Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
No dobrý, mě teda zaráží, že se ještě žádný admin nepřihlásil, už třeba jen proto, aby se nešířila panika ![]()
Alespoň zabučet, že to zkoumají, že to není chyba na jejich straně či tak…
Gladys píše:
No dobrý, mě teda zaráží, že se ještě žádný admin nepřihlásil, už třeba jen proto, aby se nešířila panika
Ted mi to vyjelo aspon 10× za minutu, zablokovan Malware, pry se to do PC nedostalo, delam uplny test pc, zatim zadne viry…
Ahojky mám to samé holky..taky sem z toho nervózní,..hlásí mi to zablokování malweru ne emiminu…pokaždé když najedu na jinou stránku..
![]()
Gladys píše:
No dobrý, mě teda zaráží, že se ještě žádný admin nepřihlásil, už třeba jen proto, aby se nešířila panika
Je to tak ![]()
Už jsem z toho nervózní ![]()
Mě to zablokovala všechno v počítači,nereagoval vůbec na nic.ani můj antivir mě nenechal spustil,byla jsem fakt vytočená.Musela mi kamarádka ze svýho počítače poslat antivir a snad už to bude v pohodě ![]()
Holky, taky mi to vyjelo, ale hnedka ráno, nyní už asi hodinu ne.. a přiznám se, že jsem si taky myslela, že mi nabízí nějakou placenou verzi - nějak anglicky moc neumím..
Tak se snad nějací admini ozvou .. !!!
Mám totálně zablokovaný PC .. Nejde spustit antivir ani aktuálně stáhnutý AVG z netu ..
Hoďte sem odkaz, jaký antivir si máme kde stáhnout ..
Taky u mě pořád „smart fortrest 2012“ - a to platit nemíním ..
Edi píše:
Tak se snad nějací admini ozvou .. !!!
Mám totálně zablokovaný PC .. Nejde spustit antivir ani aktuálně stáhnutý AVG z netu ..
Hoďte sem odkaz, jaký antivir si máme kde stáhnout ..
Taky u mě pořád „smart fortrest 2012“ - a to platit nemíním ..
ano mám to samé
![]()
Luciked píše:Renčí2 píše:kouknu na to , štve mě toLuciked píše:stalo se mi totéž, nejde mi ani spustit vlastni antivir ani windows defender, smart fortress jsem odstranila v ovládacích panelech a teď jsem pro jistotu stáhla z netu AVG zdarma
mám tam naskočený smart fortrest a net mi nejde zapnout![]()
máte to nějaká?
a když si to vymazala šlo ti už znovu zapmout net?
jo
, to bych tu jinak nebyla
Tak PC jsem projela AVG i dvěma online testama a nic mi to nenašlo: http://www.nejlepsi-antiviry.cz/…nery-zdarma/
fusa píše:
Ted mi to vyjelo aspon 10× za minutu, zablokovan Malware, pry se to do PC nedostalo, delam uplny test pc, zatim zadne viry…
taky dělám teď úplný test a zatím nic ![]()
kouknu na to , štve mě to
a když si to vymazala šlo ti už znovu zapmout net?