Videla jsem ducha holčičky foto
- Fotoalbum (11)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Je to trosku opticky klam, da se tam videt vlcak i oblicej holcicky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem si to zvětšila, a vidím možná toho čerta, ale spíš to bude hra světel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych tedy v tom strachu nebyla shopná fotit. Když už bych měla v ruce mobil, tak bych volala někomu blízkému, čas ne čas. Takže obdivuji odvahu. Na fotky jsem koukala na mobilu, nevidím tam nic, ale je pravda, že se bojím něco tam hledat…
Známý neposkytl nějaký „příběh“? Je to děsivé, tyhle zážitky jsou psycho.
Nám se s manželem staly taky dosti nevysvětlitelné věci, a tím nemyslim to, že jsme stále spolu. Když jsem se odvážila o tom někomu vyprávět, ihned jsem litovala, člověk je v lepším případě označen za blázna. Mnohdy i sám sebou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lleennttiillkkaa píše:
Tak jsem si to zvětšila, a vidím možná toho čerta, ale spíš to bude hra světel.
já jsem tam pořád viděla psa, ale u těch fotek se zakroužkováním je to jasná hra světel, ty body jsou ve čtvercích, takže to sklo je nějak upravené a je to odraz něčeho, žádný duch a už vůbec ne holčička
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem si ten obrazek pro zvetseni stahla a vylozene holcicku tam nevidim, ale verim, ze jste ji videla. Beha mi mraz po zadech pri te predstave. Uz nikdy bych tam nespala. Nedalo by mi to a zjistila bych si historii toho domu. Moc vam preji, at uz se to neopakuje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nic tam neni. Nejaka smouha, odraz maximalne. Nevyspani, cizi barak a halucinace jsou na svete.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ka2ka píše:
to tu existuje?
hele duch by se nenechal vyfotit a nestál tam kolik minut
koukni někdy v tv dávají seriál a tam honí duchy ti maj problém ducha natočit natož fotit kdoví jak dlouho
Tak lidi dělaji různý blbiny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lampicka11 píše:
Holky, blázen nejsem…kdyby jste byly v me kůži tak by jste se cítili tak strašně jako já. Každopádně diky za názory. Já si stojím za svým.
Ne, já normálně tou dobou skoro vstávám do práce. Nespím po cizích domech, aby mě vystrašila každá blbina. Pamatuju si na dobu, kdy jsem ještě kojila. V polospánku jsem přiložila, nechala odříhnout, napsala, kdy to bylo a padla únavou. Mobil jsem fakt do ruky nebrala
A to jsem díky partnerových nočních sama párkrát byla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lampicka11
A jestli vidíš při focení bleskem orby, měla bys víc uklidit. Je to poletující prach při focení bleskem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Šla jsem do šatny, a podívala se na fotky po tmě. Taky jsem tam viděla jakoby holčičku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tvuj zazitek se jmenuje hypnagogicka halucinace, je to neskodne, ikdyz casto desive.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkusila bych zjistit jestli v domě nežila nějaká holčička. Taky nemusí být z toho domu, ale může být připoutaná k nýnějšímu majiteli. Důležité je jestli je tam zaseklá a nemůže odejít nebo tam chodí jen na návštěvu.
Co se týká těch dětí co přijdou než se narodí mám dva zážitky u obou to byl sen. Jednou to bylo dítě kamarádky přesně jsem ji popsala jak bude vypadat až se narodí a pohlaví. A druhé byla moje nevlastní sestra. Nevěděla jsem, že je to holka v sen jsem měla cca když byla ve 4 max 5 měsíci. Přišla ke mě holčička. Vypadala jako já asi v 5ti letech jen měla tmavé vlasy a očouzený obličej. Já se jí ptala proč je tak špinavá a ona, že maminka na ni pustila kouř.
- Citovat
- Upravit
Anonym protože hodně lidí zná tyhle moje zážitky. Jedna věc je vědět, že tu jsem a druhá jakou mám přezdívku
- Citovat
- Upravit
Kdo nezažil nepochopí. Dívka byla vidět víc v reálu než na fotce. Neměla jsem halucinace ani nevyspání. Nepřála bych to nikomu zažít. Jsem si tím jistá na milion procent.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit