Vítejte ufonky :-)
- Otevřená skupina
Pro všechny maminky, co přemýšlí nad tím, co jedí jejich rodinky...
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (56)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Spoluautorka Doby jedové v rádiu říkala, že je třeba si dávat pozor na kvasnicové výtažky, že to může být glutamát. Že obecně způsobuje masovou chuť. Takže je vždy v tom, co maso ani nevidělo, ale po mase chutná.
Taky říkala, že v USA jsou studie, které dokazují, že konzumace glutamátu má za následek zvýšený počet autistických dětí.
Je to sajrajt!
Asi Sati psala pozor na složení kari. Tak jsem zkoukla sáček a co myslíte, je tam! Tak letěl ještě nerozbalený do koše ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Me to prijde,ze kdyz pisou glutaman,tak tim mysli umele vyrobeny
kvas. extrakt je podle me prirodni z tech kvasnic,ale myslim si,ze pro velmi male dite neni vhodny ani jeden,nevim,taky v tom mam bordel
- Citovat
- Upravit
Tohle mi zajímá, tak co teda kupovat za bujony?Já blbá koupila v dobrý víře Vitana Natur, kde píšou bez přidaných glutamátů a ve složení je kvasnicový výtažek.Dále jsem koupila Knorr Bohatý bujon kuřecí, taky údajně bez konzervantů,barviv a glutamátu a ve složení je kvasničný extrakt.Pak Albert Bio Kuřecí bujon, který má tu zelenou značku „Produkt ekologického zemědělství“ a je tam kvasnicový extrakt.Takže tyhle včechny jsou s glutamátama?Do p.dele
.Jako dělat si doma demi nemůžu…Tak co ted
?Objevila jsem demi v jednom eshopu, ale stojí tam asi 800 kč a je ho asi 600 gramů…Což nezpracuju a mrazit ho?Dá se to vůbec?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jančik píše:
Díky, Omites, ještě prakticky, kolik jich tak máte? Jako kusů? Vypadají dobře, docela mne to lákáAkorát je to na začátek investice, že?
Já mám dvě noční, pak asi 12 denních a asi 7 intimek, záleží,jak kdo má silnou menstruaci,já poměrně silnou a někdy trvá i 7-8dní. Počáteční investice je vyšší,ale když si to člověk spočítá, kolik by vyhodil za igeliťáky,tak se to vyplatí. Na skvrny používám žlučové mýdlo a peru v Ecover gelu, spolu se spodním prádlem,ručníkama… Mám různé druhy, z Fleru,pak Anavy, Imse Vimse, ale nejvíc jsem spokojená z Šijem dětem, ty jsou naprosto nej, jak co se týče příjemnosti nošení,tak i designu, doporučuji objednávat spíše tmavé látky, na bílých jako mám třeba ImseVimse mi pak fleky zůstaly ![]()
- Citovat
- Upravit
Mozna uz to mam ![]()
holky bude rozdil kdyz pisou bez glutamatu a nebo bez PRIDANEHO glutamatu,protoze to druhe pouze znamena,ze tam nehodily cisty umelly glutamat navic,ale uz to neznamena,ze tam nemusi byt prirozene jako soucast to ho kvasn. extraktu
Nevite jak je to presne napsano na tom Wurzel,ale myslim na krabicce ne na internetovych strankach
- Citovat
- Upravit
nekde u slozeni Wurzel pisou kvasnicovy extrakt bez kyselinove hydrolyzi,takze mozna je opravdu OK
- Citovat
- Upravit
@mmonica píše:
Mozna uz to mam
holky bude rozdil kdyz pisou bez glutamatu a nebo bez PRIDANEHO glutamatu,protoze to druhe pouze znamena,ze tam nehodily cisty umelly glutamat navic,ale uz to neznamena,ze tam nemusi byt prirozene jako soucast to ho kvasn. extraktu
Nevite jak je to presne napsano na tom Wurzel,ale myslim na krabicce ne na internetovych strankach
je tam napsáno „rostlinný neobsahuje glutamat sodný“ v obsahu je „kvasnicový extrakt bez kyselinové hydrolýzy“
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jančik píše:
Tak tak, kdyby to lidi nekupovali…Dneska jsem potřebovala dojíst poslední domácí bílý jogurt, protože jsem dělala další várku, dala jsem ho manželovi dojíst, samo mu to nestačilo, tak ještě že dojí jogurty, co tady donesla dětem tchýně (už jsem jí říkala, že dělám domácí, ale asi nevěří, že jsou k jídlu, tak vždycky dětem donese pro jistotu kupované) jedl aktivii a říkal, že proti domácímu jogurtu, to je s.ačka. Nikdy si toho nevšiml, jak je umělá, až teď, když viděl rozdíl. A přesně tohle by si lidé měli vyzkoušet. Ten rozdíl, domácí jogurt vyjde mnohem levněji, než nejlevnější tesco jogurt, ale asi se s tím nechce nikomu babrat. Asi jsme si zvykli na pohodlný život a nejlíp by nám vyhovovalo ani nehnout prstem. Přitom to je tak jednoduché.Holky hoďte odkaz na ty látkové vložky
Dík
Já si kupovala tady i plenky: www.anavy.cz - ty jsou opravdu boží, jako v bavlnce!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mahja píše:
Já si kupovala tady i plenky: www.anavy.cz - ty jsou opravdu boží, jako v bavlnce!
Jojo, můžu jen potvrdit, za mě jsou to ty nejlepší pleny - myslím kalhotkove s patentky nebo na snappi sponku. Mám z nich skoro celou látkovou výbavu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dnešní Jste to, co jíte: polévka http://www.countrylife.cz/…country-life
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jéé, od Country life kupuju pšeničný a kukuřičný sirup a celozrnné těstoviny… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já instantní kaše pro malého. Nejradši má kukuřičnopohankovou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Naťula95 , 24.9.25 05:46
- MrsNorris , 5.8.22 15:03
- Sheryll , 20.11.21 20:47
- oggyvm , 8.6.21 15:36