Vítejte holky

• Otevřená skupina

Miminka narozená od prosince 2013 do února 2014. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3552
24.1.14 11:38

@anda.04 @lluciaa dekuji za vase nazory :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
24.1.14 13:41

Holky, ty lahvičky od Aventu, které simulují sání z prsu, se nějak speciálně jmenují? Chtěla bych si pro jistotu 2 koupit a dnes v lékárně paní vůbec nevěděla co chci. Původně jsem myslela, že ty co mám netečou sami automaticky, ale včera jsem tam vyzkoušela dát vodu a úplně v poho to teklo když jsem to otočila. A to jsou to speciální lahvičky, které jsou proti zaraženým prdíkům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164
24.1.14 17:01

Holky nemate radu jak narediT miminku stolici? On to ma tak husty ze to nemuze vytlacit :( vcera jsem ho ptostouchla teplomerem a neco jsemz nej dostala ale ted mi tady krici cely odpoledne boli ho brisko ajanevim jak mu pomoct :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
24.1.14 17:43
@amy.try píše:
Holky nemate radu jak narediT miminku stolici? On to ma tak husty ze to nemuze vytlacit :( vcera jsem ho ptostouchla teplomerem a neco jsemz nej dostala ale ted mi tady krici cely odpoledne boli ho brisko ajanevim jak mu pomoct :(

kojíš nebo jste na UM? Jestli jste na UM a má to takhle tak mu nejspíš nesedí mléko a uvažovala bych o změně. Jinak nevím, zkusila bych rektál. rourku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164
24.1.14 17:45

@anda.04
Castecne kojim a pak nutrilon. Ale mamehood zacatku a nikdy mu to nedelalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
24.1.14 18:10
@amy.try píše:
@anda.04

tak to neporadim, ale ono asi i to kombinování nedělá v bříšku moc dobroty :nevim: zkus mu udělat kmínovej vývar a dávej mu ho po troškách pít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
24.1.14 18:53

Ahoj holky, tak se taky konecne pridavam:-) i kdyz zatim moc nepisu, ale v pondeli by nam meli uz doma konecne zapojit net:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
24.1.14 21:38
@lluciaa píše:
Holky, ty lahvičky od Aventu, které simulují sání z prsu, s nějak speciálně jmenují? Chtěla bych si pro jistotu 2 koupit a dnes v lékárně paní vůbec nevěděla co chci. Původně jsem myslela, že ty co mám netečou sami automaticky, ale včera jsem tam vyzkoušela dát vodu a úplně v poho to teklo když jsem to otočila. A to jsou to speciální lahvičky, které jsou proti zaraženým prdíkům.
Kup si od aventu tu novou radu natural, lahev 125 ml bud sklo nebo plast, dudlik je 0+ novorozenecky;-)
@amy.try píše:
@anda.04

Ja bych taky uvazovala o zmene, hodne se chvali hipp bio combiotic 1, mela jsem u nicolky a spokojenost:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
3.2.14 08:06

AHOJ HOLKY CHTELA JSEM SE ZEPTAT JESTLI TO CO POPISU MUZE BYT ZATKA.RANO NA ZACHODE JSEM SE UTRELA A TAKOVY NAHNEDLE TAM BYLO JAKO KDYZ KONCI MENZES A RANO UZ SPISE NARUZOVELE A NEMAM TO SILNE ZE BYCH TO MELA NA VLOZCE JEN PRI UTRENI. JINAK CELOU NOC MAM ASI POSLICKY BOLI BRICHO JAKO PRI MENSTRUACI ALE VICE NEZ JSEM ZVYKLA A TVRDLO BRICHO :zed: :zed:.MUZETE PORADIT PROSIM PREDEM DEKUJI :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
3.2.14 08:34
@Kacatko83 píše:
AHOJ HOLKY CHTELA JSEM SE ZEPTAT JESTLI TO CO POPISU MUZE BYT ZATKA.RANO NA ZACHODE JSEM SE UTRELA A TAKOVY NAHNEDLE TAM BYLO JAKO KDYZ KONCI MENZES A RANO UZ SPISE NARUZOVELE A NEMAM TO SILNE ZE BYCH TO MELA NA VLOZCE JEN PRI UTRENI. JINAK CELOU NOC MAM ASI POSLICKY BOLI BRICHO JAKO PRI MENSTRUACI ALE VICE NEZ JSEM ZVYKLA A TVRDLO BRICHO :zed: :zed:.MUZETE PORADIT PROSIM PREDEM DEKUJI :-).

no jelikož už máš po termínu tak to třeba už poslíčci nebudou a začíná se něco dít, dej teplou vanu a uvidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
3.2.14 16:16

Je tu nějak mrtvo.28.1 v 5.40 se nám narodil Dominik, měl 3300g a 49cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
3.2.14 16:51

@marvcel gratuluji k malemu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
3.2.14 17:05

@lluciaa díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
3.2.14 18:06
@marvcel píše:
Je tu nějak mrtvo.28.1 v 5.40 se nám narodil Dominik, měl 3300g a 49cm

gratuluji, jsemsi řikala jestli už to mášza sebou :D :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
3.2.14 18:10

@anda.04 díky,neměla jsem přístup na net.Byla to rychlovka, přijela jsem v 5.15 a v 5.40 byl na světě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny