Videla jsem ducha holčičky foto
- Fotoalbum (11)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Holky, já to taky nechápu…jako nikdo v okolí. Já viděla zřetelně holčičku a vylezl mi z toho spíš cert ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@warita píše:
Holky, muzete mi nektera zakrouzkovat kde to vidite? Ja nevidim NIC.
Já taky ne. Jsme houno ducharky ![]()
- Citovat
- Upravit
Ja ti moc neverim, pac u fotek je cas 18:39hod, 18:41hod..a ne pul ctvrte rano ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Psala jsem na vtpj (vyšetřovací tým paranormálních jevů) a prý je to dost zaujalo že fotografii budou dále zkoumat tak dám echo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na mobilu nic nevidím, ale ta žlutá výmalba, to je teprve horor. Rádio se nám taky spouštělo samo - když se vypnula a zapnula elektřina, třeba při bouřce, ale to byla hi-fi věž. Ovšem když začala hrát uprostřed noci úplně na plné pecky, tak to jsem taky musela chvilku vydychavat šok. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@_BBQ_s píše:
Ja ti moc neverim, pac u fotek je cas 18:39hod, 18:41hod..a ne pul ctvrte rano
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@_BBQ_s píše:
Ja ti moc neverim, pac u fotek je cas 18:39hod, 18:41hod..a ne pul ctvrte rano
Mozna je to cas upravy fotek, ne casu, kdy byly porizeny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lampicka11 píše:
Psala jsem na vtpj (vyšetřovací tým paranormálních jevů) a prý je to dost zaujalo že fotografii budou dále zkoumat tak dám echo
a ten duch se nijak nehýbal, nereagoval na focení s bleskem?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lampicka11 píše:
to tu existuje? ![]()
hele duch by se nenechal vyfotit a nestál tam kolik minut
koukni někdy v tv dávají seriál a tam honí duchy ti maj problém ducha natočit natož fotit kdoví jak dlouho
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevidim tam nic, zkus tam jeste spat a uvidis jestli se ti to stane znovu pak si muzes byt jista
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet
Protoze v noci jede mozek na jiny rezim. Lidska psychika je pozornejsi ke každému zvuku a obrazu, co je ve dne obycejne puknuti v parketach, je v noci „krokem ducha“. Sama zakladatelka psala, ze byla rozespala, v cizim prostredi, ktere ji neni blizke, byla nejspis „vydesena“uz vecer, at vědomě ci nevedome. To vse nahrava presne tomu, co pak „videla“.Lidsky mozek je schopny dotvaret obrazy, upravit si to, co oci realne vidi v obraz, ktery neexistuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mne to proste pořad připadá jak odraz. Klidně t venku jak tu někdo psal.
mohl někdo parkovat a to trvá než světla zhasnou, proto to tam bylo dlouho
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lampicka11 píše:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit