Vítejte holky

• Otevřená skupina

Miminka narozená od prosince 2013 do února 2014. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1606
3.2.14 18:21
@marvcel píše:
@anda.04 díky,neměla jsem přístup na net.Byla to rychlovka, přijela jsem v 5.15 a v 5.40 byl na světě
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3186
3.2.14 20:06
@marvcel píše:
Je tu nějak mrtvo.28.1 v 5.40 se nám narodil Dominik, měl 3300g a 49cm

Moooc gratulujííí :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
3.2.14 20:23

@petulíína díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3186
3.2.14 20:58
@lluciaa píše:
Holky, ty lahvičky od Aventu, které simulují sání z prsu, se nějak speciálně jmenují? Chtěla bych si pro jistotu 2 koupit a dnes v lékárně paní vůbec nevěděla co chci. Původně jsem myslela, že ty co mám netečou sami automaticky, ale včera jsem tam vyzkoušela dát vodu a úplně v poho to teklo když jsem to otočila. A to jsou to speciální lahvičky, které jsou proti zaraženým prdíkům.

Lahvičky, které simulují sání z prsu se jmenují Medela Calma, Avent je nemají, ty tečou normálně jako jakákoli jiná flaška :) Já tu Medelu mám a je super, opravdu neteče a malá si reguluje sání mlíčka podle sebe, akorát jsou dražší, já kupovala tu 250ml za 499kč :roll: To jsou strašný pálky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
4.2.14 08:51

@marvcel gratulace ke klučinovi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
4.2.14 08:53
@petulíína píše:
Lahvičky, které simulují sání z prsu se jmenují Medela Calma, Avent je nemají, ty tečou normálně jako jakákoli jiná flaška :) Já tu Medelu mám a je super, opravdu neteče a malá si reguluje sání mlíčka podle sebe, akorát jsou dražší, já kupovala tu 250ml za 499kč :roll: To jsou strašný pálky :zed:

ale ale :mrgreen: avent ať už stará řada classic nebo nová natural s novorozeneckým dudlíkem 0+ neteče, musí dost sát, aby něco vyteklo ;) jen si nemysli, že medela calma není jen marketingový tah stejně jako avent, potřebují to prodat, máš štěstí, že malé vyhovuje kombinace láhve a kojení, jiné mimčo by prso mohlo odmítat i kdyby bůh ví co ;) tak to dost zlevnily, já na ní kdysi koukala a chtěli za ní 600 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
4.2.14 09:38
@Hejhulka25 píše:
ale ale :mrgreen: avent ať už stará řada classic nebo nová natural s novorozeneckým dudlíkem 0+ neteče, musí dost sát, aby něco vyteklo ;) jen si nemysli, že medela calma není jen marketingový tah stejně jako avent, potřebují to prodat, máš štěstí, že malé vyhovuje kombinace láhve a kojení, jiné mimčo by prso mohlo odmítat i kdyby bůh ví co ;) tak to dost zlevnily, já na ní kdysi koukala a chtěli za ní 600 8o

mám avent a fakt neteče, když malýho trápilo břicho, dala jsem mu do ní čaj a jak z toho neumí pít tak nevytáhl nic, radši jsem se na to vyprdla než ho to učit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3186
4.2.14 19:34
@Hejhulka25 píše:
ale ale :mrgreen: avent ať už stará řada classic nebo nová natural s novorozeneckým dudlíkem 0+ neteče, musí dost sát, aby něco vyteklo ;) jen si nemysli, že medela calma není jen marketingový tah stejně jako avent, potřebují to prodat, máš štěstí, že malé vyhovuje kombinace láhve a kojení, jiné mimčo by prso mohlo odmítat i kdyby bůh ví co ;) tak to dost zlevnily, já na ní kdysi koukala a chtěli za ní 600 8o

Joo no vidíš, to já mám zase za to, že Avent tečou, jsi holt chytřejší :palec: :palec: Škoda, že jsi mi to nenapsala, než jsem tu Medelu koupila, ale to je fuk už, máme ji :D Jojo vyhovuje a ráda si vezme spíš prso než flašku, vždycky se škaredě tváří, když jí strčím tu gumu :mrgreen: Nejradši bych ten nutrilon nalila do prsa..ikdyž ji kojím a dokrmuju, tak mě to i mrzí, že ji beru prso, který by ona táák chtěla pokaždé místo flašky. U syna jsem níííc neřešila, proč teď joo?? Vysvětlí mi to někdo?? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3186
4.2.14 19:40

@Hejhulka25 Ale u té Medely je aspoň fajn to, když už ji teda máme, že tam nemusím kupovat nový savičky, až je mimčo větší :palec: Což u aventek stojí kolem 130kč a když to tak vezmu, tak jsem pak na stejné konečné ceně ne-li vyšší než u Medely u které je jedna savička po celou dobu, třeba do 2 let :palec: Vím, že pak jsou hrničky, ale ty třeba u nás na mlíko nefrčely, musela být flaška, na čaj to bylo jedno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
4.2.14 21:43
@petulíína píše:
@Hejhulka25 Ale u té Medely je aspoň fajn to, když už ji teda máme, že tam nemusím kupovat nový savičky, až je mimčo větší :palec: Což u aventek stojí kolem 130kč a když to tak vezmu, tak jsem pak na stejné konečné ceně ne-li vyšší než u Medely u které je jedna savička po celou dobu, třeba do 2 let :palec: Vím, že pak jsou hrničky, ale ty třeba u nás na mlíko nefrčely, musela být flaška, na čaj to bylo jedno :mrgreen:

já neobhajuju avent, koneckonců malá po něm nebrká, takže jsme ho dneska vyměnili za nuk, avent opět zklamal :zed: ale ta medela je fajn, já obecně mám medelu ráda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
4.2.14 21:46
@petulíína píše:
Joo no vidíš, to já mám zase za to, že Avent tečou, jsi holt chytřejší :palec: :palec: Škoda, že jsi mi to nenapsala, než jsem tu Medelu koupila, ale to je fuk už, máme ji :D Jojo vyhovuje a ráda si vezme spíš prso než flašku, vždycky se škaredě tváří, když jí strčím tu gumu :mrgreen: Nejradši bych ten nutrilon nalila do prsa..ikdyž ji kojím a dokrmuju, tak mě to i mrzí, že ji beru prso, který by ona táák chtěla pokaždé místo flašky. U syna jsem níííc neřešila, proč teď joo?? Vysvětlí mi to někdo?? :mrgreen:

počkej, já si myslím, že jsi s medelou udělala líp fakt, oni to mají zmáknuté :palec: jinak pokud ti vadí guma-jakákoliv :mrgreen: kup si sumplementor od medely, znáš to? na krk si pověsíš baňku s příkrmem, od ní vede hadička, kterou přilepíš na prso a necháš přečuhovat kousíček přes bradavku a mimčo pije z prsa a zároveň sosá příkrm ;)
 http://www.medela.cz/…lementor.php

vyzkoušela jsem ho kdysi s Terkou a je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
4.2.14 21:47
@anda.04 píše:
mám avent a fakt neteče, když malýho trápilo břicho, dala jsem mu do ní čaj a jak z toho neumí pít tak nevytáhl nic, radši jsem se na to vyprdla než ho to učit

tak zkus čaj na lžičce nebo přes stříkačku, holt ho guma ještě nezajímá no, neboj to přijde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3186
4.2.14 22:30
@Hejhulka25 píše:
počkej, já si myslím, že jsi s medelou udělala líp fakt, oni to mají zmáknuté :palec: jinak pokud ti vadí guma-jakákoliv :mrgreen: kup si sumplementor od medely, znáš to? na krk si pověsíš baňku s příkrmem, od ní vede hadička, kterou přilepíš na prso a necháš přečuhovat kousíček přes bradavku a mimčo pije z prsa a zároveň sosá příkrm ;)
http://www.medela.cz/…lementor.phpvyzkoušela jsem ho kdysi s Terkou a je super :palec:

ježiši to jako fakt??? 8o 8o 8o Tý brďo, to je super vynález, ale asi by si manžel klepal na čelo :mrgreen: :mrgreen:

Nene, já vím, že Avent neobhajuješ, já ho používala u syna 2,5 roku a tekl normálně sám, ale celkově Avent mám snad nejradši jako značku, tu Medelu jako víc, ale to proto, že podporují kojení a mají to vymakaný třeba odsávačky atd. a tak jsem si řekla, že ta flaška bude taky super a to taky je, hlavně jsem nechtěla odbourat kojení jinou flaškou, tak jsem investovala, jinak bych skončila zase u aventu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3186
4.2.14 22:39

Holky můžete mi někdo říct, jak je možný, že večer má to naše dítě nejvíc oči jak baterky? Ikdyž přes den nespí, večer taky ne, do té 23 hod. ne-li do půlnoci :think: Okoupu ji kolem 18:30 a do noci kouká a spát prostě nebude a to jsem ji chtěla naučit, okoupat, napapat a spát :mrgreen: hahaha :roll: :roll:

@Hejhulka25 Chtěla jsem se tě zeptat, kolik ti malá vypije UM na jednu dávku? Malá mi pije 120ml a to má někdy ještě málo, tak ji dodělám třeba po hodině 30ml a je spokojená, ale je fakt, že někdy je to jen 100ml, podle toho jak je hladová, jak je to u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
5.2.14 07:10
@Hejhulka25 píše:
tak zkus čaj na lžičce nebo přes stříkačku, holt ho guma ještě nezajímá no, neboj to přijde :mrgreen:

nám stačí ty probio, vysadila jsem espumisan a je klid, vykadí se a vyprdí když chce on a ne že ho to pořád nutí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny