Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky je tu některá, která praktikuje tuto metodu? Jsem v začátcích a nejspíš by mi pomohlo pár názorů, možná rad ![]()
@phoque píše:
Holky je tu některá, která praktikuje tuto metodu? Jsem v začátcích a nejspíš by mi pomohlo pár názorů, možná rad
Jsem si to vygooglila, zajímavý tedy ![]()
http://www.kalisek.cz/…a-menstruace
Nedávno jsem o tom četla /jestli je to ono/ a je to o ovládání /vědomém ovládání/ děložního hrdla. T. j. když jde žena na WC při menstruaci, uvolní hrdlo a krev vyteče a poté ho vědomě opět sevře a nic neteče.
Nejsem úplný skeptik, ale jsem líná to zkoušet, ač to znělo hodně zajímavě.
@freeport píše:
Cože? a kam to teče?
tak jsem si něco málo vygooglila a princip je takový, že se žena naučí krvácet vědomě a řízeně třeba na wc a jindy se krev nevyloučí.. ovšem jak to udělat vůlí jsem se zatím nedočetla
@Halamka píše:
Nedávno jsem o tom četla /jestli je to ono/ a je to o ovládání /vědomém ovládání/ děložního hrdla. T. j. když jde žena na WC při menstruaci, uvolní hrdlo a krev vyteče a poté ho vědomě opět sevře a nic neteče.
Nejsem úplný skeptik, ale jsem líná to zkoušet, ač to znělo hodně zajímavě.
děložní hrdlo neobsahuje příčně pruhovanou svalovinu - jak by ho bylo možné ovládat vůlí?
@freeport @JayLee @majka 4 @kaja00 V podstatě v tom pokročilém stádiu prý není nutné používat žádné pomůcky moderní hygieny. Jde o to, uvědomit si svůj vlastní čípek a naučit se ho vědomě uvolňovat.
@jdukolem hele neumím to popsat, ale můžu říct že minimálně částečně to jde. Zkouším to 3. cyklus a fakt většina krve odejde na záchodě, vložku mám spíš jako pojistku. A myslím že čípek neovládáš, jen vnímáš kdy už se čípek chce otevřít, kdy už je tam moc krve…
@Halamka doporučuju vyzkoušet
Je to zvláštní pocit takové volnosti ![]()
@phoque píše:
@jdukolem hele neumím to popsat, ale můžu říct že minimálně částečně to jde. Zkouším to 3. cyklus a fakt většina krve odejde na záchodě, vložku mám spíš jako pojistku. A myslím že čípek neovládáš, jen vnímáš kdy už se čípek chce otevřít, kdy už je tam moc krve…
hele a co takové ty situace když prostě tu ms vypustíš z hlavy - prostě něco děláš pak se ohneš narovnáš - př zvedáš dítě… přece tu vůli nejde mít 24/7 zapojenou? a v noci? kolikrát se mi stane že se otočím z boku na bok a lup…
![]()