Videla jsem ducha holčičky foto

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21593
17.1.20 22:14

A ja tam opet nic nevidim. Asi nemam dost fantazie ci co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
17.1.20 22:17

A co s tim? Anonym co vlozi Lampicky fotku? Nejak nechapu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

A já si přečetla název diskuse a spadl mi šroub z linky, málem jsem umřela úlekem :mrgreen: ale také nic nevidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77527
@Anonymní píše:
8o 8o 8o 8o 8o

proč to dáváš znovu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
17.1.20 22:38

:nevim: asi chce anonym zaujmout..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1221
18.1.20 21:32

Anonym upozorňuje na něco jiného než zakladatelka. Od začátku se tu řeší duch za dveřmi do koupelny(nebo kam), anonymní teď vidí něco na těch druhých dveřích,(do pokoje) o kterých se nikdo nezmiňoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
18.1.20 21:49
@spiritt píše:
Anonym upozorňuje na něco jiného než zakladatelka. Od začátku se tu řeší duch za dveřmi do koupelny(nebo kam), anonymní teď vidí něco na těch druhých dveřích,(do pokoje) o kterých se nikdo nezmiňoval.

a vi se, co tam ma byt k videni? Bo tam jaksi nic neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1221
18.1.20 21:52

@warita Já tam taky nic nevidím, možná nějaký odlesk, ale to je tak vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
18.1.20 22:03

Jsem zkoukla fotky i v notasu a vubec nic nevidim, zadny holcicky, psy ani certy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61150
18.1.20 22:21
@warita píše:
a vi se, co tam ma byt k videni? Bo tam jaksi nic neni.

Ja tam neco vidím už od začátku :lol: taky to vypada jak nejaka smejici se osoba, spis zena :lol:
Ale uz se tu resilo i tohle co anonymní zminuje.. Nekdo prostě neco vidi, někdo ne no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
7.4.21 21:21

Tak kdyby tu někteří nerýpali, mohli jsme se něco dozvědět, já tuto diskuzi přečetla jedním dechem, doufajíc v nějaké rozuzlení a ono prd. Jo a v levém rámečku dveří je jasný pes, toho fakt někteří nevidí? Ve druhých dveřích je postava dívky a světelná anomálie u autosedačky, a diskuze stará 2 roky a nic se už nedozvíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
14.4.21 16:45

To, že někdo na tyto věci nevěří, neznamená, že neexistují. Ve dveřích jsem také uviděla někoho s „rohy“. Škoda, že lampička11 nezkopírovala do diskuze, co se dověděla od anonyma. Ráda bych věděla jak to celé dopadlo, kdo jí vlastně v ten den navštívil a proč :think: Ticho po pěšině už dva roky? Nikdo o ní nic neví? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
9.8.21 11:41

Oživuji diskuzi. Zakl.

Tady máte holky odpověď.

Ahoj. Bohužel potvrzuji ****** dohady. Pokud tedy není fotka podvrh - to by od tebe byl potom moc špatný fór. Já ti ale věřím, že není. Zažíval jsem podobné věci. Byl jsem hodně citlivý a vídal různé věci a to ze tvé fotky jsem zažil asi 3×. Pokud budu vycházet ze svých zkušeností, tak ta tvář v koupelně je zlý duch (démon, chceš-li) a ten orb je dobrý duch (anděl, chceš-li), který stojí mezi tebou a zlým a brání mu k tobě přijít. Holčičku jsi viděla proto, protože zlý na sebe většinou bere podobu posledního člověka, do kterého se vtělil. Na fotce můžeš zachytit jeho skutečnou podobu. Já jsem nikdy neměl odvahu to vyfotit (klobouk dolů), ale vždycky, když jsem byl vyděšený, tak jsem rozsvítil. Vidiny se rozplynuly, ale na zlomek sekundy problikla na místě zlého ducha podoba jakési zlé tváře (dejme tomu čerta) a na místě dobrého ducha orb, podobný tomu ze tvé fotky. Zřejmě nejsi dost citlivá na to, abys viděla dobré duchy. Jsou to duchovně mnohem čistší a hlubší existence. Podle mých zkušeností může lidského ducha (tzv. dušičku, jak je dnes v módě říkat) vidět kde kdo. Zlé duchy vidí jen citliví a dobré jen ti nejcitlivější. Zlý se k tobě chtěl přiblížit a prohlédnout si tě a dobrý mu v tom bránil. Napadnout ho nemůže, to by se musel snížit do jeho hladiny vibrací a to nedělají moc často. Stačí jen aby tam stál, zlý nesnese jeho přítomnnost a zůstává dál. Věci jako zapnuté rádio apod. jsou potom projevy vzteku, protože když nemůže škodit přímo tobě, dělá alespoň zlo okolo. Nenech si radit domácími amatéry. Rovněž nedoporučuju skupinu Paranormální jevy na FB - Jsou to vědci, kterým chybí duchovní náhled a neumí si představit všechny důsledky. Všude na fóru se dočteš hromadu věcí o tzv. bloudících dušičkách, o dušičce holčičky Aničky, budou ti radit sůl, zapalování svíček, nedejbože kyvadla a zaříkávání. Neposlouchej takové rady! Tohle není bloudící lidský duch Aničky, ten by nestál za sklem a nezíral na tebe několik hodin, po vyfocení by zřejmě taky utekl. Lidské dušičky lze zahnat různými věcmi, bavit se s nimi, ukecávat je, vysílat jim signály. Takovými metodami ale jen navazuješ kontakt s druhým světem a otevíráš „bránu“ zlým duchům, stáváš se citlivější a napadnutelnější. V žádném případě se nepokoušej o jakoukoliv interakci nebo hovor s takovou existencí. Zřejmě si tě chtěl jen prohlédnout, nebo se pokusit o nějaký akt, jako vyvolat zlý sen apod. V nejhorším případě ale může hledat nového citlivého jedince na vtělení. Pokud bys s ním navazovala kontakt a zkoušela nepovedené rituály, bude z tebe adept číslo jedna. Tady ty všelijaký domácí duchařky si udělaly hobby z komunikace s lidskými duchy, což není až takový výkon. To je jen hra. Zpravidla si ale neuvědomují, že existují i jiní duchové, z jiného světa. To už není nevinná hra. Kdo se baví s druhým světem je buď velmi chráněný a zkušený, nebo velmi blbý. Já se proto s druhým světem nebavím. Četl jsem ale zdejší vlákna a asi bych ti doporučil uživatelku ****** … skoro na mě působí jako velmi chráněná a zkušená. Napojuje se na duchovno na dálku. V jednom vlákně zmiňuje, že rozlišuje komunikaci s dušičkami lidí, duchy zlými a dobrými. Vypadá to jako dobrý směr, mohla by ti pomoct. Abych tě jen neděsil – ten anděl není tvůj ochránce, je navázán na toho zlého. Stále ho sleduje a brání jeho činnosti. Pokud na to máš nervy, tak bych zlého prostě ignoroval a spoléhal se na to, že když tam ten dobrý byl předtím, bude tam pořád. Pokud to ale není nutné, v tom domě bych nezůstával, pro klid „duše“ bych se stěhoval, já jsem takové věci a domy taky raději nechal za sebou a už mám většinou klid. Za tu dobu se mi ale ta citlivost na jejich vibrace tak prohloubila, že občas vidím různé věci na dovolených apod. Pokud jsi ale další zkušenosti neměla, je možné, že to ani nebylo spojeno se tvým domem a zlý už šel dávno o dům dál. *****

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2427
9.8.21 11:59

Doufám, že za to chtěl nějaký prachy :zed:. Tenhle jev se jmenuje pareidolie, tj. lidský mozek dává nesouvisejícím tvarům spojitost, nejčastěji zvířata nebo lidské tváře, tam kde nic takového není. Takže obyč odraz nebo něco. A lidský mozek si tam dosazuje, co vidí. Proto někdo vidí dítě, někdo čerta, někdo psa, někdo nic. Záleží, jak má mozek nastaven, co viděl naposled, k čemu má blízko, čeho se bojí atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
9.8.21 14:08
@lampicka11 píše:
Tady máte holky odpověď.Ahoj. Bohužel potvrzuji ****** dohady. Pokud tedy není fotka podvrh - to by od tebe byl potom moc špatný fór. Já ti ale věřím, že není. Zažíval jsem podobné věci. Byl jsem hodně citlivý a vídal různé věci a to ze tvé fotky jsem zažil asi 3×. Pokud budu vycházet ze svých zkušeností, tak ta tvář v koupelně je zlý duch (démon, chceš-li) a ten orb je dobrý duch (anděl, chceš-li), který stojí mezi tebou a zlým a brání mu k tobě přijít. Holčičku jsi viděla proto, protože zlý na sebe většinou bere podobu posledního člověka, do kterého se vtělil. Na fotce můžeš zachytit jeho skutečnou podobu. Já jsem nikdy neměl odvahu to vyfotit (klobouk dolů), ale vždycky, když jsem byl vyděšený, tak jsem rozsvítil. Vidiny se rozplynuly, ale na zlomek sekundy problikla na místě zlého ducha podoba jakési zlé tváře (dejme tomu čerta) a na místě dobrého ducha orb, podobný tomu ze tvé fotky. Zřejmě nejsi dost citlivá na to, abys viděla dobré duchy. Jsou to duchovně mnohem čistší a hlubší existence. Podle mých zkušeností může lidského ducha (tzv. dušičku, jak je dnes v módě říkat) vidět kde kdo. Zlé duchy vidí jen citliví a dobré jen ti nejcitlivější. Zlý se k tobě chtěl přiblížit a prohlédnout si tě a dobrý mu v tom bránil. Napadnout ho nemůže, to by se musel snížit do jeho hladiny vibrací a to nedělají moc často. Stačí jen aby tam stál, zlý nesnese jeho přítomnnost a zůstává dál. Věci jako zapnuté rádio apod. jsou potom projevy vzteku, protože když nemůže škodit přímo tobě, dělá alespoň zlo okolo. Nenech si radit domácími amatéry. Rovněž nedoporučuju skupinu Paranormální jevy na FB - Jsou to vědci, kterým chybí duchovní náhled a neumí si představit všechny důsledky. Všude na fóru se dočteš hromadu věcí o tzv. bloudících dušičkách, o dušičce holčičky Aničky, budou ti radit sůl, zapalování svíček, nedejbože kyvadla a zaříkávání. Neposlouchej takové rady! Tohle není bloudící lidský duch Aničky, ten by nestál za sklem a nezíral na tebe několik hodin, po vyfocení by zřejmě taky utekl. Lidské dušičky lze zahnat různými věcmi, bavit se s nimi, ukecávat je, vysílat jim signály. Takovými metodami ale jen navazuješ kontakt s druhým světem a otevíráš „bránu“ zlým duchům, stáváš se citlivější a napadnutelnější. V žádném případě se nepokoušej o jakoukoliv interakci nebo hovor s takovou existencí. Zřejmě si tě chtěl jen prohlédnout, nebo se pokusit o nějaký akt, jako vyvolat zlý sen apod. V nejhorším případě ale může hledat nového citlivého jedince na vtělení. Pokud bys s ním navazovala kontakt a zkoušela nepovedené rituály, bude z tebe adept číslo jedna. Tady ty všelijaký domácí duchařky si udělaly hobby z komunikace s lidskými duchy, což není až takový výkon. To je jen hra. Zpravidla si ale neuvědomují, že existují i jiní duchové, z jiného světa. To už není nevinná hra. Kdo se baví s druhým světem je buď velmi chráněný a zkušený, nebo velmi blbý. Já se proto s druhým světem nebavím. Četl jsem ale zdejší vlákna a asi bych ti doporučil uživatelku ****** … skoro na mě působí jako velmi chráněná a zkušená. Napojuje se na duchovno na dálku. V jednom vlákně zmiňuje, že rozlišuje komunikaci s dušičkami lidí, duchy zlými a dobrými. Vypadá to jako dobrý směr, mohla by ti pomoct. Abych tě jen neděsil – ten anděl není tvůj ochránce, je navázán na toho zlého. Stále ho sleduje a brání jeho činnosti. Pokud na to máš nervy, tak bych zlého prostě ignoroval a spoléhal se na to, že když tam ten dobrý byl předtím, bude tam pořád. Pokud to ale není nutné, v tom domě bych nezůstával, pro klid „duše“ bych se stěhoval, já jsem takové věci a domy taky raději nechal za sebou a už mám většinou klid. Za tu dobu se mi ale ta citlivost na jejich vibrace tak prohloubila, že občas vidím různé věci na dovolených apod. Pokud jsi ale další zkušenosti neměla, je možné, že to ani nebylo spojeno se tvým domem a zlý už šel dávno o dům dál. *****

Já bych se rozhodně nestěhoval. Pokud je ta holčička démon, což asi jo, může to být zbloudilý a osamocený Vétál. Kdo takového démona potká má obrovské štěstí. Zajímám se o démonologii. Občas se tito malý démoni vydají mimo své prostředí a chodí do lidských. Mají dětské vzezření. Nejsou úplně zlý, jen tiše postávají a sledují. Kdo se jich nebojí, získá si dobrého ochránce, ale musí se to umět a vědět čím si je získat a to není příjemná záležitost. Focení určitě není dobrý způsob. Jejich světy nejsou určené, pro naše foto-hry. Ten kdo si démona nebo jiného ducha vyfotí, mohou ho zničit na místě nebo odvést. Démoni tohoto vzezření, mají rádi zvuk ostří a jsou fascinováni zvukem nožů. Láká je to a vábí. Tím se přivolávají, ale mohou se tímto zvukem odlákat z domu. Milují vůni masa a touto vůní se dá také získat a odlákat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat