Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Tak mi to zní jako by se nám někdo snažil vnutit nějaký placený antivir falešným hlášením o virech.
tak si zkus stáhnout na www.slunečnice-zdarma antivirus…já mám Avast!!!
Tak já si zpustila Avg - mám ho nyní nově a vypadá to, že v pohodě..
Mám AVG, vyskočilo mi to taky… Pak zas a zas, i po restartu (nešlo to zavřít.) Pak jsem to našla i nauntalované v programech - okamžitě odinstal a restart… ještě dám projet kontrolu přímo v PC… Ale co to je, to netuším… Noťas chvílema zpomaloval, i se zasekával a hučel jak turbína. Po odinstal je to ready. Ale kontrolu jdu udělat. Je to ale na 100% přes eMimino…
Příspěvek upraven 01.03.12 v 10:53
Renčí2 píše:Luciked píše:joRenčí2 píše:kouknu na to , štve mě toLuciked píše:stalo se mi totéž, nejde mi ani spustit vlastni antivir ani windows defender, smart fortress jsem odstranila v ovládacích panelech a teď jsem pro jistotu stáhla z netu AVG zdarma
mám tam naskočený smart fortrest a net mi nejde zapnout![]()
máte to nějaká?
a když si to vymazala šlo ti už znovu zapmout net?, to bych tu jinak nebyla
aha no mě nejde jen ta plocha na které se mi to stalo, když přepnu uživatele tak mi jede normálně 2. plocha ![]()
Zdravím,
problém tu skutečně chvíli byl - nepřátelský robot napadl reklamní systém (tedy naštěstí ne přímo systém eMimina). Asi před půl hodinou už byl problém vyřešený, takže vše už je v pořádku.
Všem, které máte moderní prohlížeče a antivir nic nehrozí.
Nebyl napaden přímo systém eMimina (žádný únik dat nebo něco podobného), ale pouze externí systém, který zobrazuje některé reklamy.
Ostatním doporučuji stáhnout si antivirový program, např. Avast http://www.stahuj.centrum.cz/…letni/avast/ a spustit v něm kompletní test počítače. Avast je zcela zdarma.
Budeme diskusi dále sledovat a pokud byste měli nějaký problém stále a myslíte si, že to mohlo být v souvislosti s tímto, napište SZ nebo sem do diskuse a poradíme. Nic by ale už nemělo hrozit.
Omlouvám se za komplikace.
Honza
Luciked píše:Renčí2 píše:aha no mě nejde jen ta plocha na které se mi to stalo, když přepnu uživatele tak mi jede normálně 2. plochaLuciked píše:joRenčí2 píše:kouknu na to , štve mě toLuciked píše:stalo se mi totéž, nejde mi ani spustit vlastni antivir ani windows defender, smart fortress jsem odstranila v ovládacích panelech a teď jsem pro jistotu stáhla z netu AVG zdarma
máte to nějaká?
zkus restartovat počítač
admin píše:
Zdravím,problém tu skutečně chvíli byl - nepřátelský robot napadl reklamní systém (tedy naštěstí ne přímo systém eMimina). Asi před půl hodinou už byl problém vyřešený, takže vše už je v pořádku.
Všem, které máte moderní prohlížeče a antivir nic nehrozí.
Nebyl napaden přímo systém eMimina (žádný únik dat nebo něco podobného), ale pouze externí systém, který zobrazuje některé reklamy.
Ostatním doporučuji stáhnout si antivirový program, např. Avast http://www.stahuj.centrum.cz/…letni/avast/ a spustit v něm kompletní test počítače. Avast je zcela zdarma.
Budeme diskusi dále sledovat a pokud byste měli nějaký problém stále a myslíte si, že to mohlo být v souvislosti s tímto, napište SZ nebo sem do diskuse a poradíme. Nic by ale už nemělo hrozit.
Omlouvám se za komplikace.
Honza
a ten smart mám jen odstranit, nebo co sním?
![]()
admini poraďte ![]()
Příspěvek upraven 01.03.12 v 11:03
Renčí2 píše:Luciked píše:zkus restartovat počítačRenčí2 píše:aha no mě nejde jen ta plocha na které se mi to stalo, když přepnu uživatele tak mi jede normálně 2. plochaLuciked píše:joRenčí2 píše:kouknu na to , štve mě toLuciked píše:stalo se mi totéž, nejde mi ani spustit vlastni antivir ani windows defender, smart fortress jsem odstranila v ovládacích panelech a teď jsem pro jistotu stáhla z netu AVG zdarma
máte to nějaká?
Renčí2 píše:
Tak mi to zní jako by se nám někdo snažil vnutit nějaký placený antivir falešným hlášením o virech.
Já ti nevím..fakt 43 infikovanejch souborů!!!
A jsem skutečná!!!!
Celková kontrola v pohodě, myslím, že to vážně byla jen agresivní forma reklamy v podobě viru. Po pročištění PC už mi to fachá tak jak má, ufff… se mi ale ulevilo… ![]()
Děvčata,na ICQ mě naskočil kamarád co pracuje s PC a i mě chodí na PC když potřebuju a napsal mi o MALWARE toto: Malware je jen nějaký otravující software co Ti nabízí něco co nepotřebuješ

Takže já ho mám ve Virovém trezoru a odtamtud to neudělá nic
Příspěvek upraven 01.03.12 v 10:49