Vítejte holky

• Otevřená skupina

Miminka narozená od prosince 2013 do února 2014. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2871
19.1.14 18:22
@marvcel píše:
@lluciaa prominˇ, ale je mi malého docela líto. Je malinkatej, byl skoro rok pořád s tebou v bříšku a tedˇ po něm chceš, aby usínal sám a ještě v jiné místnosti? Je to tvoje věc, ale tohle bych vážně nedokázala

já bych byla nesvá, že na něj nevidím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
19.1.14 18:30

Holky mám na vás dotaz…dáváte miminka chvilku na bříško? Třeba na pár minut? Samozřejmě ne po najedení. Doktorka říkala, že třeba vždy po přebalení mám chvilku dát na bříško. Jenže malá to nesnáší a většinou řve jak tur.
Je mi jí líto. Tak nevím co mám dělat. :nevim:

mám jí nechat pár minut trápit? Chápu, že je to důležitý pro procvičení svalů na krku, aby pak držela hlavičku, jenže ona to fakt nemá ráda. Máte to taky tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
19.1.14 18:40

Ahoj, tak až budeš dělat nástěnku, tak za mě Michael,12.12.2013,53cm a 3800g

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
19.1.14 18:41
@Yasminn píše:
Holky mám na vás dotaz…dáváte miminka chvilku na bříško? Třeba na pár minut? Samozřejmě ne po najedení. Doktorka říkala, že třeba vždy po přebalení mám chvilku dát na bříško. Jenže malá to nesnáší a většinou řve jak tur.
Je mi jí líto. Tak nevím co mám dělat. :nevim:mám jí nechat pár minut trápit? Chápu, že je to důležitý pro procvičení svalů na krku, aby pak držela hlavičku, jenže ona to fakt nemá ráda. Máte to taky tak?

Jj dávám každý den na chvíli, většinou vždy po koupání, rovnou mu u toho namasíruju zádíčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
19.1.14 18:43

Jo jo já taky po koupání, ale tak po půl minutě začne plakat, tak to vydržím tak minutu a přetáčím jí :nevim:

asi jsem moc měkká 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
19.1.14 19:52
@lluciaa píše:
Me ho je take lito kdyz tam je sam, ale nechci aby si zvykl usinat jen v naruci. Tohle ma kamaradka a muze se z toho zblaznit. Pres den je porad se mnou, takze citovou ztratou netrpi i mu delam masaze. Navic ve svem pokoji kdyz spi, tak jen cast noci a pak jde k nam do loznice do kosatiny (postylka se nam do loznice nevejde) a rano jde k nam postole.

v zásadě souhlasím, uplatňuji to samé, Sofinka má svůj pokojíček, když je vzhůru, mazlím se s ní, povídám, věnuji, ale když je unavená tak jde do postýlky, má tam lampičku a já ma pohladím, dám dudana, ona si to ale vynucuje sama, kroutí se na mě, nechce uspávat a usínat na ruce, chce do klidu…Kája byla opak, naučili jsme si jí nausínání na sobě a odnaučovali ještě v roce :roll: proto dneska se řídím jedním pravidlem-usínání na mě do konce šestinedělí nevadí, ale podmínka je, že aspoň jednou denně musí usnout sama, vycházelo to u holek a vyjde snad i u Sofinky :) víš co, on ti každý poradí něco jiného, u nás třeba spaní v ložnici nejde, Michal má svoje servery, které občas v noci padají, pak mu volají lidé, musí to řešit, budil by jí tím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
19.1.14 19:54
@Yasminn píše:
Jo jo já taky po koupání, ale tak po půl minutě začne plakat, tak to vydržím tak minutu a přetáčím jí :nevim:asi jsem moc měkká 8o

mě holky spaly jenom na bříšku, na boku plakaly a kroutily se, rozhazovaly ručičkama, byl to boj, Sofinka spí na boku jako první miminko…jinak na bříško pokládat asi na chviličku, já zatím nedávám, nějak mě to nenapadlo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
19.1.14 19:55
@petulíína píše:
@Hejhulka25 Tak u nás se to konejšení 5-ti hodinové obrátilo v to, že malá se mi na jídlo ani sama nevzbudí jak chrní tvrdě. Včera jsem ji nakojila ve 22hod. a spala do 3hod. a to jsem ji vzbudila, že už by se jako mohla napapat, aby přibírala, nebo s takovou by jsme se nepřibrali asi, tak se najedla, to jsme skončili kolem 5hod.nebo u toho usínala a pak spala do 9hod. a to jsem ji taky budila, říkám si, že se to teda nějak otočilo :D :think:
tak to ti spinká krásně :hug:
@Randgrid píše: :-)

to je bobek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164
19.1.14 20:38

@Yasminn
malej taky řve na bříšku po chvilce, tak to trénujeme aspon tak, že si ho dám na břicho na moje břicho a tak vydrží. Krásně zvedá hlavičku a otáčí ji :) ale když ho dám normálně na bříško tak je zle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
19.1.14 21:55

@Yasminn ja taky davam 1× denne na brisko a docela se mu to libi. Ale hlavicku taky pricvicujeme kdyz ho mam na sobe po jidle, aby si odrihnul. Je briskem na me a skoro na rameni, tahle pozice se mu libi a nadherne drzi hlavicku az me ro prekvapuje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
20.1.14 07:48
@Hejhulka25 píše:
v zásadě souhlasím, uplatňuji to samé, Sofinka má svůj pokojíček, když je vzhůru, mazlím se s ní, povídám, věnuji, ale když je unavená tak jde do postýlky, má tam lampičku a já ma pohladím, dám dudana, ona si to ale vynucuje sama, kroutí se na mě, nechce uspávat a usínat na ruce, chce do klidu…Kája byla opak, naučili jsme si jí nausínání na sobě a odnaučovali ještě v roce :roll: proto dneska se řídím jedním pravidlem-usínání na mě do konce šestinedělí nevadí, ale podmínka je, že aspoň jednou denně musí usnout sama, vycházelo to u holek a vyjde snad i u Sofinky :) víš co, on ti každý poradí něco jiného, u nás třeba spaní v ložnici nejde, Michal má svoje servery, které občas v noci padají, pak mu volají lidé, musí to řešit, budil by jí tím :nevim:

Míša spí se mnou a nechám ho u mě do 8týdnů, pak poputuje zpět do postýlky, ale tu mám přiraženou k posteli, jinak přes den usne kdekoliv, v náručí ho neuspávám. Já bych byla nesvá nevidět na něj, jsem teď u druhýho nějak přehnaně starostlivá, asi to bude věkem, u holky jsem plno věcí neřešila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
20.1.14 08:37

Takhle držel hlavu prďola už ve dvou týdnech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
20.1.14 09:23
@anda.04 píše:
Takhle držel hlavu prďola už ve dvou týdnech :)

teda ten vypadá jak dvouměsíční mimčo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
20.1.14 09:26
@anda.04 píše:
Míša spí se mnou a nechám ho u mě do 8týdnů, pak poputuje zpět do postýlky, ale tu mám přiraženou k posteli, jinak přes den usne kdekoliv, v náručí ho neuspávám. Já bych byla nesvá nevidět na něj, jsem teď u druhýho nějak přehnaně starostlivá, asi to bude věkem, u holky jsem plno věcí neřešila :D

to je jasný, já kdybych kojila tak o asi taky řeším jinak, viděla jsem to na ní už v porodnici, kdy jsem si jí do postele vzít musela, jinak bych nespala vůbec…každý ať si dělá co chce, dneska se to moc řeší, ale neuděláš nikdy nic perfektně…v himalájích krmí mimina kozím mlékem a ve třech měsících jim dají žužlat kousek ovčího tuku na provázku a nikdo se nad tím nepozastavuje :mrgreen:, jenom tady se řeší jestli avent nebo chicco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
20.1.14 09:34

Ahoj holky tak vas tu tak ctu ale prizpevky nedavam protoze jsem porad 2v1 :-(. @anda.04 to mas sikovne miminko bych nerekla, ze je tak stare bych typla na starsi :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny