Vidíte tam taky ducha?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.2.20 19:04

Je tam duch?

Ahojky snažilky, vidíte tam taky toho ducha :D snažíme se už přes 2 roky tak nevim jestli nemam vidiny. Je to 4 dny spozdeni, test delany kolem poledne. Díky všem za názor :)

• Citovat
  • Upravit
561
8.2.20 19:06
@Anonymní píše:
Ahojky snažilky, vidíte tam taky toho ducha :D snažíme se už přes 2 roky tak nevim jestli nemam vidiny. Je to 4 dny spozdeni, test delany kolem poledne. Díky všem za názor :)
Řekla bych, že tohle není duch, ale krásná druhá čárka. Gratuluji :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2323
8.2.20 19:06

Já nevidim ducha, ale čárku :) gratuluji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
8.2.20 19:08

Je krásně vidět :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
8.2.20 19:09

Jó, to je pěkná čárka! Super! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35859
8.2.20 19:10

To není duch, ale pozitivní test :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9292
8.2.20 19:13

No je tam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.20 19:14

Děkuji všem nemůžu tomu vubec uvěřit :)

• Citovat
  • Upravit
321
8.2.20 19:22
@Anonymní píše:
Ahojky snažilky, vidíte tam taky toho ducha :D snažíme se už přes 2 roky tak nevim jestli nemam vidiny. Je to 4 dny spozdeni, test delany kolem poledne. Díky všem za názor :)

Já nevím, proč normálně nenapíšeš, že jsi šťastná, že konečně tam ty // jsou a místo toho se ptáš, jestli tam ostatní vidí ducha? Přece sama vidíš, že to tam je, ne? Tohle asi nepochopím :nevim: Nicméně ke // gratuluji.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
8.2.20 19:31

Gratuluji k těhotenství :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.20 20:12

Nevim proc tak osklive pro me je duch vse co neni stejne silna carka jako kontrolni to zaprve a za druhe proste tomu po 2 letech nemuzu uverit @Ann-Sylvie

• Citovat
  • Upravit
mackA159
8.2.20 20:14

@Ann-Sylvie Má radost a nemůže tomu uvěřit… Já po 3 letech přirozeně otěhotněla, konecne. Musela jsem poslat pochcany test ségře a zeptat se jestli jsem fakt těhotná 8o prostě tomu člověk nemůže věřit, dokud nezazijes nesud… Zakladatelko gratuluji ať vše dobře dopadne, znám to čekání :kytka:

• Citovat
  • Upravit
321
8.2.20 22:51
@mackA159 píše:
@Ann-Sylvie Má radost a nemůže tomu uvěřit… Já po 3 letech přirozeně otěhotněla, konecne. Musela jsem poslat pochcany test ségře a zeptat se jestli jsem fakt těhotná 8o prostě tomu člověk nemůže věřit, dokud nezazijes nesud… Zakladatelko gratuluji ať vše dobře dopadne, znám to čekání :kytka:

Já nesoudím, chápu tu radost. Ale je tam ta čárka evidentní, takže dotaz, zda tam je, je opravdu zbytečný. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
8.2.20 22:54
@Anonymní píše:
Nevim proc tak osklive pro me je duch vse co neni stejne silna carka jako kontrolni to zaprve a za druhe proste tomu po 2 letech nemuzu uverit @Ann-Sylvie

Já chápu, že tomu nemůžeš uvěřit, ale tak tu čárku vidíš, že. ;) Nic ošklivého jsem neřekla. A síla čárky jednoho testu ti toho moc nepoví. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alena1995
9.2.20 03:13
@Anonymní píše:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :srdce: Gratuluji.
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex