Vítejte holky
- Otevřená skupina
Miminka narozená od prosince 2013 do února 2014. :-)
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)
- Fotoalbum (9)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Vítejte holky
Ahoj,
tak Vás vítámve skupině zimňátek
Kdo chce být na nástěnce, tak mi pošlete datum narození prcka, míry a jméno, kdo teprve čeká, tak termín porodu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahojky, tak se pridavam do skupiny
Dominik se narodil 30.12.13 a mel 49 cm a 3 080g ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hejhulka25 já si myslím, že se prcek do týdne narodí, tak sem pak hodím ty míru, ju?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lluciaa píše:
Ahojky, tak se pridavam do skupinyDominik se narodil 30.12.13 a mel 49 cm a 3 080g
jak ti spí prcek? já mám pocit, že ta naše Sofinka je nějaká divná
, ona jenom jí a spí, v noci se budí na jedno krmení mezi 1-3. do půl hodiny zase spí, vstává kolem 9, usne v půl desátý, vstane kolem poledne, do jedný zase spí, pak odpoledne kolem 5-té jedeme ven, to usne a spí doma v kočárku do 8-9, vykoupe se, nadlabe, usne do 10-ti-11-ti a takhle je to už třetí den
naštěstí nemá únavový syndrom a přibírá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hejhulka25 píše:
Jasně holky v klidujak ti spí prcek? já mám pocit, že ta naše Sofinka je nějaká divná
, ona jenom jí a spí, v noci se budí na jedno krmení mezi 1-3. do půl hodiny zase spí, vstává kolem 9, usne v půl desátý, vstane kolem poledne, do jedný zase spí, pak odpoledne kolem 5-té jedeme ven, to usne a spí doma v kočárku do 8-9, vykoupe se, nadlabe, usne do 10-ti-11-ti a takhle je to už třetí den
naštěstí nemá únavový syndrom a přibírá
No mě spí jak kdy. Předevčírem se vzbudil v 8:45 a pořádně usnul až ve 23h a přes den naspal dohromady tak 4h. Včera zase prospal celý den. A dnešek je zatím někde mezi oběma dny, tak jsem zvědavá jak to bude pokračovat
Ale v noci se většinou budí tak po 3h na pití a tak do hodiny zase spí. To máš dobrý, že ti takhle malá spí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lluciaa píše:
No mě spí jak kdy. Předevčírem se vzbudil v 8:45 a pořádně usnul až ve 23h a přes den naspal dohromady tak 4h. Včera zase prospal celý den. A dnešek je zatím někde mezi oběma dny, tak jsem zvědavá jak to bude pokračovatAle v noci se většinou budí tak po 3h na pití a tak do hodiny zase spí. To máš dobrý, že ti takhle malá spí
Me prijde jakoby vedela, ze tech deti je vic a ze mam hodne prace s nima, zni to prastene ja vim, ale az na vyjimky usina sama, nevzbudi ji nic a ze toho ruchu, kdyz se doma sejdeme vsichni je, ale mozna to je tim nutrilonem, jako kojena moc nespala a byla celkove nespokojena
a jak ho ukladas? Me mala spi v rychlozavinovacce, dala jsem si pod ni do pulky malou detskou deku, Sofinku polozim doprostred na levy nebo pravy bok, stridam to, pevne zabalim a jeste pres ni utesnim tu deku, zezacatku jsem jeste smotala dve plenkove osusky a kazdou dala z jedne strany aby byla fakt pevne zmacknuta a nemela kolem sebe prostor ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky holky tak se přidávám, naš malej se jmenuje Lukášek a narodil se 10.12.2013 a měl 50 cm a 3140 g.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marijenka píše:
Ahojky holky tak se přidávám, naš malej se jmenuje Lukášek a narodil se 10.12.2013 a měl 50 cm a 3140 g..
tak vítej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hejhulka25 teď čtu jak máš Sofinku zabalenou, to zkusím na našeho malého, pořád máva ručičkama..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky za pozvání do skupiny ![]()
Příspěvek upraven 08.02.15 v 16:58
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hejhulka25 píše:
Me prijde jakoby vedela, ze tech deti je vic a ze mam hodne prace s nima, zni to prastene ja vim, ale az na vyjimkyusina sama, nevzbudi ji nic a ze toho ruchu, kdyz se doma sejdeme vsichni je, ale mozna to je tim nutrilonem, jako kojena moc nespala a byla celkove nespokojenaa jak ho ukladas? Me mala spi v rychlozavinovacce, dala jsem si pod ni do pulky malou detskou deku, Sofinku polozim doprostred na levy nebo pravy bok, stridam to, pevne zabalim a jeste pres ni utesnim tu deku, zezacatku jsem jeste smotala dve plenkove osusky a kazdou dala z jedne strany aby byla fakt pevne zmacknuta a nemela kolem sebe prostor
No davam ho spat v rychlozavinovacce a jeste ho prikreju dekou, aby nu bylo teplo. Cast noci soi ve svem pojoji a pozdeji si ho bereme do loznice kde ma jeste kosik na spani a rano si ho beru uz do postele. Taky ho ukladam no jeden nebo druhy bok a stridam to kazdy vecer na jiny.
Tak jsem si myslela, ze dnes nepujdeme ven, ptz bylo dopo hnusne a nakonec se udelalo lip. Ale mam strach kvuli oki maleho. Pred tydnem.mu z nej teklo, ale pomohli mu kapky a vcera se mu to zase trochu vratilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hejhulka25 teď čtu jak máš Sofinku zabalenou, to zkusím na našeho malého, pořád máva ručičkama..
Fakt vyzkousej, me takhle spi od narozeni jako andilek, ja ji teda mam jeste v pujcene postylce z porodnice-postylka mimi, za dva mesice pujde do sve velke ale i tam to mam pripravene-slozila jsem si detskou deku na obdelnik pod pulku z jedny strany jsem dala slabou detskou deku a az ji na to polozim pres ni zahrnu tu decku a pod ni-vyfotim oboje az bude za chvili stavat
spaly mi tak vsechny 4, a Sofinka nebude vyjimka:-) do 5.mesice a pak uz se umeji otacet jak chteji a neni nutne baleni
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lluciaa píše:Tak to delame stejne
No davam ho spat v rychlozavinovacce a jeste ho prikreju dekou, aby nu bylo teplo. Cast noci soi ve svem pojoji a pozdeji si ho bereme do loznice kde ma jeste kosik na spani a rano si ho beru uz do postele. Taky ho ukladam no jeden nebo druhy bok a stridam to kazdy vecer na jiny.Tak jsem si myslela, ze dnes nepujdeme ven, ptz bylo dopo hnusne a nakonec se udelalo lip. Ale mam strach kvuli oki maleho. Pred tydnem.mu z nej teklo, ale pomohli mu kapky a vcera se mu to zase trochu vratilo
@Yasminn píše:
Díky za pozvání do skupinyAdrianka se narodila 6.12. měřila 53 cm a vážila 3440g
Neni zac:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hejhulka25 podle me mu teplo neni, ptz ta mistnost je chladnejsi. No kapu mu ocuflash, co nam rekla doktorka. Uz se mu to zlepsilo, ale vcera zase objevilo. Snad mu to zase zmizi. Tak ven uz nepujdeme, ptz ted se najedl, takze bychom se ven dostali v pul 5 a to uz je venku chladneji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Flatgirl , 22.8.22 04:17
- JanaPekrová , 24.11.20 13:46
- katerina1006 , 19.6.18 15:10
- Yasminn , 31.5.18 17:31
- tygrik89 , 15.4.18 23:12
- Beru*Beru , 25.9.15 15:13
- Ella123 , 17.9.15 22:32
- Teva , 20.3.15 09:13
- Medova , 1.3.15 20:43
- semirka , 9.2.15 13:47
- marvcel , 28.1.15 10:33
- smileek , 17.11.14 16:27
- sarjen , 13.11.14 09:36
- carolinaa , 8.11.14 22:20
- amy.try , 9.10.14 09:11
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Roztroušena skleróza
- 2.5.26 20:19
- Anonymní
- 70
Peeling pleti - následné akné
- 2.5.26 20:13
- Anonymní
- 1
Přechod na jeden spánek - prosím rady
- 2.5.26 20:04
- Anonymní
- 1
Jak je situace vážná?
- 2.5.26 20:02
- Aletheia
- 4
Kdy posíláte dítě s kašlem do školy?
- 2.5.26 20:20
- AnastazieB
- 11
Zlomenina stehenní kosti u šestiměsíčního...
- 2.5.26 18:34
- Dennnn123
- 6
Co se zbylým Mercilonem?
- 2.5.26 18:47
- Romanka37
- 11
Jak na psychiku v “čekacím období”
- 2.5.26 19:24
- Liskulaska
- 7
Střevní viróza dehydratace
- 2.5.26 17:51
- Anonymní
- 4
Praskání koženkového oblečení
- 2.5.26 17:25
- Eliška
- 4
Nové příspěvky
Kdy posíláte dítě s kašlem do školy?
- 2.5.26 20:34
- dana.dv
- 13
Školka v létě zavřená, jak to řešíte vy?
- 2.5.26 20:33
- Hobitka
- 27
Jak je situace vážná?
- 2.5.26 20:28
- Anonymní
- 5
Kornelije - šetření 2020
- 2.5.26 20:25
- Havlova
- 112785
Vrátila jsem se po šestileté mateřské do...
- 2.5.26 20:23
- Hanča1234
- 97
Milenky sem nová diskuze
- 2.5.26 20:21
- Anonymní
- 102512
Roztroušena skleróza
- 2.5.26 20:19
- Anonymní
- 70
Peeling pleti - následné akné