Vítejte holky

• Otevřená skupina

Miminka narozená od prosince 2013 do února 2014. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1606
20.1.14 09:36
@Kacatko83 píše:
Ahoj holky tak vas tu tak ctu ale prizpevky nedavam protoze jsem porad 2v1 :-(. @anda.04 to mas sikovne miminko bych nerekla, ze je tak stare bych typla na starsi :).

on na fotkách vypadá velikej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
20.1.14 09:45
@anda.04 píše:
on na fotkách vypadá velikej

no prave :-) az jsem se divila ale mas ho sikovneho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
20.1.14 09:50
@Kacatko83 píše:
Ahoj holky tak vas tu tak ctu ale prizpevky nedavam protoze jsem porad 2v1 :-(. @anda.04 to mas sikovne miminko bych nerekla, ze je tak stare bych typla na starsi :).

prosímtě, vždyť máš ještě čas, užívej si ty poslední dny, pak nastane kolotoč, odpočívej, jdi do kina nebo na dobré jídlo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
20.1.14 09:54
@Hejhulka25 píše:
prosímtě, vždyť máš ještě čas, užívej si ty poslední dny, pak nastane kolotoč, odpočívej, jdi do kina nebo na dobré jídlo :hug:

ja vim, ze mam jeste cas ale uz me to nebavi boli me zada a nohy desne. v noci se porad budim a pretacim z boku na bok pripadam si sama sobe protivna ale zase plus mam v tom ze asi zadne poslicky nemam :nevim: sem tam tvrdne a poboli bricho ale nic moc teda.je mi jasne ze az bude maly na svete ze to bude zahul :-). v kine mi je spatne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3186
20.1.14 10:11

Malá je pořád ráda v zavinovačce, je vidět, že je klidnější a líp usne, takže je pořád v té rychlozavince a je spokojená :D

@anda.04 Člověk by řekl, že u druhého bude klidnější a vše tak neřešit, ale mám to stejně, sice vše dělám jak to cítím, neposlouchám moc rady kolem, ale jsem víc starostlivá než u malýho, přitom bych to měla brát naopak, ale nějak to nejde :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
20.1.14 10:36

Také vás pořád čtu a čekám na mimčo, až vyleze :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164
20.1.14 10:59

Takhle se směje syčák zatím jen ze spaní :) už se těším až se začne řehtat na nás :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
20.1.14 11:02

@lluciaa jo jo tak tohle s ní dělám taky, když dám odříhnout :)

holky to jsou kolikrát krkance, že ani starej chlap by se za to nemusel stydět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
20.1.14 11:02

@amy.try jezisky, ten je k sežrání :* :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164
20.1.14 11:08

@Yasminn
co krkance ale když po tom tlačení konečně vytlačí prd tak to je jak starej řidič náklaďáku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
20.1.14 11:49

Ahoj holky, tak dnes máme za sebou záživnou noc. Malý usnul až po dlouhém „dyndáním“ ve 22h a to byl od 16h vzhůru (vždy usnul jen na chvilku). Vzbudil se v půl 2 a usnul až ve 4h a to měl pak pořád neklidný spánek, ale spal asi do 7h kdy dostal hlad. Pak taky nechtěl usnout a usnul až v 10h v kočáře a teď ještě spí. Přijde mi, že ho celou noc trápili prdíky, ptz se pořád kroutil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
20.1.14 11:50
@amy.try píše:
Takhle se směje syčák zatím jen ze spaní :) už se těším až se začne řehtat na nás :)

hezky se směje :) ten náš se taky tak směje :) Už se těším až se budou smát na nás a budou si to uvědomovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
20.1.14 11:50
@anda.04 píše:
Takhle držel hlavu prďola už ve dvou týdnech :)

hezky ti drží hlavičku :) vypadá, že je dost velkej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
20.1.14 12:32
@lluciaa píše:
hezky ti drží hlavičku :) vypadá, že je dost velkej

jo dlouhej je, nosí velikost 68 a má to akorát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
20.1.14 12:33
@amy.try píše:
Takhle se směje syčák zatím jen ze spaní :) už se těším až se začne řehtat na nás :)

to je prďola malinkej :srdce: Na nás už se směje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny