Vítejte holky
- Otevřená skupina
Miminka narozená od prosince 2013 do února 2014. :-)
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)
- Fotoalbum (9)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Hejhulka25 Tak u nás se to konejšení 5-ti hodinové obrátilo v to, že malá se mi na jídlo ani sama nevzbudí jak chrní tvrdě. Včera jsem ji nakojila ve 22hod. a spala do 3hod. a to jsem ji vzbudila, že už by se jako mohla napapat, aby přibírala, nebo s takovou by jsme se nepřibrali asi, tak se najedla, to jsme skončili kolem 5hod.nebo u toho usínala a pak spala do 9hod. a to jsem ji taky budila, říkám si, že se to teda nějak otočilo
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hejhulka25 my vstavali po 2-3 hodinach, ale to je dobre. Napal se, pak po case usnul. Bylo to bez kriku. Jo dudlem ja ho neosolidim.:-D nas kulisek ma ted rustovy spurt tak pres den ji prakticky co hodinu. Jak jsem to ocitala, tak to sedi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Randgrid píše:
@Hejhulka25 my vstavali po 2-3 hodinach, ale to je dobre. Napal se, pak po case usnul. Bylo to bez kriku. Jo dudlem ja ho neosolidim.:-D nas kulisek ma ted rustovy spurt tak pres den ji prakticky co hodinu. Jak jsem to ocitala, tak to sedi.
to máš pravdu, ten spurt je jedinečný, další vás čeká ve 3ech a 6-ti měsících, má drobek nárok
já dudla zkoušela asi týden, ale nechtěla, nakonec ho vzala na milost a usíná s ním sama, což jsem moc ráda, nechci jí učit na usínání na ruce ani jí tahat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@petulíína píše:
@Hejhulka25 Tak u nás se to konejšení 5-ti hodinové obrátilo v to, že malá se mi na jídlo ani sama nevzbudí jak chrní tvrdě. Včera jsem ji nakojila ve 22hod. a spala do 3hod. a to jsem ji vzbudila, že už by se jako mohla napapat, aby přibírala, nebo s takovou by jsme se nepřibrali asi, tak se najedla, to jsme skončili kolem 5hod.nebo u toho usínala a pak spala do 9hod. a to jsem ji taky budila, říkám si, že se to teda nějak otočilo![]()
jsou to šikulky, máme prostě hodná miminka
mě včera taky Sofinka jedla hodinu a půl a pak spala do těch půl třetí, dneska jí chci vykoupat zase, aby si začala zvykat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@amy.try píše:
@Hejhulka25
protože jsme byli venkuno malej má taky rýmu, ale už asi tři týdny. Pořád nějaký kapky máme, včera jsme dostali inhalátor na vincentku tak inhalujeme pětkrát denně
my jsme byli s manželem nemocní oba když jsem přišla z porodnice s prckem tak to má od nás no
já jsem právě taky nemocná už dva týdny
snad se to u těch prcků nezhorší, krmení je pak náročný i spaní se naruší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mi jsme vcera zkouseli dat vecer po koupani a krmeni dat maleho do ppstylky aby usnul sam. Po 45min chozeni tam. a nasazovani dudlika jsme to vzdali. Vetsinou sam usina ubprsa, ale tentokrat ne. I jsme mu tam pustili ukolebavku a svetylko. Dnes to budeme zkouset znovu, tak drzte palce.
A mam jeste dotaz. Maly ma casto skytavku a dlouho nemuze prestat. Nemate nejaky typ na to aby prestal?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lluciaa píše:
Tak mi jsme vcera zkouseli dat vecer po koupani a krmeni dat maleho do ppstylky aby usnul sam. Po 45min chozeni tam. a nasazovani dudlika jsme to vzdali. Vetsinou sam usina ubprsa, ale tentokrat ne. I jsme mu tam pustili ukolebavku a svetylko. Dnes to budeme zkouset znovu, tak drzte palce.A mam jeste dotaz. Maly ma casto skytavku a dlouho nemuze prestat. Nemate nejaky typ na to aby prestal?
S tim spinkanim drzim palce, urcite vydrzte
Sofinka taky skyta casto, pomuze mlicko nebo dudlik ale nekdy nic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hejhulka25 píše:
S tim spinkanim drzim palce, urcite vydrzteSofinka taky skyta casto, pomuze mlicko nebo dudlik ale nekdy nic
No tak dnes jsme se zase snazili a nepodarilo se i kdyz to chvilkama vypadalo nadejne. Asi je jeste maly na to, aby usinal sam ve svem pokoji. Zitra to zkusime aby usinal s nani v loznici v kosiku. Vyrvat ho zatim nechci nechavat, aby nemek kylu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lluciaa píše:
No tak dnes jsme se zase snazili a nepodarilo se i kdyz to chvilkama vypadalo nadejne. Asi je jeste maly na to, aby usinal sam ve svem pokoji. Zitra to zkusime aby usinal s nani v loznici v kosiku. Vyrvat ho zatim nechci nechavat, aby nemek kylu.
tak vyplakat určitě ne, na to je fakt maličkej, já bych s tímhle začala až kolem druhého měsíce a to jen ve chvíli, kdy uvidíš, že zavírá oči a tzv.se ududlává u prsa, tak položit, nacpat dudlíka a nechat, zabalit pevně, aby sebou nemrskal a vydržet
já tak malou ukládám už teď, třeba dneska se vzbudila odpoledne v půl páté jako vždycky a v půl sedmé už měla červená očička, tak jsem jí položila, zabalila pevně do zavinovačky a té dečky, dala dudlíčka a šla do kuchyně uklízet nákup, asi 2× jsem tam musela jít, protože jí dudan vypadnul, ale pak byl klid..no a teď se mi vzbudila protože škytala, večer si neodbrkla
a vypadá to, že zase usnula
ale každé mimčo je jiné, kdyby jsem tohle zkusila třeba na Káju, tak to by nevyšlo ani náhodou, netrap se tím, však on se naučí usínat sám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lluciaa prominˇ, ale je mi malého docela líto. Je malinkatej, byl skoro rok pořád s tebou v bříšku a tedˇ po něm chceš, aby usínal sám a ještě v jiné místnosti? Je to tvoje věc, ale tohle bych vážně nedokázala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hejhulka25
no u nás to balení vůbec nefunguje. On je takovej malej kouzelníček a musí pořád máchat rukama a když ho pevně zabalím tak řve jak tur a tlačí ty ručičky pořád se je snaží vyndat
takže za nás fakt ne no. Nejradši spí rozbalenej vyvalenej na zádech ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@amy.try píše:
@Hejhulka25
no u nás to balení vůbec nefunguje. On je takovej malej kouzelníček a musí pořád máchat rukama a když ho pevně zabalím tak řve jak tur a tlačí ty ručičky pořád se je snaží vyndattakže za nás fakt ne no. Nejradši spí rozbalenej vyvalenej na zádech
ježiš to mi dělala Nicolka
Sofinka je první mimčo na kterou to funguje
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marvcel píše:
@lluciaa prominˇ, ale je mi malého docela líto. Je malinkatej, byl skoro rok pořád s tebou v bříšku a tedˇ po něm chceš, aby usínal sám a ještě v jiné místnosti? Je to tvoje věc, ale tohle bych vážně nedokázala
Me ho je take lito kdyz tam je sam, ale nechci aby si zvykl usinat jen v naruci. Tohle ma kamaradka a muze se z toho zblaznit. Pres den je porad se mnou, takze citovou ztratou netrpi i mu delam masaze. Navic ve svem pokoji kdyz spi, tak jen cast noci a pak jde k nam do loznice do kosatiny (postylka se nam do loznice nevejde) a rano jde k nam postole.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@amy.try u nás balení fungovalo jen v porodnici a pak asi tři dny doma. Teď by se zbláznila. Do zavinovačky jí už vůbec nedávám, to by zbořila barák ![]()
a ručičkama taky furt máchá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Flatgirl , 22.8.22 04:17
- JanaPekrová , 24.11.20 13:46
- katerina1006 , 19.6.18 15:10
- Yasminn , 31.5.18 17:31
- tygrik89 , 15.4.18 23:12
- Beru*Beru , 25.9.15 15:13
- Ella123 , 17.9.15 22:32
- Teva , 20.3.15 09:13
- Medova , 1.3.15 20:43
- semirka , 9.2.15 13:47
- marvcel , 28.1.15 10:33
- smileek , 17.11.14 16:27
- sarjen , 13.11.14 09:36
- carolinaa , 8.11.14 22:20
- amy.try , 9.10.14 09:11
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Je to zoubek? Syn 3 měsíce skoro
- 14.5.26 17:19
- Bíbul098
- 1
Šly by jste to vztahu za takových okolností?
- 14.5.26 17:38
- Černá Madonna
- 9
Zalehlé pravé ucho, když si lehnu večer...
- 14.5.26 17:12
- Okta
- 7
Foto: Duch nebo pozitivní výsledek
- 14.5.26 17:34
- Amn23
- 7
Kam vyhazujete znehodnocené oblečení,...
- 14.5.26 16:59
- Janča_6
- 26
Dovolená bez kočárku 20m
- 14.5.26 16:48
- Kelsey1
- 11
Nenáročné bochánkovité trvalky do záhonu
- 14.5.26 16:36
- TaLucie
- 7
Změna způsobu antikoncepce – nehormonální
- 14.5.26 14:29
- Mrg
- 10
Synechie - máte někdo zkušenosti?
- 14.5.26 13:58
- NinJang
- 219
Používáte SPF každý den?
- Alice180
- 85
Nové příspěvky
Porod - dystokie ramének
- 14.5.26 17:45
- Saba1534
- 98
Milenky sem nová diskuze
- 14.5.26 17:44
- Luxusnixicht
- 105077
Přijímačky na osmiletá gymnázia 2026
- 14.5.26 17:44
- Dadda8
- 1787
Homeopatika v těhotenství - zkušenosti
- 14.5.26 17:43
- nozu
- 11
Znáte dobrý vtip? Sem s ním!
- 14.5.26 17:41
- sysi
- 42959
Používáte SPF každý den?
- 14.5.26 17:40
- Suzume-chan
- 86
Kornelije - šetření 2020
- 14.5.26 17:39
- inkakřivák
- 113514
Šly by jste to vztahu za takových okolností?
- Černá Madonna
- 9
Panic po 40ce
- 14.5.26 17:35
- D. C.
- 1410
Foto: Duch nebo pozitivní výsledek
- 14.5.26 17:34
- Amn23
- 7