Antivirový program hlásí vir na eMiminu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4091
1.3.12 10:00

tak už mi taky našlo zatím 36infikovanej souborů…já se z toho poseru.,…holky okmžitě si nechtě projet úplným testem :? :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
1.3.12 10:01

JJ,také mi antivirus našel vir :nevim: !!!Zablokoval mi ho,zatím je vše v pohodě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1517
1.3.12 10:01

No já zatím nic,ale psala mi jedna maminka sms,že se nedostane ani na jeden PC a asi díky emiminu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
1.3.12 10:04
vanuatu píše:
JJ,také mi antivirus našel vir :nevim: !!!Zablokoval mi ho,zatím je vše v pohodě!

Myslíš, že když to antivir zablokuje, bude klid? Já to totiž sama neumím testovat, ani nevím, kde antivir otevřu nebo co s tím prostě :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
1.3.12 10:04

tak to mě ještě tady neudělalo nikdy. a mám avast antivirus program.jen když něco admini předělávají tak mi nejde jít na emimino. jinak žádnž virus a ani ikonka s avastem mi nevyskakuje a neupozorňuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
1.3.12 10:06

tak já doufám, že když to avast zablokoval, že se to do pc nedostalo. páč už to na mě vyběhlo tolikrát, že to už by chudáček notásek nerozchodil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
1.3.12 10:06
Luciked píše:
PetiteFillette píše:
Mám NODa a nic :nevim: Holky, co si nechat projet počítačem kontrolu…
já to neumím :,(

Záleží na tom antivirovém programu, ale většinou máš vpravo dole na liště ikonku toho antiviru a tu když rozklepneš, tak by ti mělo vyskočit nějaké základní okno. Tam pohledej a bude tam něco jako „Kontrola počítače“. Tam ti to nejspíš nabídne, jestli chceš zkontrolovat celý počítač nebo jenom určité části. Dala bych to projet celé. Pokud to najde nějaké další viry či koně, tak ti to pravděpodobně nabídne nějaké řešení. Jestli smazat, uložit do karantény či jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
1.3.12 10:07

tak už jedu úplný test. to jsem teda zvědavá co to najde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5778
1.3.12 10:07

od rána 6× vyskočilo blokování viru … mám avast.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5778
1.3.12 10:08

taky jedu úplný test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
1.3.12 10:08

mám NOD32 a taky mě to tam vyskočilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
1.3.12 10:14

prý až manža přijde domů jukne na to, je programátor tak stím snad něco udělá… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
15319
1.3.12 10:16

Tak taky pro jistotu jedu test na celej pc. :think: Dneska mi emimi jede šíleně pomalu, načítá se to neskutečně dlouho, každé kliknutí znamená dlouhé čekání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
1.3.12 10:20

Admini víte o tom????

• Citovat
  • Upravit
Renčí2
1.3.12 10:21
Luciked píše:
mám tam naskočený smart fortrest a net mi nejde zapnout :cert: :cert: máte to nějaká? :!

stalo se mi totéž, nejde mi ani spustit vlastni antivir ani windows defender, smart fortress jsem odstranila v ovládacích panelech a teď jsem pro jistotu stáhla z netu AVG zdarma

Příspěvek upraven 01.03.12 v 10:26

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák