Vítejte ufonky :-)

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, co přemýšlí nad tím, co jedí jejich rodinky...

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6140
22.3.12 11:57
xangel87 píše:
Adriano to už ani nevím, že ty jsi zakladatelka :lol:

werunko jsem ráda, že domácí žervé/Lučina chutná :pankac: Šunku bez e jsme objevili, dokonce 2 - http://www.chemievjidle.cz/…anska-drubez a http://www.chemievjidle.cz/…ofarma-sasov ( ta druhá sice e má, ale jedná se o vitamín C), ovšem pak jsme zjistili, že nejsou k sehnání :zed:

no vypadaj super,ale právěže,sem takový nikde neobjevila :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
22.3.12 12:38
Veverysek píše:
http://ekonomika.idnes.cz/…onomika.aspx?… - tak doufám, že se poučí víc a víc lidí.

Poučí? Myslíš tím, že začnou jezdit nakupovat do Německa? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
22.3.12 12:40
Regina Hero píše:
Veverysek píše:
http://ekonomika.idnes.cz/…onomika.aspx?… - tak doufám, že se poučí víc a víc lidí.
Poučí? Myslíš tím, že začnou jezdit nakupovat do Německa? ;)

Ono i kdyby to… Tam třeba párky pod 90% nejdou a ne jako tady. Párky s 60ti procenty masa. :poblion: To je fakt hnus. A všechno tam mají kvalitnější. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
22.3.12 12:46

Ty recepty - super nápad! :potlesk:

Holky, snad mě nakopnete a „donutíte“ založit záhonky. Plánujeme s manželem od podzimu i jsem koupila semínka. Jen rýt asi budu muset sama, na jaře je v práci od nevidím do nevidím. :)

Musím se „pochlubit“ dnes jsem koupila v Instersparu buvolí mozarelu, dávám do lednice a ona včera prošla! :cert: Snažím se kontrolovat a stejně něco proklouzne, kurňa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
22.3.12 13:43

Takže holky přidávám svoji zkušenost s pečením chleba po necelém týdnu, kdy vlastním pekárnu na chleba. Pekárna těsto krásně vymíchá, pak super nakyne, ale to pečení není úplně nejlepší, ta kůrka tam prostě není taková dobrá a křupavá. Takže já jsem chleba včera vyšoupla ven a upekla v troubě a chlebík je opravdu luxusní, lepší než kupovaný :dance: V pekárně jsem dělala i nádivku ala knedlíky a bylo to super, takže pekárnu moc doporučuju :mavam:

Recepty na chleba i na knedlíky jsou v Recepty - pečení :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
22.3.12 14:01

Veverysku hodím to do diskuze s recepty tedy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
22.3.12 14:09

Veverysku ve středu vyrážím do Německa na velký nákup a už se těším teda :pankac: Akorát se asi budu muset naučit německy, protože jak jinak proštuduju složení, to nevím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
22.3.12 14:10

Ahoj holky, tak už jsem teda tady taky. :)

Dneska mi vyprodali v Lidlu tu rebarboru. Byly jste některá z vás úspěšnější než já?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
22.3.12 14:13

Ahoj holky, taky bych se s dovolením přidala, akorát nevím, jak často sem zvládnu nakouknout. A potom co jsem se dala na zdravý životní styl, neb všechno raděj dělat doma, to taky zabere dost času, ale manžel chválí, hlavně teda tu domácí paštiku, tak se povedla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
22.3.12 14:18

Je zajímavé, že firma Le-Co, která dělá jednuz nejlepších šunek na trhu, dělá šunku private label pro tesco, a to je hnus fijalovej, velebnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
22.3.12 14:19

To víš. kšeft je kšeft. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
22.3.12 14:26

Já teĎ koupila šunku v lidlu, když už jsem nedostala tu reveň. Mají vysoký obsah masa, 96 %, ale Ečka tam jsou. Nicméně, musíme myslet pozitivně, lepší maso než náhražky, tak alespoň pomalonku, polehonku …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
22.3.12 14:38
Capelucita píše:
Já teĎ koupila šunku v lidlu, když už jsem nedostala tu reveň. Mají vysoký obsah masa, 96 %, ale Ečka tam jsou. Nicméně, musíme myslet pozitivně, lepší maso než náhražky, tak alespoň pomalonku, polehonku …

A jaká éčka? Ne všechna jsou špatná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
22.3.12 14:39
Capelucita píše:
Je zajímavé, že firma Le-Co, která dělá jednuz nejlepších šunek na trhu, dělá šunku private label pro tesco, a to je hnus fijalovej, velebnosti.

Co si Tesco objedná, to jim udělají… za málo peněz prostě kvalita nebude a nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
22.3.12 14:39

Ahoj, tak jsem tu. ;) Jdu kouknout, jestli tam už máte nějaké receptíky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny