Vítejte holky

• Otevřená skupina

Miminka narozená od prosince 2013 do února 2014. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
172
23.1.14 11:24

@luucciik ahojky já nosila skoro hned malého, musela jsem chlap s námi nebyl doma… musíš jak se cítíš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
23.1.14 11:27

@Hejhulka25 jasný jak píšeš neočkovat a tvdit že mám i přesto zdravé dítě, když všichni ostatní jsou naočkovaný je dost velký nesmysl..

Jinak náš malej je šikulka v noci spí krásně budí se dvakrát na kojení a přes den už si ten režim taky ustáluje.. akorát ho trápí rýma, ale jinak v pohodě, na kontrolu jdeme v šesti týdnech což je příští úterý, tak jsem zvědavá kolik bude mít.. :P
@Hejhulka25 Sofinka je teda pěkná ženská.. přibýva moc hezky.. není nad spokojené miminko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
23.1.14 11:40
@luucciik píše:
Ahojky holky, vy které jste po císaři, od kdy jste nosili miminko ve vajíčku? nebo nevíte kolik kilo můžu nosit?

nesla jsem ho hned z porodnice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
23.1.14 11:58

@Hejhulka25 tak to mas doma pekne veselo. To ti zavidim, ze mate pravidelny rezim a spi ti dlouho. Ten muj prcek spi ruzne, jen co ma pravidekne je to, ze vecer nechce usniout a da to dost prace ho uspat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
23.1.14 13:25
@lluciaa píše:
@Hejhulka25 tak to mas doma pekne veselo. To ti zavidim, ze mate pravidelny rezim a spi ti dlouho. Ten muj prcek spi ruzne, jen co ma pravidekne je to, ze vecer nechce usniout a da to dost prace ho uspat.

já se docela divím, že má takhle režim a že je hodná a usíná sama, nepamatuju si, že by mi některá z holek takhle brzo usínaly samy :think: ale ona se kroutí, na rameni být nechce, na ruce je sice spokojená, ale stejně pospává trhaně a uklidní se až v zavinovačce v postýlce, kde usne tvrdě…buď ráda, já si toho mazlení moc neužiju zatím, ona usíná u jídla, do hodiny spí zase a vstává za 3-4 hodiny, v noci za 5-6, těším se až bude víc vzhůru a budeme se moc víc mazlit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
23.1.14 13:51
@Hejhulka25 píše:
já se docela divím, že má takhle režim a že je hodná a usíná sama, nepamatuju si, že by mi některá z holek takhle brzo usínaly samy :think: ale ona se kroutí, na rameni být nechce, na ruce je sice spokojená, ale stejně pospává trhaně a uklidní se až v zavinovačce v postýlce, kde usne tvrdě…buď ráda, já si toho mazlení moc neužiju zatím, ona usíná u jídla, do hodiny spí zase a vstává za 3-4 hodiny, v noci za 5-6, těším se až bude víc vzhůru a budeme se moc víc mazlit ;)

tak to ten náš my byl na ruce a u prsa nejradši celý den. Má problém s tím sám usínat. Sám usne v kočárku a pak spí i dlouho, tak doufám, že se ještě více neochladí, abychom mohli chodit ven na procházky. Asi si malá uvědomuje, že vás je doma hodně, tak ti dopřává více času na ostatní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
23.1.14 14:33

Tak máme po kontrole, kyčle v pořádku a preventivně nic dávat nemusím, uf :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
23.1.14 14:57

@anda.04 no super, to je krásný, když jim nic není :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
23.1.14 15:38
@marijenka píše:
@anda.04 no super, to je krásný, když jim nic není :-)

jo to je, v úterý nás čeká kontrola u dětskýho tak jsem zvědavá kolik bude vážit a měřit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
23.1.14 18:26

@anda.04 je my jdeme taky tak jsem zvědavá a tvůj Míša je o den mladší než nás Lukasek;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
23.1.14 18:55
@marijenka píše:
@anda.04 je my jdeme taky tak jsem zvědavá a tvůj Míša je o den mladší než nás Lukasek;-)

ajo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
23.1.14 19:33

Ahoj holky, tak my dnes byly na prohlídce, Adrianka má 5 kilo a 60 cm :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
24.1.14 11:04

Ahoj holky chci se zeptat berete u kojeni nejake multivitaminy vhodne k tomu? ne ze by se maly uz narodil :-( ale koukam se na netu a je toho tolik nektere vit.jsou jenom u kojeni jine i pri tehu a kojeni tak nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
24.1.14 11:10
@Kacatko83 píše:
Ahoj holky chci se zeptat berete u kojeni nejake multivitaminy vhodne k tomu? ne ze by se maly uz narodil :-( ale koukam se na netu a je toho tolik nektere vit.jsou jenom u kojeni jine i pri tehu a kojeni tak nevim.

neberu nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
24.1.14 11:32
@Kacatko83 píše:
Ahoj holky chci se zeptat berete u kojeni nejake multivitaminy vhodne k tomu? ne ze by se maly uz narodil :-( ale koukam se na netu a je toho tolik nektere vit.jsou jenom u kojeni jine i pri tehu a kojeni tak nevim.

Taky nic neberu. Piju jen kojici caj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny