Víte proč je dnes volno?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12154
28.10.16 11:59
@boball píše:
@Poison Eve Jistě a každý rok se neopomene chvástat, jak to její děti ze základky ví. A studenti a versus lid, jak je blbej. Já si to třeba nemyslím, že by to bylo tak hrozné. Už když jsem viděla nadpis, věděla jsem na sto pro, kdo to psal..

Vzala jsi mi to z úst :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15103
28.10.16 12:00
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
28.10.16 12:45

Jinak jsem ale neodpověděla zakladatelce - samozřejmě, že vím, co je dnes za den a proč máme někteří dnes volno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
28.10.16 12:55

Bohužel spousta lidí neví. Bohužel spousta dětí neví :-( Jako učitelka nad tím pláču. A není to o nás učitelích, ale o lenosti dětí chtít něco vědět a hlavně uchovat si to v podvědomí. Vždy jsem při hodinách dějepisu říkala - matematika fajn, ale je potřeba mít všeobecný přehled, umět se orientovat, vědět. V běžném životě si vystačíme s matematikou prvního stupně, ale když se chce člověk dostat na nějakou úroveň společenskou, je potřeba mít i všeobecný rozhled. Ale to už se tady rozvášňuji asi na jiné téma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
28.10.16 13:02

Hmm, byli jste dnes venku? Zahrady a domy jsou vyzdobene dynema, ale vlajku jsem nevidela nikde.PS:My ji mame. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
28.10.16 13:25

@Lada84 byla jsem. vlajky u nás visí na úřadech, školách atp.. my taky nemáme vlajku, nebudu kvůli jednomu dni dělat výzdobu :nevim: Ale dýni máme :mrgreen: ale tu máme zuž pár dnů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
28.10.16 13:34

@atominnka To je fakt. Statni svatek mame jen jednou v roce :roll: A v June dny prece neni duvod :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
28.10.16 14:39

Tak my českou vlajku ani nevlastníme :lol: ale my děláme výzdobu jen na Vánoce a Velikonoce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
28.10.16 14:45

Statni Svatky vim, a taky vim, ze I studenti gymnazii, nebo vysokych skol kolikrat nevi.
Skoda, ze nejsem v CR, kdybych byla, pripojila bych se k oslavam na Staromestkem namesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4966
28.10.16 15:38

Vím, ale moji studenti ( a to ani maturanti) to často neví, a bouzel se za to někteří ani nestydí, hlavne, ze je volno. Na gymplu pred kazdym svatkem mela dejepisarka krátký proslov v rozhlasu o nadchazejicim svatku a bylo to super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21112
28.10.16 15:50

Americke fanglickarstvi je nekdy smesne, ale cechum by rozhodne trochu narodni hrdosti neuskodilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
28.10.16 15:53
@Omiii píše:
@bubulinaNeměla si náááhodou tu samou učitelku dějepisu?
Díky té mojí miluji Antiku!! Řecko, Řím ááách.

asi néé, jmenovala se Mrázková :) ta naše uměla hezky vyprávět, fakt všichni ztichli a poslouchali. Třeba na mě tehdy zapůsobilo její vyprávění o vyhlazení Lidic, nebo často zapojila do vyprávění zmínky o tom, jak to bylo tehdy přímo u nás v regionu, ve městě a tak. Opravdu to nebyly ztracené hodiny. Ona byla tak trochu jak Igor Hnízdo, rázná, i nosila vysoké boty často, jen tak dlaní nebouchala do tabule :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
28.10.16 16:46

Samozrejme vim, ale neprozivam, osobni vyznam pro me ten svatek nema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
28.10.16 19:20
@Lada84 píše:
@atominnka To je fakt. Statni svatek mame jen jednou v roce :roll: A v June dny prece neni duvod :potlesk:

ale prosím tě, zas to tak neprožívej :roll:

@Fjodorka píše:
Tak my českou vlajku ani nevlastníme :lol: ale my děláme výzdobu jen na Vánoce a Velikonoce…

jo, máme to stejně. Jak s vlajkou, tak s výzdobou. dýni si dlabeme, ale za výzdobu to nepovažuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
28.10.16 19:42

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie