Vítejte holky

• Otevřená skupina

Miminka narozená od prosince 2013 do února 2014. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3552
22.1.14 18:49

Ahoj holky vypada hlenova zatka jako menstruacni krvaceni ale hnede jako kdyz zacina nebo konci menstruace. dneska na kontrole me vespod posmatrala trocho to bolelo a jak sem prisla domu tak sem mela na slipovce takovou hnedou krev a poboliva me bricho.diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
22.1.14 19:47

@marijenka díky :hug:, asi teda dám taky jen tu základní :)

já si právě taky myslím, že je to dost velká zátěž a některá mimča to snáší dost špatně, tak myslím, že ta základní by stačit mohla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
22.1.14 20:08

@Yasminn zrovna tohle očkování se dá doočkovat kdykoliv jindy, když by jsi změnila názor, a ono dávat hexu a něco dalšího je fakt docela velká zátěž, mám kamarádku co jí kluk skončil na jipce s febrilníma křečema.. neříkám, že tak skončí každé dítko, ale stojí to za zamyšlení, co do těch dětí dáváme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
22.1.14 20:08

@Kacatko83 bohužel neporadím, obě děti jsem měla císařem a tohle neznám, třeba se holky ozvou až uloží děti.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
22.1.14 21:53
@Yasminn píše:
Ahoj holky, mám na vás dotaz…Adrianku brzy čeká očkování v 9. týdnu a já pořád nejsem rozhodnutá, zda jí nechat dát jen tu základní hexavakcínu, nebo i ty další, na rotaviry, pneumokoky atd…

O peníze mi nejde, spíš si jen říkám, zda by to nebyla zbytečně další zátež navíc pro to tělíčko :nevim:

co myslíte? Jak se rozhodnete vy u vašich prcků?

A vy co už máte více dětí, co myslíte, že je lepší? Dát ty spešl vakcíny či ne?

Díky za rady.. :)

ahoj :mavam: já u Nicolky nechala dát synflorix proti rotavirům, protože Terka je měla a k tomu měla i febrilní křeče(dítě se propne do luku, zapadnou mu oči, nereaguje jako by bylo mrtvé a za pár minut se probere-je to z vysokých horeček¨)nepřeju nikomu to nikdy vidět, jí bylo 16 měsíců a dodneška to mám před očima :( Gabča měla rotaviry taky+zvracení a Nicolka jediná ne, takže u Sofinky budu chtít taky synflorix, sice měla vždycky Nicča reakci třetí den po očkování teplotu a byla hrozně mrzutá, ale stojí to za to ;) pneumokok je naprd, očkuje se proti kmenu, který tu stejně v ČR není, stejně jako u žloutenky, naočkují tě a chytneš jiný druh :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
22.1.14 21:54
@Yasminn píše:
@marijenka díky :hug:, asi teda dám taky jen tu základní :)já si právě taky myslím, že je to dost velká zátěž a některá mimča to snáší dost špatně, tak myslím, že ta základní by stačit mohla

já nesouhlasím s tímhle názorem, stejně jako s názorem neočkujících matek, že jejich děti nejsou očkovány proti tomu či onomu a neonemocněly, ale pravda je taková, že neonemocněly jenom proto, že 90% lidí okolo očkovaných je a tudíž se ta nemoc nevyskytuje, to je stejná blbost jako tvrdit, že se nebudu očkovat proti břišnímu tyfu a jásat, že ho nedostanu, bodejť by jo, když se vyskytuje v Karibiku :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
22.1.14 21:55
@Kacatko83 píše:
Ahoj holky vypada hlenova zatka jako menstruacni krvaceni ale hnede jako kdyz zacina nebo konci menstruace. dneska na kontrole me vespod posmatrala trocho to bolelo a jak sem prisla domu tak sem mela na slipovce takovou hnedou krev a poboliva me bricho.diky

tak zátka to není, spíš špinění po prohlídce, což je normální v tomhle týdnu, pokud by jsi začala krvácet jasně krví, tak honem do nemocnice, jinak si myslím, že cesty se ti připravuji, proto špinění :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
22.1.14 22:19

@Hejhulka25 co se tyce tech febrilnich kreci, tak mam strach, ze je maly bude mit, ptz jsem je mela a nekde jsem cetla ze muzou byt i dedicne :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
23.1.14 07:52

@Yasminn @marijenka najdu článek ohledně očkování a vložím ho sem až budu mít chvilku, je to všechno jen farmaceutický průmysl a do dítěte žádný srágory zbytečně cpát nebudu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
23.1.14 07:53
@Kacatko83 píše:
špinění po kontrole, to je ke konci normál
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
23.1.14 08:08

@anda.04 četla jsem právě taky jeden který psl bývalý ředitel farmaceutické firmy a bylo mu z toho všeho zlé.. Nemám pocit že by u dcery to pomohlo k tomu že by byla méně nemocná… Takže ji přes žádné hnusný už cpát nebudu..
@Hejhulka25 jen mimochodem v těch vakcinach je rtuť hliník a je to jedovatý proto ty reakce… Neockujici matky mě taky stvou spíš si myslim ze je potřeba to brát rozumem a proto dám jen základ a doockovat jde vždy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
23.1.14 10:31
@lluciaa píše:
@Hejhulka25 co se tyce tech febrilnich kreci, tak mam strach, ze je maly bude mit, ptz jsem je mela a nekde jsem cetla ze muzou byt i dedicne :-(

jjo Terka je měla taky, tuším, že postihují děti do max dvou let jenom, pak už nejsou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
23.1.14 10:33
@marijenka píše:
@anda.04 četla jsem právě taky jeden který psl bývalý ředitel farmaceutické firmy a bylo mu z toho všeho zlé.. Nemám pocit že by u dcery to pomohlo k tomu že by byla méně nemocná… Takže ji přes žádné hnusný už cpát nebudu..
@Hejhulka25 jen mimochodem v těch vakcinach je rtuť hliník a je to jedovatý proto ty reakce… Neockujici matky mě taky stvou spíš si myslim ze je potřeba to brát rozumem a proto dám jen základ a doockovat jde vždy..

jjo já psala obecný názor na to, že někdo neočkuje proti něčemu a ještě tvrdí, že jeho dítě není nemocné, přitom všichni okolo naočkovaní jsou…já nějak přehršle všeho taky nemusím, atb a další věci, radši přírodně..ale základní očkování určitě jo a ty rotaviry, no kdyby je neměly všechny kromě Nicolky, která je proti nim očkovaná, tak bych je taky nedávala no ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
23.1.14 10:37

Holky já teď vůbec nestíhám, mám doma marody, takže je doma veselo :mrgreen: včera jsme byli na kontrole, Sofinka má přesně 4 kg :D Terka má angínu, gabča kašle a večer zvracela hleny :roll:

jak se mají ti vaši prťousci? já o tý naší ani nevím, ustálila si režim, kdy pravidelně vstává i spí, v noci vydrží šest hodin, usíná sama s dudlíčkem, fakt si jí užívám :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2735
23.1.14 11:21

Ahojky holky, vy které jste po císaři, od kdy jste nosili miminko ve vajíčku? nebo nevíte kolik kilo můžu nosit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny