Videla jsem ducha holčičky foto
- Fotoalbum (11)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Melas rozsviceno? Přijde mi to jako normální odraz, který si oči spojí do tvaru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jsi nevyspalá z péče o dítě a byla jsi vyděšená tím že jsi sama v cizím domě. Navíc si k tomu ještě byla rozespalá.
Takže spánková deprivace, polospánek a úzkosti ti vytvořili krásnou halucinaci a mozek to napasoval na všechny duchařské historky co si kdy slyšela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jenže já měla úplně všude zhasnuto. A viděla jsem ji ve tmě jak tam stojí. Dám klidně fotku bez blesku zda má někdo nějaký filtr, který to vytáhne i ze tmy.
Jsem si tim jistá na milion procent ze to tam bylo. Zkoušela jsem fotit další noc s bleskem to samý místo a vidět nic takového tam nebylo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mozny je vse. Za mym starsim synem “chodil” muj deda. Nebal se ho.
Zemrel jeste nez jsem ja narodila. Ale syn ho poznal na skupinove fotografii, kde bylo pred 2 lidi
- Citovat
- Upravit
Hele, ok, tak mozna jsi neco videla, ale co s tim? Po druhe uz ji asi neuvidis/spat tam asi uz nebudes predpokladam, tak to hod za hlavu. Nebo se v tom muzes vic pitvat, ale k cemu? Chapu, ze to asi nebyl nic moc zazitek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to možné, někdo je na to hodně citlivý a ostatním to nejde vysvětlit. mohl tam někdo prodělat potrat a prostě to tak je. Vás se to nejspíš netýká, nepanikarte,.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já vidím a věřím Ti. Zjistila sis historii domu? Nebylo někde něco o holčičce?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi jsme slepá nebo nepolíbená duchařinou, ale nevidím tam vůbec nic mimořádného ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Micaella22 píše:
Hele, ok, tak mozna jsi neco videla, ale co s tim? Po druhe uz ji asi neuvidis/spat tam asi uz nebudes predpokladam, tak to hod za hlavu. Nebo se v tom muzes vic pitvat, ale k cemu? Chapu, ze to asi nebyl nic moc zazitek.
Jde o to že ten známý mozna bude někdy můj partner a což pak asi bydlení do budoucna tam kde dle mě straší
ale to je jiná kapitola.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lampicka11 píše:
Jde o to že ten známý mozna bude někdy můj partner a což pak asi bydlení do budoucna tam kde dle mě strašíale to je jiná kapitola.
Tak třeba je to znamení, že to nemá být tvůj partner…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lampicka11 už to vidím, upřímně připomíná mi to takové ty kreslené animované japonské postavičky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ka2ka píše:
@lampicka11 už to vidím, upřímně připomíná mi to takové ty kreslené animované japonské postavičky
Mne to zas pripomina psa, nebo vlka ![]()
Nema ten známý psa? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit