Vítejte holky

• Otevřená skupina

Miminka narozená od prosince 2013 do února 2014. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5164
5.2.14 20:18

@Kacatko83
Velika gratulace :) to jsi mela jak ja. Taky nekolik hodin trapeni a pak akutni cisar. Jak poprve vstanea z postele tak bude lip a budes mit prdolku u sebe uz brzo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2735
6.2.14 12:28

Holky co mám dělat s tím naším kojenim? mala se nakojí a ani si nebrkne ale blije a pak pláče hlady..dostane nutrilon a po nem si krásně brkne a hned usne.. když jsem ji zkoušela dát jedno prso tak pláče hlady a stejne VŽDY MM vyblinká :nevim: :nevim: jsem z toho neštastná, dr mi včera řekla že ji mám dokrmovat když mi to vyblinká ale přibrala pěkně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
6.2.14 12:55
@luucciik píše:
Holky co mám dělat s tím naším kojenim? mala se nakojí a ani si nebrkne ale blije a pak pláče hlady..dostane nutrilon a po nem si krásně brkne a hned usne.. když jsem ji zkoušela dát jedno prso tak pláče hlady a stejne VŽDY MM vyblinká :nevim: :nevim: jsem z toho neštastná, dr mi včera řekla že ji mám dokrmovat když mi to vyblinká ale přibrala pěkně :nevim:

Ja myslim, ze ti ani radit nemusime ;) delej to co uznas za vhodne a nejlepsi pro sebe a malickou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2735
6.2.14 13:23

@Hejhulka25 no to je rada od zkušené maminky :lol: já chci kojit ale když to pak vyblinká :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
12.2.14 10:32

Caute baby tak jsme z malym uz konecne doma :-).
A teda zvykat si na tenrezim je zahul me pride ze sem kojici prebalovaci a nosici robot.
Holky je normalni kdyz se vera maly poblinkal vzdycky jen tak ublinkne a vcera docela fest. jinak jak se rika nechat male odbrknout me prijde ze.ten muj jaksi moc neodbrka vadi to?
A jeste jedna vec delavaji vam mali.to ze pijou. u toho usinaji kdyz ho pak chci dat do postylky tak se vzbudi a breci nebo mi prijde ze.je.napapany.dost a kdyz spinka tak jak ho dam do postylky tak zacne. brecet a az v posteli u me usne pricucly na prse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
12.2.14 12:18
@Kacatko83 píše:
Caute baby tak jsme z malym uz konecne doma :-).
A teda zvykat si na tenrezim je zahul me pride ze sem kojici prebalovaci a nosici robot.
Holky je normalni kdyz se vera maly poblinkal vzdycky jen tak ublinkne a vcera docela fest. jinak jak se rika nechat male odbrknout me prijde ze.ten muj jaksi moc neodbrka vadi to?
A jeste jedna vec delavaji vam mali.to ze pijou. u toho usinaji kdyz ho pak chci dat do postylky tak se vzbudi a breci nebo mi prijde ze.je.napapany.dost a kdyz spinka tak jak ho dam do postylky tak zacne. brecet a az v posteli u me usne pricucly na prse.

všechno tohle je normální :mrgreen: S ublinkáváním nic nenaděláš, zkus manipulovat co nejjemněji, můj je taky citlivej na jakýkoliv větší pohyb a to že je přicuclý na prse, to se mu neůžeš divit, je malinkej, potřebuje kontakt.Hele já s malým spala 2měsíce, teď jsem to vyřešila tak, že jsem sundala bočnici z postele, přirazila jí k posteli a je to, je tak v noci i lepší manipulace a spí tam úplně v poho, takže nějaký, že si zvykne a tak je kravina, malý dítě do měsíců si prý nemůže vypěstovat nějaký zlozvyky, hodím ti sem fotku, jak to mám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
12.2.14 12:20
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
12.2.14 13:51

Tak jdu z kontroly s malym v 6 tydnech a mame uz 4.230g a 65 cm :-) jen se nam porad nelepsi to ocicko, takze se musim objednat na proplachnuti kanalku :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
13.2.14 11:13

@luucciik AHOJKY NO JA TO MAM SKORO PODOBNE ALE NESTAVA SE TO CASTO DNESKA SEM ODSTRIKALA MLEKO DALA MALEMU A PAK JESTE Z PRSU A SPINKA KONECNE. MYSLITE SI ZE TO NENI SPTANE KDYZ TO TAK SEM TAM BUDU DELAT?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
13.2.14 11:16

@anda.04 DIKY ZA RADU NO ASI TOTAK S TOU POSTYKLOU UDELAM JAK RIKAS JE TO LEPSI MANIPULACE.
@amy.try DEKUJI,NO JO BOHUZEL NIKDO NEVI JAK NAKONEC PORODI ALE HLAVNE ZE JSOU MALI ZDRAVI TY PRAVE ZE TO PRVNI VZTAVANI PRO ME NEBYLO HROZNE SICE TO BOLELO ALE SESTRICKY KOUKALY JAK SEM CILA.TED UZ ANI POMALU NEKDY NEVIM ZE NEJAKY CISAR BYL :).POPRAVDE BYCH PRISTE RADSI CISAREM NEZ TY KONTRAKCE ZAZIT ZNOVU :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
13.2.14 11:17

HOLKY CO TAK JITE ABY TO MALE NENADYMALO JE SPOUSTU TOHO NA NETU ALE POKAZDE PISOU NECO JINEHO TREBA TAK JA NEVIM.MUZE SE VAJICKO?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
13.2.14 11:22
@Kacatko83 píše:
HOLKY CO TAK JITE ABY TO MALE NENADYMALO JE SPOUSTU TOHO NA NETU ALE POKAZDE PISOU NECO JINEHO TREBA TAK JA NEVIM.MUZE SE VAJICKO?

neodstříkávala bych, podáváním flašky si zadělávaš na to, že nebude chtít prso…jinak s jídlem to musíš vychytat, vajíčko bych nejedla a ani jogurty atd…malého po tom strašně bolelo břicho. Tmavý pečivo, ne čerstvý, vývary, těstoviny, rýže, brambory, maso zezačátku je to vopruz, já už ted u malýho začínám zkoušet víc věcí a už je to lepší, už nevadí ani čerstvý rohlík, ale dám si tak jeden :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
13.2.14 11:23

@Kacatko83 jinak z ovoce banány a jabko bez slupky a pak třeba jím hodně přesnídávky s piškotama a tak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
13.2.14 11:32
@Kacatko83 píše:

no já jím v podstatě skoro vše co jsem jedla předtím, jen jsem to omezila. Třeba když vařím, tak nedávám celou cibuli, ale jen půlku. A jediné co nejím je to co mě fakt hodně nadýmá, třeba fazole a květák. Třeba švagrová jedla úplně vše a vůbec se neomezovala a jejího syna žádné prdíky netrápili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
13.2.14 11:34
@Kacatko83 píše:
@luucciik AHOJKY NO JA TO MAM SKORO PODOBNE ALE NESTAVA SE TO CASTO DNESKA SEM ODSTRIKALA MLEKO DALA MALEMU A PAK JESTE Z PRSU A SPINKA KONECNE. MYSLITE SI ZE TO NENI SPTANE KDYZ TO TAK SEM TAM BUDU DELAT?

asi bych nekombinovala odstříkávání a kojení. Já jsem musela začít jen odstříkávat a dávám mu z flašky. Když pil z prsu, tak byl pořád hladový a chtěl být na prsu a i v noci se pořád budil. Od té doby co mu odstříkávám a dávám z flašky, tak spí v klídku a dlouho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny