Vitamíny ve 2. trimestru?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
602
29.10.18 22:31

Femibion 2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1805
30.10.18 05:05

Ve druhém těhu jsem brala až do konce Femibion a měla jsem výrazně lepší krevní obraz než v prvním těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24494
30.10.18 05:32

Já v prvním a druhém Femibion 1a pak 2. Teď ve třetím beru Chytré miminko 2. Já si zase myslím, že teoreticky stačí v prvním ta kyselina listová, ale zase pokud má člověk nechutenství, nevolnosti tak je dobré ty vitamíny doplnit. A pak později si myslím, že je užitečný rybí olej - já třeba těch ryb moc nesmím a pro tělo to těhotenství je fakt náročné. Jinak samozřejmě se snažím jíst co nejlépe, to je dle mě základ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
23.11.18 12:07

Beru femibion celé těhotenství hlavně pro obsah listovky, jodu a DHA) k tomu swiss lactobacily, hořčík a teď na konci 3.trimestru ještě železo. Za celé těhotenství jsem nebyla ani jednou nemocná, když nepočítám jednu jednodenní rýmečku, takže za mě super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
24.11.18 22:49

Já beru těhotenský multivitamín, Omega 3 a navíc mix vitamínů B na nevolnosti. Jelikož stále i v 5. měsíci zvracím, tak alespoň ty vitamíny zajistí vyváženou stravu. Slyšela jsem, že aby vitamíny pomohly vyřešit nějaký nedostatek, tak je člověk musí brát min 3 měsíce, tak mi přijde lepší je brát delší dopředu a prolemům předejít :-)
Mě je třeba doktorka předepsala hned jak jsme se o dítě začali snažit, abych měla všeho dost už ve chvíli, kdy se to povede :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
25.11.18 12:42

@DOA před těhotenstvím listovku, celé těhotenství femibion

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie