Vítejte holky

• Otevřená skupina

Miminka narozená od prosince 2013 do února 2014. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1606
21.1.14 10:51

Co můžu doporučit je kmínovej vývar a čaj Welleda je dražší, ale funguje, má jiné složení než ostatní koj. čaje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
21.1.14 11:14
@anda.04 píše:
Co můžu doporučit je kmínovej vývar a čaj Welleda je dražší, ale funguje, má jiné složení než ostatní koj. čaje

o weledě jsem už psala, jako jediný čaj obsahuje pískavici řecké seno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
21.1.14 11:34
@Hejhulka25 píše:
o weledě jsem už psala, jako jediný čaj obsahuje pískavici řecké seno :palec:

jo je super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
21.1.14 13:16

Volala jsem doktorce a byla jsem tam na prevazeni a maly pribral za tyden 200g, takze dostal pochvalu. Za tyden jdeme zase na prevazeni. Pry by mel ted vypit 70-80ml.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
21.1.14 13:19
@lluciaa píše:
Volala jsem doktorce a byla jsem tam na prevazeni a maly pribral za tyden 200g, takze dostal pochvalu. Za tyden jdeme zase na prevazeni. Pry by mel ted vypit 70-80ml.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
21.1.14 13:45
@lluciaa píše:

no vidíš tak se zbytečně nestresuj, na nějaké vážení před a po bych se vyprdla, zvaž si ho jednou za tři dny pro tvůj klid a je to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
21.1.14 13:51
@anda.04 píše:
no vidíš tak se zbytečně nestresuj, na nějaké vážení před a po bych se vyprdla, zvaž si ho jednou za tři dny pro tvůj klid a je to

no doufám, že se umoudří a bude zase normálně jíst :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
21.1.14 15:55

Holky pro ty co zavinujete, tyhle jsou fakt super, koukněte :-) http://zbozi.maggion.cz/…acka-motylci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
21.1.14 20:35

@anda.04 taky nevážím, vidím, že mu chutná a jak říkáš ty je pěknej, musí člověk dát na svůj cit…

jinak kyčle máme v pořádku, ale máme dávát dál široké balení, ale to mi přijde, že říkají každému.. u dcery to bylo to samé.. ale samozřejmě v něm bude..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
22.1.14 07:13
@marijenka píše:
@anda.04 taky nevážím, vidím, že mu chutná a jak říkáš ty je pěknej, musí člověk dát na svůj cit…jinak kyčle máme v pořádku, ale máme dávát dál široké balení, ale to mi přijde, že říkají každému.. u dcery to bylo to samé.. ale samozřejmě v něm bude..:-)

no my jdem zítra a i když mi řekne široký tak ho asi nebudu dávat celodenně, protože ho nosím v šátku a to je na kyčle lepší než nějaký široký balení, ale doufám, že nebudem muset mít nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
22.1.14 17:57

Ahoj holky, mám na vás dotaz…Adrianku brzy čeká očkování v 9. týdnu a já pořád nejsem rozhodnutá, zda jí nechat dát jen tu základní hexavakcínu, nebo i ty další, na rotaviry, pneumokoky atd…

O peníze mi nejde, spíš si jen říkám, zda by to nebyla zbytečně další zátež navíc pro to tělíčko :nevim:

co myslíte? Jak se rozhodnete vy u vašich prcků?

A vy co už máte více dětí, co myslíte, že je lepší? Dát ty spešl vakcíny či ne?

Díky za rady.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
22.1.14 18:03

@anda.04 tak držím palce ať má nožičky v pořádku :palec:

my byly na kyčlích dnes a je vše ok, tak jsem ráda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
22.1.14 18:13
@Yasminn píše:
@anda.04 tak držím palce ať má nožičky v pořádku :palec:my byly na kyčlích dnes a je vše ok, tak jsem ráda :)

tak super, já dávám očkování je základní, nic navíc…vidím to v okolí, děti očkovaný proti všemu a furt maroděj, holka má jen základní a vždycky byla zdravá jak řípa až na nějakou rýmičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
22.1.14 18:16

@anda.04 jj díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
22.1.14 18:42

@anda.04 @Yasminn holky tak já u dcery dávala i na ty pneumokoky a je furt nemocná… Takže teď u malého budu dávat jen základ, je to zbytečná zátěž… Jinak super že mate kyčle v poradku… A andy a vy aby jste je měli c porřádku zítra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny