Antivirový program hlásí vir na eMiminu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16291
1.3.12 11:56

Co vůbec má být to smart cosi? To tu ani nemám. Ale tedy už hodinu mi nevyskočilo okénko antiviru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
1.3.12 11:57
Hanule píše:
Co vůbec má být to smart cosi? To tu ani nemám. Ale tedy už hodinu mi nevyskočilo okénko antiviru :lol:

mě to taky už funguje :palec: :palec: nevím co to je ale já to smazala :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Edi
152
1.3.12 12:10

super :-) :* :* :*

Luciked píše:
Edi píše:
Jinak dodávám - při prohledávání pc, žádný soubor ani nic jiného jako Smart Fortress atd nenalezeno ..
já to našla v ovládacích panelech, tam jsem dala levým klikem změnit nebo odebrat, psalo to o nějakých uživatelých (máme víc ploch) a tak jsem dala pokračovat a smazalo se to jak z plochy tak z PC :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
1.3.12 12:15

Já mám free verzi NOD32 a žádný vir v počítači nemám, ani se mi nic na emiminu neukazovalo :think: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20848
1.3.12 12:42

Podrobný návod na odstranění Smart Fortress je zde (v angličtině), ale jsou k tomu zapotřebí určité počítačové znalosti.

Věříme, že si ho do PC uložilo minimum uživatelů, samovolně se do počítače nedostal.

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
1.3.12 13:51

Mně to objevilo Exploit:JS/Blacole.A a psalo to, že je závažná hrozba.
Jen hlásím, kdyby někdo věděl, o co jde, já tomu nerozumím, každopádně jsem od poslední úplné kontroly nic nestahovala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
1.3.12 13:52

Já dopoledne projela celý pc a nic to nenašlo, mám AVG.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
1.3.12 18:17

Mně se do PC samovolně dostal, resp. jen tím, že jsem na stránky vlezla, jinak jsem všechno stornovala a stejně se nainstaloval… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.12 20:38

mne se taky do pocitace dostal tim, ze jsem otevrela emimino :cert: nesel mi spustit internet, ze tam mam vir. Zkousela jsem nainstalovat avast, taky nešel, ze je zavirovanej..
nakonec jsem v ovladacich panelech smazala (ten smartfortes 2012) a net mi najednou jel, nainstalovala jsem avast, projela a bez viru :palec:
Ale vylekalo mě to.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
2.3.12 08:36

přesně to sem i včera taky stalo, taky se mi to samo od sebe nainstalovalo, jak jsem vlezla sem a nechtělo mě to nikam pustit, chtělo to stáhnout nějakou tu verzi 2012 za cca 69 dolarů…tak jsem to dala odinstalovat, projela Aviru a ok. Ale dnesla se přihlásím na svůj účet (máme s manžou každý svůj) a nic tu nemám, k ničemu se nemůžu dostat, sputím jen jen net a do dokumentů se dostanu. Ale všechno, co jsme měla dole na liště:Avira, Skype, bluetooth apod…ikonkya jsou v čudu a když na ně najedu v seznamu programů, tak mi to vyhodí, že Windows nemá k nim přístup, že patrně nemám oprávnění :zed: :zed: net běžně spouštím rovnou stiskem příslušného tlačítka-to taky nešlo, to jsem musela taky kliknout na ikonku v programech. Takže teď nevím, co s tím mám dělat, asi budu muset volat servisákovi, ať mi pomůže co s tím. Docela mě to naštvalo, páč máme pc čerstve po kompletním přeinstalování, tudíž byl absolutně čistý a teď je vechno v pytli a můžu se s tím drbat znovu :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
2.3.12 08:41

jo a objevilo se mi to vždy, když jsem vlezla na e-mimino, takže to opravdu bylo odsud. Pak jsem zahlídla tuto diskuzi, ale jakmile jsem na ní klikla, tak zase. Prostě jse klikla na miminu a najednou to na mě vyběhlo a už jsem měla rychlostí blesku na ploše ikonku Smart Fortress a nechtělo mě to nikam zaboha pustit, pořád mi naskakovala ta tabulka, že si musím objednat tu verzi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9709
2.3.12 09:07

Taky jsem to svinstvo chytla :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie