Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nechápu, proč to nezkusit? Bydlet tam budete zadara, jen za energie a můžete vesele šetřit. Proč s takovou devizou lézt do nájmu, kde neušetříte nic? A že ti tam nebude patřit ani klika u dveří? A v nájmu snad jo? Nemovitost si můžeš pořídit svou, v tom ti nikdo nebrání, stejně tak se můžeš kdykoliv odstěhovat. Zatracovat to hned dopředu, to jako rozumný nevidím.
@Janli píše: VíceVšak ale já jsem neřekla, že bych tam nesla nikdy, ale první rok chci rozhodně být v nájmu, at si to vyzkoušíme jen my dva spolu. Za ten rok ten nájem zase taková darda není. A pak bych tam byla ochotna byt par let, nez se trochu našetří, ale rozhodne ne do konce života.
Ale mam strach, ze jakmile bych tam šla, on by se uz nechtěl hnout z místa.
@JenniferLawrence píše: Více
Takový chlap, co není schopný kompromisu už teď s tebou nepůjde. Zbytečná komplikace pro pořizování rodiny.
Prarodice jsou v pohode. Akorat tchanovci od nich zdrhli v dobe, kdy uz budou potrebovat vic pomahat.
V pohode, jo, to vis, ze jo.
@PaníBovaryová píše: Více
Tchanovci se odstěhovali jen do vedlejší vesnice a se vším jim pomáhají, to zase nemůžu říct.
Tvoje myšlenka a plán, že si společné žití vyzkoušíte nejdříve sami v nájmu, je dobrá…
Ale potom - když vám to spolu bude pasovat - tak se podle mě přesunete na Vysočinu do domu jeho prarodičů, a tim to bude hasnout. A ty na to buď přistoupis a přizpůsobis se nebo ne…
Ale je to něco jiného, než s nimi bydlet a pomáhat každodenně…Ještě chodí do práce a dlouho chodit budou a tak jim dali najevo, že s prací neseknou, kvůli tomu, aby zůstali pomáhat doma třeba u ležáka. Když už s nimi nebydlí, nebude se nikdo na ně tolik koukat skrz prsty…
Hezký vymyšleno ![]()
@PaníBovaryová píše: VíceNene, mají hypo, ale do 3 let mají splaceno, táta vydělává hezké peníze
@truelly píše: Více
a hodnou naivní popelku, která to vezme za ně, už také synáček našel
té rodince se daří, na co pohlédnou
Zažila jsem partnera, jehož rodinu jsem vážně nenáviděla. A oni mě v lásce asi taky neměli. O to víc si cením toho, že se tam cítím dobře. Ale přeci jen, jezdím tam v podstatě na návštěvu, je to něco úplně jiného než společné bydlení.
A přeci jen mě mrzí, že už dávno řešili, jak to udělat, aby případná přítelkyně nedostala nic
jsem jeho první přítelkyně a tohle bylo na stole už dávno, hlavně aby to celé zůstalo jemu. Kdyby se role otočily, tak by se jim to určitě nelíbilo.
@JenniferLawrence diametrálně.
U hodinové kávy s bábovkou vydrží všichni všechny.