Vítejte holky
- Otevřená skupina
Miminka narozená od prosince 2013 do února 2014. :-)
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)
- Fotoalbum (9)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@petulíína píše:no já jsem klidnějí ohledně věcí jako pláč kvůli prdům, kojení, to u prostě vím jak na to, ale to jak když spí a kontroluju furt jestli dýchá, tak to jsem u holky fakt neřešila
Malá je pořád ráda v zavinovačce, je vidět, že je klidnější a líp usne, takže je pořád v té rychlozavince a je spokojená@anda.04 Člověk by řekl, že u druhého bude klidnější a vše tak neřešit, ale mám to stejně, sice vše dělám jak to cítím, neposlouchám moc rady kolem, ale jsem víc starostlivá než u malýho, přitom bych to měla brát naopak, ale nějak to nejde
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anda.04 píše:
no já jsem klidnějí ohledně věcí jako pláč kvůli prdům, kojení, to u prostě vím jak na to, ale to jak když spí a kontroluju furt jestli dýchá, tak to jsem u holky fakt neřešila
Si myslim, ze to dychani kontrolujes ted vic hlavne kvuli tomu, ze se ted vice mluvi o SIDS nez driv. Ja jsem si kvuli tomu poridila monitor dechu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lluciaa píše:
Si myslim, ze to dychani kontrolujes ted vic hlavne kvuli tomu, ze se ted vice mluvi o SIDS nez driv. Ja jsem si kvuli tomu poridila monitor dechu.
ne kvůli tomu to není, prostě mě napadaj různý věci…je to věkem, přeci jen jsem skoro o 9let starší než když jsem měla holku. Monitor jsem mohla mít půjčený, nechci ho
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lluciaa píše:
já jsem nikdy sids neřešila, holky mi spaly od narození jenom na bříšku a nikdy mě nenapadlo, že by se mohlo něco stát, až teď se Sofčou jsem paranoidní a jsem ráda, že spí na boku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anda.04 píše:
ne kvůli tomu to není, prostě mě napadaj různý věci…je to věkem, přeci jen jsem skoro o 9let starší než když jsem měla holku. Monitor jsem mohla mít půjčený, nechci ho
já jsem právě monitor půjčila společně s tou postýlkou, kdyby jsem jí na bříško musela dát spinkat, ale jak říkám, jsem nějaká přecitlivělá, jestli je to tím rozvodem nebo tím, že nám dlouho trvala, než se Sofinka povedla a ještě díky CAR, nevím, ale nějak to moc řeším…Terka spala na bříšku jako ostatní holky od narození a dokonce spala celou noc a nikdy mě nenapadlo kontrolovat jí jestli dýchá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky já mám nějaký štěstí
narozením mimča se režim nezměnil, spí stejně +- denně a dokonce chodí spát s Nicolkou po obědě takže se chodím dospávat s nima ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hejhulka25 píše:
Holky já mám nějaký štěstínarozením mimča se režim nezměnil, spí stejně +- denně a dokonce chodí spát s Nicolkou po obědě takže se chodím dospávat s nima
tak to se máš, nás zas doběhnul růstový spurt, takže už jsem 2noci pořádně nespala a přes den toho moc nenaspí, takže nemám šanci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anda.04 píše:
tak to se máš, nás zas doběhnul růstový spurt, takže už jsem 2noci pořádně nespala a přes den toho moc nenaspí, takže nemám šanci
mě se taky dvě noci budí nějak častěji, tuším, že to má po tom nutrilonu, jenže ona víc jak 90 nevypije, když jí dám víc, vyblinká to
pamatuju si, že jsem u holek přecházela na sunar taky brzo, tak to nechám ještě pár dní a pak kdyžtak přejdu no, zase aby pila a zvracela a měla hlad, to je na nic
tak ať se to brzo upraví a vyspíš se ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, uz jsem psala jednou, nejak mi to blbne, nemam cas to ted resit, jen jsem chtelavoznamit i nas prirustek..sice trochu vetsi, byl prenasenej ale je stale nase maly velky stesti s mirama 51cm a 3800g.. Nas hosik hold nepatri k zadnym prckum. Jen co bude vic casu a zajedeme nejaky system ozvu se. Novackum gratuluji a preju spoutu zdravi, ostatni zdravim a cekajicim preju aspon trochu bezbolestny porod a at je vse ok. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sisizizi10 píše:
Ahoj holky, uz jsem psala jednou, nejak mi to blbne, nemam cas to ted resit, jen jsem chtelavoznamit i nas prirustek..sice trochu vetsi, byl prenasenej ale je stale nase maly velky stesti s mirama 51cm a 3800g.. Nas hosik hold nepatri k zadnym prckum. Jen co bude vic casu a zajedeme nejaky system ozvu se. Novackum gratuluji a preju spoutu zdravi, ostatni zdravim a cekajicim preju aspon trochu bezbolestny porod a at je vse ok.
gratuluju moc ke chlapečkovi, hlavně, že jste oba v pořádku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak koukám, že jsem jediná vzhůru
čekám až mi malá usne v postýlce, dneska spí krásně, ale začínám mít pocit, že těch 5.5 hodiny spí jenom po koupání, včera jsem zase koupala v devět večer, co se probudila, ale chtěla jsem jí koupat jednou za dva, tři dny, nechce se mi do toho každý večer
Nicolku jsem koupala v osm večer ještě po půl roce věku, sice to byla záruka, že pak spala celou noc, ale bylo to dost náročný, jenže to vypadá, že to se Sofinkou bude stejný, ona vždycky usne kolem 5.odpoledne a ty 3-4 hodinky spí, toho se jentak asi nezbavím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky holky tak dneska jdeme s Lukaskem na kontrolu kycli v šesti týdnech to tak letí… Do toho na dcera antibiotika takže je u nás veselo… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marijenka píše:
Ahojky holky tak dneska jdeme s Lukaskem na kontrolu kycli v šesti týdnech to tak letí… Do toho na dcera antibiotika takže je u nás veselo…
My jdem ve čtvrtek, tak ať je má o. k, a dceruška je brzy v pořádku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marijenka píše:
Ahojky holky tak dneska jdeme s Lukaskem na kontrolu kycli v šesti týdnech to tak letí… Do toho na dcera antibiotika takže je u nás veselo…
ať vám dopadnou kyčličky doibře a dcerce je lépe ![]()
u nás je taky veselo, Terka nachrmlaná tak je doma celý týden, do toho mě se udělaly opary na celém horním rtu asi z únavy a oslabení imunity a ještě jsem na ně všechny doma dneska sama, protože Michal jel s naším právníkem k rozvodovému soudu místo mě, takže večer pokud budu živá, bude to vítězství ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky zůstala vám z těhotenství na něco chuť? já jsem ujížděla na kedlubnách, denně minimálně dvě a myslela jsem, že mě to po porodu pustí, ale už jsem schroupala svůj denní příděl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Flatgirl , 22.8.22 04:17
- JanaPekrová , 24.11.20 13:46
- katerina1006 , 19.6.18 15:10
- Yasminn , 31.5.18 17:31
- tygrik89 , 15.4.18 23:12
- Beru*Beru , 25.9.15 15:13
- Ella123 , 17.9.15 22:32
- Teva , 20.3.15 09:13
- Medova , 1.3.15 20:43
- semirka , 9.2.15 13:47
- marvcel , 28.1.15 10:33
- smileek , 17.11.14 16:27
- sarjen , 13.11.14 09:36
- carolinaa , 8.11.14 22:20
- amy.try , 9.10.14 09:11
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Dlouhý cyklus - cysta?
- 3.5.26 22:25
- oceansirena
- 1
Špinění při léčbě antibiotiky
- 3.5.26 21:24
- Anonymní
- 8
Truhlíky co se položí na balkón
- 3.5.26 22:23
- Denyla
- 3
Péče o děti
- 3.5.26 22:06
- ibis
- 9
Hlidani od prarodičú
- 3.5.26 23:49
- hani28
- 11
Je líný se kojit?
- 3.5.26 22:16
- Adel0701
- 17
Zvířecí burza - prodej zvířat pod 18 let
- 3.5.26 21:50
- Hanča1234
- 3
Agolutin před KET
- 3.5.26 20:02
- Anonymní
- 1
Co vám víc vyhovuje při práci a řízení...
- 3.5.26 20:44
- Snowoman
- 17
Zvládl to někdo bez AD?
- 3.5.26 20:30
- mado
- 8
Nové příspěvky
Musím v 15 letech na gyndu?
- 4.5.26 01:11
- M_Vladim
- 91
Milenky sem nová diskuze
- 4.5.26 00:37
- Luxusnixicht
- 102677
Otec milenky mého muže mi lichotí
- 4.5.26 00:13
- Andelskej_Satan
- 98
Doplatek alimentů - voják
- 4.5.26 00:01
- Venetia
- 487
Hlidani od prarodičú
- hani28
- 11
Lze najít pořádného chlapa, který se umí...
- Aleš4561
- 148
Jak je situace vážná?
- 3.5.26 23:47
- mroe
- 17
Byly jste někdy milenky ženatého chlapa?...
- 3.5.26 23:46
- Anonymní
- 216
Velikost penisu
- 3.5.26 23:35
- Anonymní
- 14587
Snažení 2026
- 3.5.26 23:33
- Výbojka
- 960