Vítejte holky
- Otevřená skupina
Miminka narozená od prosince 2013 do února 2014. :-)
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)
- Fotoalbum (9)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ahoj holky vypada hlenova zatka jako menstruacni krvaceni ale hnede jako kdyz zacina nebo konci menstruace. dneska na kontrole me vespod posmatrala trocho to bolelo a jak sem prisla domu tak sem mela na slipovce takovou hnedou krev a poboliva me bricho.diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marijenka díky
, asi teda dám taky jen tu základní ![]()
já si právě taky myslím, že je to dost velká zátěž a některá mimča to snáší dost špatně, tak myslím, že ta základní by stačit mohla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Yasminn zrovna tohle očkování se dá doočkovat kdykoliv jindy, když by jsi změnila názor, a ono dávat hexu a něco dalšího je fakt docela velká zátěž, mám kamarádku co jí kluk skončil na jipce s febrilníma křečema.. neříkám, že tak skončí každé dítko, ale stojí to za zamyšlení, co do těch dětí dáváme..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kacatko83 bohužel neporadím, obě děti jsem měla císařem a tohle neznám, třeba se holky ozvou až uloží děti.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Yasminn píše:
Ahoj holky, mám na vás dotaz…Adrianku brzy čeká očkování v 9. týdnu a já pořád nejsem rozhodnutá, zda jí nechat dát jen tu základní hexavakcínu, nebo i ty další, na rotaviry, pneumokoky atd…O peníze mi nejde, spíš si jen říkám, zda by to nebyla zbytečně další zátež navíc pro to tělíčko
co myslíte? Jak se rozhodnete vy u vašich prcků?
A vy co už máte více dětí, co myslíte, že je lepší? Dát ty spešl vakcíny či ne?
Díky za rady..
ahoj
já u Nicolky nechala dát synflorix proti rotavirům, protože Terka je měla a k tomu měla i febrilní křeče(dítě se propne do luku, zapadnou mu oči, nereaguje jako by bylo mrtvé a za pár minut se probere-je to z vysokých horeček¨)nepřeju nikomu to nikdy vidět, jí bylo 16 měsíců a dodneška to mám před očima
Gabča měla rotaviry taky+zvracení a Nicolka jediná ne, takže u Sofinky budu chtít taky synflorix, sice měla vždycky Nicča reakci třetí den po očkování teplotu a byla hrozně mrzutá, ale stojí to za to
pneumokok je naprd, očkuje se proti kmenu, který tu stejně v ČR není, stejně jako u žloutenky, naočkují tě a chytneš jiný druh ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Yasminn píše:
@marijenka díky, asi teda dám taky jen tu základní
já si právě taky myslím, že je to dost velká zátěž a některá mimča to snáší dost špatně, tak myslím, že ta základní by stačit mohla
já nesouhlasím s tímhle názorem, stejně jako s názorem neočkujících matek, že jejich děti nejsou očkovány proti tomu či onomu a neonemocněly, ale pravda je taková, že neonemocněly jenom proto, že 90% lidí okolo očkovaných je a tudíž se ta nemoc nevyskytuje, to je stejná blbost jako tvrdit, že se nebudu očkovat proti břišnímu tyfu a jásat, že ho nedostanu, bodejť by jo, když se vyskytuje v Karibiku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kacatko83 píše:
Ahoj holky vypada hlenova zatka jako menstruacni krvaceni ale hnede jako kdyz zacina nebo konci menstruace. dneska na kontrole me vespod posmatrala trocho to bolelo a jak sem prisla domu tak sem mela na slipovce takovou hnedou krev a poboliva me bricho.diky
tak zátka to není, spíš špinění po prohlídce, což je normální v tomhle týdnu, pokud by jsi začala krvácet jasně krví, tak honem do nemocnice, jinak si myslím, že cesty se ti připravuji, proto špinění ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hejhulka25 co se tyce tech febrilnich kreci, tak mam strach, ze je maly bude mit, ptz jsem je mela a nekde jsem cetla ze muzou byt i dedicne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Yasminn @marijenka najdu článek ohledně očkování a vložím ho sem až budu mít chvilku, je to všechno jen farmaceutický průmysl a do dítěte žádný srágory zbytečně cpát nebudu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kacatko83 píše:špinění po kontrole, to je ke konci normál
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anda.04 četla jsem právě taky jeden který psl bývalý ředitel farmaceutické firmy a bylo mu z toho všeho zlé.. Nemám pocit že by u dcery to pomohlo k tomu že by byla méně nemocná… Takže ji přes žádné hnusný už cpát nebudu..
@Hejhulka25 jen mimochodem v těch vakcinach je rtuť hliník a je to jedovatý proto ty reakce… Neockujici matky mě taky stvou spíš si myslim ze je potřeba to brát rozumem a proto dám jen základ a doockovat jde vždy..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lluciaa píše:
@Hejhulka25 co se tyce tech febrilnich kreci, tak mam strach, ze je maly bude mit, ptz jsem je mela a nekde jsem cetla ze muzou byt i dedicne
jjo Terka je měla taky, tuším, že postihují děti do max dvou let jenom, pak už nejsou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marijenka píše:
@anda.04 četla jsem právě taky jeden který psl bývalý ředitel farmaceutické firmy a bylo mu z toho všeho zlé.. Nemám pocit že by u dcery to pomohlo k tomu že by byla méně nemocná… Takže ji přes žádné hnusný už cpát nebudu..
@Hejhulka25 jen mimochodem v těch vakcinach je rtuť hliník a je to jedovatý proto ty reakce… Neockujici matky mě taky stvou spíš si myslim ze je potřeba to brát rozumem a proto dám jen základ a doockovat jde vždy..
jjo já psala obecný názor na to, že někdo neočkuje proti něčemu a ještě tvrdí, že jeho dítě není nemocné, přitom všichni okolo naočkovaní jsou…já nějak přehršle všeho taky nemusím, atb a další věci, radši přírodně..ale základní očkování určitě jo a ty rotaviry, no kdyby je neměly všechny kromě Nicolky, která je proti nim očkovaná, tak bych je taky nedávala no ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky já teď vůbec nestíhám, mám doma marody, takže je doma veselo
včera jsme byli na kontrole, Sofinka má přesně 4 kg
Terka má angínu, gabča kašle a večer zvracela hleny ![]()
jak se mají ti vaši prťousci? já o tý naší ani nevím, ustálila si režim, kdy pravidelně vstává i spí, v noci vydrží šest hodin, usíná sama s dudlíčkem, fakt si jí užívám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky holky, vy které jste po císaři, od kdy jste nosili miminko ve vajíčku? nebo nevíte kolik kilo můžu nosit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Flatgirl , 22.8.22 04:17
- JanaPekrová , 24.11.20 13:46
- katerina1006 , 19.6.18 15:10
- Yasminn , 31.5.18 17:31
- tygrik89 , 15.4.18 23:12
- Beru*Beru , 25.9.15 15:13
- Ella123 , 17.9.15 22:32
- Teva , 20.3.15 09:13
- Medova , 1.3.15 20:43
- semirka , 9.2.15 13:47
- marvcel , 28.1.15 10:33
- smileek , 17.11.14 16:27
- sarjen , 13.11.14 09:36
- carolinaa , 8.11.14 22:20
- amy.try , 9.10.14 09:11
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Špinění při léčbě antibiotiky
- 3.5.26 21:24
- Anonymní
- 8
Truhlíky co se položí na balkón
- 3.5.26 21:10
- Alice180
- 2
Péče o děti
- 3.5.26 21:17
- Alušáček
- 6
Hlidani od prarodičú
- 3.5.26 21:24
- malýhroch
- 4
Je líný se kojit?
- 3.5.26 21:10
- anavi13
- 6
Zvířecí burza - prodej zvířat pod 18 let
- 3.5.26 20:29
- JancaS84
- 2
Agolutin před KET
- 3.5.26 20:02
- Anonymní
- 1
Co vám víc vyhovuje při práci a řízení...
- 3.5.26 20:44
- Snowoman
- 17
Zvládl to někdo bez AD?
- 3.5.26 20:30
- mado
- 8
Početí po samovolném potratu
- 3.5.26 21:16
- Anonymní
- 7
Nové příspěvky
Doplatek alimentů - voják
- 3.5.26 21:30
- Šmoulice
- 478
Vrátila jsem se po šestileté mateřské do...
- Hanča1234
- 191
Je líný se kojit?
- Adel0701
- 9
Péče o děti
- 3.5.26 21:29
- Mar__tanka1983
- 7
Milenky sem nová diskuze