Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@JenniferLawrence píše: Více
tak jsi blázen, který neví do čeho se bezhlavě žene,
ty holko, která se postará
váš vztah nemá žádnou budoucnost
@stinga píše: Víceptala jsem se na názor, nic není definitivní. Kdybych byla blázen, mohla jsem tam jít klidně už tento školní rok, chtěla jsem ještě zůstat v Brně. Dá se to podat slušně a ne výsměchem
no, víš co, najdi si tady asi sto diskusí o vícegeneračním bydlení,
vždyť ty už teď pro tvého přítele a jeho rodinu nejsi nic než podřadné stvoření, služka, a ty to snad ani nevidíš? nechápeš?
Nic není definitivní, rozhodneš se logicky sama. Ale tuším, že když se rozhodneš že tam bydlet nepůjdeš, tak to bude konec vašeho vztahu. A když půjdeš, tak máš jistotu, že on tam prostě zůstane a nikam s tebou nepůjde. Fakt si pročti ty diskuze tady. Za pár let můžeš mít dvě malé děti, tchánovce nemocný, protivný, chlapa věčně pryč… Nebudeš vědět kam dřív skočit, a když si postěžuješ, tak se dozvíš že když se ti to nelíbí, nikdo tě tady nedrží. A přijde na řadu pověstná igelitka.
Fakt si stůj za tím co chceš i ty, nenech se tlačit kam nechceš.
@JenniferLawrence
Nechod do neceho takoveho. V cizim baraku, bez vlastniho soukromi, protoze babi a deda jen o par metru vedle, s chlapem, ktery preferuje je jak je to vyhodne pro nej a zcela opomiji, jak nevyhodne je to pro tebe… S vidinou, ze za par let budes pecovatelka a bude se to ocekavat jako samozrejmost, kdyz bydlis v jejich dome prakticky zadarmo. Budou ti kecat di vychovy deti, sama svobodne bez vsetecnych dotazu kam jdes si nevyrazis ani nakoupit rohliky. A do to vseho se prizpusobovat povaze, rozmarum a naladam starych, v podstate cizich lidi. Hele, tady je pro tebe jediny klad, to, ze bys bydlela temer zadarmo. Ale ten klad by byl zatracene vykoupenej, ver mi. Ona pod tlakem toho vseho pak vetsinou rychle vyprcha i ta velka laska. Rozmyslu si to dobre.
@arinecka píše: Více
Ano, děkuji za všechny odpovědi, protože jsem se utvrdila v tom, že neustoupím. Buď se zařídí jinak, je mi jedno, co s tím barákem udělají nebo rozchod.
@Denisa56 píše: Vícesamozřejmě jeho rodinu moc neznám, ale nepůsobí na mě tímhle stylem. Koneckonců, jeho mama tam vydržela přes 20 let a i nadále mezi sebou mají hezké vztahy. Neodešli z důvodu, že by to tam skřípalo. Ale i kdyby byli prarodiče v pohodě, vždycky je určitě lepší žít ve svém.
Ano, takhle bych to udělala. Kompromis ve vztahu je hodně důležitý, ale u vás bohužel není.
@arinecka píše: Více
Mám pocit, že to nejsou tchánovci, jsou to jejího přítele prarodiče. Tchánovci se odstěhovali jinam, do vlastního.
@Fazulina píše: Více
Já vím, už se mi to nechtělo opravovat.
A proč tedy odešli? Mohli ušetřit hromadu peněz pro syna, který si mohl postavit dům nový… ![]()
a to už si umí uklidit pokojíček a ob týden umýt koupelnu? to je ale šikulka samostatnej, fakt…