![]()
@JenniferLawrence no já bych řekla, že taky nevařím…tak co potom teda?
vtipný, řekne, že nevaří, aby si rovnou počítala s tím, že je to celý tvoje ![]()
@JenniferLawrence Tak návštěvu taky nenechám běhat po kuchyni a nic po ní nechci. Já bych tam bydlet nešla, ale je to tvoje volba.
A co dela přítel, kdyz ty se chces predvadet jako hospodynka? Co delal ex?
@Ploskutáček píše: Více
Naprosto výstižně napsáno ![]()
Ten můj se opravdu změnil po těch cca 15 let a za dalších 5 let už nás vyhazoval z domu…
Nikdy bych nevěřila že se to takto obrátí…
Příspěvek upraven 31.08.25 v 19:24
@PaníBovaryová píše: Víceže, také mě to napadlo, že bych časem takovou Popelku ošetřovatelku potřebovala, akorát já mám dceru, Popeláků asi tolik k mání nebude
@Ploskutáček píše: Více
Ja vim, ale aspon si muze usetrit tu igelitku. Nerikam ze se to musi stat, ale nejlepsi je proste kdyz bydli kazdy sam. Oni se vlastne poradne ani neznaj, tak bych taky zkusila ten rok v podnajmu a pak se uvidi co dal.
Hlavne by se mi teda nelibilo, ze vse je jen podle nej, zadny kompromis.