Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:Řekla bych, že tohle není duch, ale krásná druhá čárka. Gratuluji
Ahojky snažilky, vidíte tam taky toho duchasnažíme se už přes 2 roky tak nevim jestli nemam vidiny. Je to 4 dny spozdeni, test delany kolem poledne. Díky všem za názor
@Anonymní píše:
Ahojky snažilky, vidíte tam taky toho duchasnažíme se už přes 2 roky tak nevim jestli nemam vidiny. Je to 4 dny spozdeni, test delany kolem poledne. Díky všem za názor
Já nevím, proč normálně nenapíšeš, že jsi šťastná, že konečně tam ty // jsou a místo toho se ptáš, jestli tam ostatní vidí ducha? Přece sama vidíš, že to tam je, ne? Tohle asi nepochopím
Nicméně ke // gratuluji.. ![]()
Nevim proc tak osklive pro me je duch vse co neni stejne silna carka jako kontrolni to zaprve a za druhe proste tomu po 2 letech nemuzu uverit @Ann-Sylvie
@Ann-Sylvie Má radost a nemůže tomu uvěřit… Já po 3 letech přirozeně otěhotněla, konecne. Musela jsem poslat pochcany test ségře a zeptat se jestli jsem fakt těhotná
prostě tomu člověk nemůže věřit, dokud nezazijes nesud… Zakladatelko gratuluji ať vše dobře dopadne, znám to čekání ![]()
@mackA159 píše:
@Ann-Sylvie Má radost a nemůže tomu uvěřit… Já po 3 letech přirozeně otěhotněla, konecne. Musela jsem poslat pochcany test ségře a zeptat se jestli jsem fakt těhotnáprostě tomu člověk nemůže věřit, dokud nezazijes nesud… Zakladatelko gratuluji ať vše dobře dopadne, znám to čekání
Já nesoudím, chápu tu radost. Ale je tam ta čárka evidentní, takže dotaz, zda tam je, je opravdu zbytečný. ![]()
@Anonymní píše:
Nevim proc tak osklive pro me je duch vse co neni stejne silna carka jako kontrolni to zaprve a za druhe proste tomu po 2 letech nemuzu uverit @Ann-Sylvie
Já chápu, že tomu nemůžeš uvěřit, ale tak tu čárku vidíš, že.
Nic ošklivého jsem neřekla. A síla čárky jednoho testu ti toho moc nepoví. Držím palce.
@Anonymní píše:
Ahojky snažilky, vidíte tam taky toho ducha
snažíme se už přes 2 roky tak nevim jestli nemam vidiny. Je to 4 dny spozdeni, test delany kolem poledne. Díky všem za názor