Vítejte ufonky :-)

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, co přemýšlí nad tím, co jedí jejich rodinky...

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6555
20.3.12 20:58

Jůůů, tahle vypadá skvěle jako :dance: http://www.chemievjidle.cz/…anska-drubez .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
20.3.12 21:03
Adriana píše:
Fen-fire píše:
Jinak holky dneska jsem byla na nákupu v Kauflandu, pultová šunka měla nejvíc 50% masa, jinak ostatní kolem 48 :roll: Tak jsem šla pro balenou, sehnala jsem sice s 92% masa, ale zase je tam glutaman sodný a spousta éček, tak co teď s tím ? :nevim:
Kupovat bez éček :mrgreen: , balenou…Ale rychle se kazí.A chutná jako maso 8o :mrgreen: …Jednu dělá Bilbo, myslím…Je bílo zelená a myslím nápis E Free…Další myslím i Vodnany, ale ta prej nejde sehnat.Na jinou jsem zatím nenarazila :nevim:

Já jsem právě koupila Bilbo s 92% a éček spousta, asi jako v té Tvojí no, to si asi fakt nevybereš :nevim: Já prostě nevím, co mám malé dávat na snídaně a svačiny, protože už mi na lučinu a různé obměny pomazánek z žervé a lučiny začíná dost prdět :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
20.3.12 21:16

Super diskuze a super skupina.
Já jsem se taky začala zajímat o to co jíme až s narozením syna. Nejvíc mi vadí maso a uzeniny, jsou to hnusy co do sebe cpeme. No a ovoce a zeleninu máme svoje, teda sezonní, teď v zimě je to horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
20.3.12 21:20
Fen-fire píše:
Adriana píše:
Fen-fire píše:
Jinak holky dneska jsem byla na nákupu v Kauflandu, pultová šunka měla nejvíc 50% masa, jinak ostatní kolem 48 :roll: Tak jsem šla pro balenou, sehnala jsem sice s 92% masa, ale zase je tam glutaman sodný a spousta éček, tak co teď s tím ? :nevim:
Kupovat bez éček :mrgreen: , balenou…Ale rychle se kazí.A chutná jako maso 8o :mrgreen: …Jednu dělá Bilbo, myslím…Je bílo zelená a myslím nápis E Free…Další myslím i Vodnany, ale ta prej nejde sehnat.Na jinou jsem zatím nenarazila :nevim:
Já jsem právě koupila Bilbo s 92% a éček spousta, asi jako v té Tvojí no, to si asi fakt nevybereš :nevim: Já prostě nevím, co mám malé dávat na snídaně a svačiny, protože už mi na lučinu a různé obměny pomazánek z žervé a lučiny začíná dost prdět :nevim:

Já myslela tuhle a tam éčka nejsou… http://www.efree.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
20.3.12 22:05
Fen-fire píše:

Ještě je jedna dobrá balená v Lídlu, má přes 90% masa. Glutaman sodný tam myslím je, ale seznam přísad není nijak dlouhý. (už jsem ji dlouho nekupovala :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
20.3.12 22:25
xangel87 píše:
Jůůů, tahle vypadá skvěle jako :dance: http://www.chemievjidle.cz/…anska-drubez .

Vypadá, ale nejde sehnat :,( .Sháněla jsem jí v dost hypersuper :? …Kdybys na ní někde narazila, dej mi prosím echo, děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
20.3.12 22:35
Adriana píše:
Fen-fire píše:
Adriana píše:
Fen-fire píše:
Já jsem právě koupila Bilbo s 92% a éček spousta, asi jako v té Tvojí no, to si asi fakt nevybereš :nevim: Já prostě nevím, co mám malé dávat na snídaně a svačiny, protože už mi na lučinu a různé obměny pomazánek z žervé a lučiny začíná dost prdět :nevim:

A kde se dá koupit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
20.3.12 22:37
Adriana píše:
xangel87 píše:
Vypadá, ale nejde sehnat :,( .Sháněla jsem jí v dost hypersuper :? …Kdybys na ní někde narazila, dej mi prosím echo, děkuju :kytka:

Taky jsem koukala :( Ptala jsem se i tady na emiminu, prý by mohla být v Globusu, ale ten tu nemáme :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
20.3.12 22:54
Nelisa píše:
Adriana píše:
Fen-fire píše:
Adriana píše:
Fen-fire píše:
A kde se dá koupit?

Já jí koupila v Tescu, náhodou.V Plzni.Je trošku jiná, chutná po mase a je trošinku nasládlá…Je prostě jiná.Jako konzervant je tam nějaká štáva, nevím jaká…Koupila jsem i jejich párky, jsou na chut velmi dobrý(i když vypadají použitě :mrgreen: ), ale zas je tam spousta soli..Tak nevím, jestli jsou lepší pro malou éčka nebo potencionální hypertenze :think: Musím se zeptat pediatra..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
20.3.12 22:57
xangel87 píše:
Adriana píše:
xangel87 píše:
Vypadá, ale nejde sehnat :,( .Sháněla jsem jí v dost hypersuper :? …Kdybys na ní někde narazila, dej mi prosím echo, děkuju :kytka:
Taky jsem koukala :( Ptala jsem se i tady na emiminu, prý by mohla být v Globusu, ale ten tu nemáme :(

Až tam pojedeme tak se kouknu.Ono je fakt těžký něco sehnat…Ach jo :( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
20.3.12 23:06

Adriano já se nedivím, že to neprodávaj, když si lidi raději koupí 500 g výrobního salámu a tohle se jim na prodejně kazí :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
20.3.12 23:18
xangel87 píše:
Adriano já se nedivím, že to neprodávaj, když si lidi raději koupí 500 g výrobního salámu a tohle se jim na prodejně kazí :zed: :zed:

Kazí se to, to je jasný..Je nás málo, co to chce…Bohužel..Ale já se zařekla, že prostě nic jinýho nekoupím a neustále se ptám prodejců, jestli mají to co chci.Pořád…Dokola :mrgreen: .Nevím jestli si mě pamatujou, pokud jo, tak sem za magora :mrgreen: .Pořád se ptám u řezníka, jestli mají telecí, když jdu okolo.Nemají :mrgreen: …Tak se zeptají, jestli nechci něco jinýho, tak já říkám,že ne.. :mrgreen: ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
20.3.12 23:21
Adriana píše:
xangel87 píše:
Adriano já se nedivím, že to neprodávaj, když si lidi raději koupí 500 g výrobního salámu a tohle se jim na prodejně kazí :zed: :zed:
Kazí se to, to je jasný..Je nás málo, co to chce…Bohužel..Ale já se zařekla, že prostě nic jinýho nekoupím a neustále se ptám prodejců, jestli mají to co chci.Pořád…Dokola :mrgreen: .Nevím jestli si mě pamatujou, pokud jo, tak sem za magora :mrgreen: .Pořád se ptám u řezníka, jestli mají telecí, když jdu okolo.Nemají :mrgreen: …Tak se zeptají, jestli nechci něco jinýho, tak já říkám,že ne.. :mrgreen: ..

Máte mrkvovou zmrzlinu??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
20.3.12 23:22
xangel87 píše:
Adriana píše:
xangel87 píše:
Kazí se to, to je jasný..Je nás málo, co to chce…Bohužel..Ale já se zařekla, že prostě nic jinýho nekoupím a neustále se ptám prodejců, jestli mají to co chci.Pořád…Dokola :mrgreen: .Nevím jestli si mě pamatujou, pokud jo, tak sem za magora :mrgreen: .Pořád se ptám u řezníka, jestli mají telecí, když jdu okolo.Nemají :mrgreen: …Tak se zeptají, jestli nechci něco jinýho, tak já říkám,že ne.. :mrgreen: ..
Máte mrkvovou zmrzlinu??? :mrgreen:

Přesně :mrgreen: ,nemáme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
21.3.12 00:02

Ahoj, ráda bych se přidala. Snažím se kupovat zdravější věci, tak nějak to šlo postupně a nejvíc jsem se o složení jídla začala zajímat po narození naší malé. Nakupuji bio, nebo na farmářských trzích, koukám na složení výrobků a někdy se nestačím divit. Doma hodně vaříme. Vlastně nám už ani nechutná jídlo v restauracích. Nejvíc jsem šla do kolen, když jsem si přečetla jídelníček ve školce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny