Vítejte holky

• Otevřená skupina

Miminka narozená od prosince 2013 do února 2014. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16908
5.2.14 09:02
@petulíína píše:
ježiši to jako fakt??? 8o 8o 8o Tý brďo, to je super vynález, ale asi by si manžel klepal na čelo :mrgreen: :mrgreen:Nene, já vím, že Avent neobhajuješ, já ho používala u syna 2,5 roku a tekl normálně sám, ale celkově Avent mám snad nejradši jako značku, tu Medelu jako víc, ale to proto, že podporují kojení a mají to vymakaný třeba odsávačky atd. a tak jsem si řekla, že ta flaška bude taky super a to taky je, hlavně jsem nechtěla odbourat kojení jinou flaškou, tak jsem investovala, jinak bych skončila zase u aventu :palec:
ten suplementor je fakt super vynález, když chceš kojit, ale mlíčka je málo :) já mám taky radši medelu, jejich odsávačka swing je jedinečná :palec:
@petulíína píše:
Holky můžete mi někdo říct, jak je možný, že večer má to naše dítě nejvíc oči jak baterky? Ikdyž přes den nespí, večer taky ne, do té 23 hod. ne-li do půlnoci :think: Okoupu ji kolem 18:30 a do noci kouká a spát prostě nebude a to jsem ji chtěla naučit, okoupat, napapat a spát :mrgreen: hahaha :roll: :roll:@Hejhulka25 Chtěla jsem se tě zeptat, kolik ti malá vypije UM na jednu dávku? Malá mi pije 120ml a to má někdy ještě málo, tak ji dodělám třeba po hodině 30ml a je spokojená, ale je fakt, že někdy je to jen 100ml, podle toho jak je hladová, jak je to u vás?

tak to ti nepovím, Sofinka je šikovná, nebo nevím jestli je to tím, že večer, když krmím jsem s ní v jejím pokojíčku a je tam ticho, ale ať už při večerním krmení kolem 21-22 tak i při nočním mezi 3-5, během krmení klimbá, než to dopije skoro spí, odbrkne si, pokládám a spinká…při ranním krmení nebo během dne kolem poledne má oči jako baterky a kouká, vydrží i dvě hodinky vzhůru, takže podle mě musí noc a den rozeznávat teda…navíc noční krmení u nás byl docela zážitek ještě týden zpátky, byla vzhůru hodinu a půl, když kadila tak i dvě, jednou dokonce dvě a půl :roll: a najednou se to překlenulo a během půl hodinky se nabaští a chrní a už je to pár dní co se chová stejně…koupeš malou v klidu? já i přitom koupání mám jen jedno světlo, do vody přidávám navíc od johnsons baby bedtime-navozuje klid ;) vykoupu, namažu a už když jí oblíkám do overálku přivírá očička, rovnou jí beru do pokoje a dávám mlíčko, nikdo nás neruší, nemá žádné podněty…ale je fakt, že včera jsme nekoupali a stejně to bylo jako kdyby se koupala…zavinuješ malou? mě to moc pomohlo ze začátku, zavinula jsem pevně na bok, přes ní ještě pořádně utlačím deku a spinká…ještě mě napadlo co zkusit odpoledne jí udržet vzhůru dýl? jít ven..třeba bude usínat líp a nebo posuň koupání později..já koupu až po osmé, někdy v devět, netlačím na to..Nicolku jsem do 9-t měsíců koupala v devět večer a pak prostě přestala spinkat odpoledne od těch pěti do osmi a začala jsem koupat v šest, ono se to poddá, na nějaký extra režim je stejně brzo…Sofinka má skoro každý den stejný, dá se říct, že šest dní ze sedmi je jako přes kopírák, ale taky mě překvapila dva dny zpátky, kdy byla od 12-ti vzhůru do čtyř odpoledne, nechápala jsem :nevim: přitom se jí chtělo spát, ale asi jí něco tlačilo v bříšku, protože byla nevrlá a pak usnula a chrněla samozřejmě do devíti…já teda večer pokud spí dlouho, budím…včera jsem s ní byla na nákupu a ona během toho jedla a nespala jako jindy chrní v kočárku, dojely jsme domů s holkama, ona se najedla a v půl sedmý konečně usnula, jenže mi bylo jasný, že bude chrnět do půlnoci :roll: tak jsem jí v deset vzbudila, ale ne moc drasticky, převlíkla, nakrmila a ona spinkala do čtyř do rána…zkus jí budit dřív, pokud ti spí dlouho ;) Sofi mi vypije 120 ml, ono je to teda fakticky 133 co píšou na krabici, ale taky má jedno krmení denně, kdy chce ještě přidat, což jsem třeba včera právě nevychytala a nedala jsem jí s domněnkou že usne venku, neusla a stejně jsem musela v krámě krmit :zed: tak si dělej rovnou 150 ml a uvidíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
5.2.14 09:07
@anda.04 píše:
nám stačí ty probio, vysadila jsem espumisan a je klid, vykadí se a vyprdí když chce on a ne že ho to pořád nutí

je fakt, že to taky je někdy na škodu spíš, když by ho pak mělo bolet bříško kvůli tomu, že ho ty kapky nutí pořád ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
5.2.14 09:43

Ahoj holky tak to mam za sebou 6h trapeni a nakonec cisar :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
5.2.14 10:43
@Kacatko83 píše:
Ahoj holky tak to mam za sebou 6h trapeni a nakonec cisar :-(.

ahoj Kačko, tak gratuluju, hlavně, že už to máš za sebou :hug: co se stalo? :( co miminko je zdravé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
5.2.14 10:57

@Kacatko83 gratuluji a nedělej si z toho hlavu, hlavně, že už máš mimčo u sebe a jste v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
5.2.14 11:55

@Hejhulka25 @anda.04 pomalu sem se otvirala a malemu to nedelalo dobre je zdravy ale videla sem ho dnes jen rano zatim :-( :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
5.2.14 11:59
@Kacatko83 píše:
@Hejhulka25 @anda.04 pomalu sem se otvirala a malemu to nedelalo dobre je zdravy ale videla sem ho dnes jen rano zatim :-( :-(.

neboj zotavíš se a budeš ho mít brzo u sebe, teď odpočívej a nabírej síly, budeš to potřebovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2735
5.2.14 14:30

Tak uz mame nausnicky.. A Kubik byl tyden ve skolce a neco dotahl..kasle a ma zvysenou teplotu.tak snad nenakazi malou.. Jinak Kristynka po kojeni stale blinka tak dokrmujeme a dnes vazila 3500g..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
5.2.14 15:30

@Kacatko83 velká gratulka a hlavně odpočívej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
5.2.14 15:51
@Kacatko83 píše:
@Hejhulka25 @anda.04 pomalu sem se otvirala a malemu to nedelalo dobre je zdravy ale videla sem ho dnes jen rano zatim :-( :-(.

to bude dobrý, máš štěstí, že to trvalo jenom šest hodin a hned tě vzali na císaře, většinou se jim do toho moc nechce :roll: tak odpočívej a malého si užiješ neboj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
5.2.14 15:51
@luucciik píše:
Tak uz mame nausnicky.. A Kubik byl tyden ve skolce a neco dotahl..kasle a ma zvysenou teplotu.tak snad nenakazi malou.. Jinak Kristynka po kojeni stale blinka tak dokrmujeme a dnes vazila 3500g..

tak se pochlubte fotečkou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2735
5.2.14 15:53

@Hejhulka25 jeste jsme nefotili ale hodim jak bude chvilka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
5.2.14 18:00