Vítejte ufonky :-)
- Otevřená skupina
Pro všechny maminky, co přemýšlí nad tím, co jedí jejich rodinky...
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (56)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jůůů, tahle vypadá skvěle jako
http://www.chemievjidle.cz/…anska-drubez .
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Adriana píše:Fen-fire píše:Kupovat bez éček
Jinak holky dneska jsem byla na nákupu v Kauflandu, pultová šunka měla nejvíc 50% masa, jinak ostatní kolem 48Tak jsem šla pro balenou, sehnala jsem sice s 92% masa, ale zase je tam glutaman sodný a spousta éček, tak co teď s tím ?
, balenou…Ale rychle se kazí.A chutná jako maso
![]()
…Jednu dělá Bilbo, myslím…Je bílo zelená a myslím nápis E Free…Další myslím i Vodnany, ale ta prej nejde sehnat.Na jinou jsem zatím nenarazila
Já jsem právě koupila Bilbo s 92% a éček spousta, asi jako v té Tvojí no, to si asi fakt nevybereš
Já prostě nevím, co mám malé dávat na snídaně a svačiny, protože už mi na lučinu a různé obměny pomazánek z žervé a lučiny začíná dost prdět ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Super diskuze a super skupina.
Já jsem se taky začala zajímat o to co jíme až s narozením syna. Nejvíc mi vadí maso a uzeniny, jsou to hnusy co do sebe cpeme. No a ovoce a zeleninu máme svoje, teda sezonní, teď v zimě je to horší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Fen-fire píše:Adriana píše:Já jsem právě koupila Bilbo s 92% a éček spousta, asi jako v té Tvojí no, to si asi fakt nevyberešFen-fire píše:Kupovat bez éček
Jinak holky dneska jsem byla na nákupu v Kauflandu, pultová šunka měla nejvíc 50% masa, jinak ostatní kolem 48Tak jsem šla pro balenou, sehnala jsem sice s 92% masa, ale zase je tam glutaman sodný a spousta éček, tak co teď s tím ?
![]()
…Jednu dělá Bilbo, myslím…Je bílo zelená a myslím nápis E Free…Další myslím i Vodnany, ale ta prej nejde sehnat.Na jinou jsem zatím nenarazila
Já prostě nevím, co mám malé dávat na snídaně a svačiny, protože už mi na lučinu a různé obměny pomazánek z žervé a lučiny začíná dost prdět
Já myslela tuhle a tam éčka nejsou… http://www.efree.cz/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Fen-fire píše:
Ještě je jedna dobrá balená v Lídlu, má přes 90% masa. Glutaman sodný tam myslím je, ale seznam přísad není nijak dlouhý. (už jsem ji dlouho nekupovala
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
xangel87 píše:
Jůůů, tahle vypadá skvěle jakohttp://www.chemievjidle.cz/…anska-drubez .
Vypadá, ale nejde sehnat
.Sháněla jsem jí v dost hypersuper
…Kdybys na ní někde narazila, dej mi prosím echo, děkuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Adriana píše:Fen-fire píše:Já myslela tuhle a tam éčka nejsou… http://www.efree.cz/Adriana píše:Já jsem právě koupila Bilbo s 92% a éček spousta, asi jako v té Tvojí no, to si asi fakt nevyberešFen-fire píše:Kupovat bez éček
![]()
Já prostě nevím, co mám malé dávat na snídaně a svačiny, protože už mi na lučinu a různé obměny pomazánek z žervé a lučiny začíná dost prdět
A kde se dá koupit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Adriana píše:xangel87 píše:Vypadá, ale nejde sehnat
…Kdybys na ní někde narazila, dej mi prosím echo, děkuju
Taky jsem koukala
Ptala jsem se i tady na emiminu, prý by mohla být v Globusu, ale ten tu nemáme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nelisa píše:Adriana píše:A kde se dá koupit?Fen-fire píše:Já myslela tuhle a tam éčka nejsou… http://www.efree.cz/Adriana píše:Já jsem právě koupila Bilbo s 92% a éček spousta, asi jako v té Tvojí no, to si asi fakt nevyberešFen-fire píše:Kupovat bez éček
![]()
Já jí koupila v Tescu, náhodou.V Plzni.Je trošku jiná, chutná po mase a je trošinku nasládlá…Je prostě jiná.Jako konzervant je tam nějaká štáva, nevím jaká…Koupila jsem i jejich párky, jsou na chut velmi dobrý(i když vypadají použitě
), ale zas je tam spousta soli..Tak nevím, jestli jsou lepší pro malou éčka nebo potencionální hypertenze
Musím se zeptat pediatra..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
xangel87 píše:Adriana píše:Taky jsem koukalaxangel87 píše:Vypadá, ale nejde sehnat
…Kdybys na ní někde narazila, dej mi prosím echo, děkuju
Ptala jsem se i tady na emiminu, prý by mohla být v Globusu, ale ten tu nemáme
Až tam pojedeme tak se kouknu.Ono je fakt těžký něco sehnat…Ach jo
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Adriano já se nedivím, že to neprodávaj, když si lidi raději koupí 500 g výrobního salámu a tohle se jim na prodejně kazí
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
xangel87 píše:
Adriano já se nedivím, že to neprodávaj, když si lidi raději koupí 500 g výrobního salámu a tohle se jim na prodejně kazí![]()
Kazí se to, to je jasný..Je nás málo, co to chce…Bohužel..Ale já se zařekla, že prostě nic jinýho nekoupím a neustále se ptám prodejců, jestli mají to co chci.Pořád…Dokola
.Nevím jestli si mě pamatujou, pokud jo, tak sem za magora
.Pořád se ptám u řezníka, jestli mají telecí, když jdu okolo.Nemají
…Tak se zeptají, jestli nechci něco jinýho, tak já říkám,že ne..
..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Adriana píše:xangel87 píše:Kazí se to, to je jasný..Je nás málo, co to chce…Bohužel..Ale já se zařekla, že prostě nic jinýho nekoupím a neustále se ptám prodejců, jestli mají to co chci.Pořád…Dokola
Adriano já se nedivím, že to neprodávaj, když si lidi raději koupí 500 g výrobního salámu a tohle se jim na prodejně kazí![]()
..
Máte mrkvovou zmrzlinu??? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
xangel87 píše:Adriana píše:Máte mrkvovou zmrzlinu???xangel87 píše:Kazí se to, to je jasný..Je nás málo, co to chce…Bohužel..Ale já se zařekla, že prostě nic jinýho nekoupím a neustále se ptám prodejců, jestli mají to co chci.Pořád…Dokola
..
Přesně
,nemáme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, ráda bych se přidala. Snažím se kupovat zdravější věci, tak nějak to šlo postupně a nejvíc jsem se o složení jídla začala zajímat po narození naší malé. Nakupuji bio, nebo na farmářských trzích, koukám na složení výrobků a někdy se nestačím divit. Doma hodně vaříme. Vlastně nám už ani nechutná jídlo v restauracích. Nejvíc jsem šla do kolen, když jsem si přečetla jídelníček ve školce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Naťula95 , 24.9.25 05:46
- MrsNorris , 5.8.22 15:03
- Sheryll , 20.11.21 20:47
- oggyvm , 8.6.21 15:36
- Petr_B84 , 8.1.21 15:40
- Aspera , 11.12.20 22:44
- ELIbeta , 9.2.20 13:04
- viajeen , 6.1.19 23:23
- hermínahadickova , 28.2.18 07:57
- LaraA , 10.12.17 01:02
- lailaCZ , 2.10.17 09:33
- Strmulka , 30.6.17 20:42
- EscapistV , 20.6.17 23:05
- Heduna , 17.6.17 14:56
- kterk , 11.3.17 15:32
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Moje žena mi byla nevěrná
- 13.9.26 23:53
- Michelle_M
- 19
Mimoděložní - vaše příběhy
- 13.9.26 21:48
- Anonymní
- 2
Práce s vystudovaným cizím jazykem -...
- 13.9.26 21:29
- Anonymní
- 16
Meriofert 150UI (+ Progesteron a Trozel)
- 13.9.26 19:03
- SandyL
- 1
Kolik volného času spolu trávit v páru?
- 13.9.26 22:15
- Anonymní
- 23
Studio chce, ať si klienty na jógu sháním...
- 13.9.26 22:47
- lilith1
- 21
Těhotenství i přes silné krvácení v době...
- 13.9.26 20:24
- Janča_6
- 2
Černá barva mi prý nesedí – jak byste...
- Černá Madonna
- 85
Prodej knih přes Restorio – máte zkušenosti?
- 13.9.26 21:42
- vokishka
- 16
Učitelka ZŠ - můžu odejít v pololetí?
- 13.9.26 21:33
- Heduš Homolková
- 24
Nové příspěvky
Moje žena mi byla nevěrná
- 14.9.26 00:06
- Andelskej_Satan
- 20
VOŠ Březnice, nestudujete někdo dálkově?
- 14.9.26 00:03
- Danielaaaaaa
- 2
Černá barva mi prý nesedí – jak byste...
- Černá Madonna
- 85
Pomůžeme kočičím bytůstkám získat...
- 13.9.26 23:50
- adresa
- 195
Dnešní chlapi jsou zženštilí
- 13.9.26 23:49
- BohunkaP
- 222
Je to panická úzkost?
- 13.9.26 23:46
- Hanča1234
- 29
Sebeúcta, jak si začít vážit sama sebe?
- 13.9.26 23:41
- Analytik
- 12
Aktovka pro dítě s výškou pod 105cm -...
- 13.9.26 23:19
- AndrejkaN91
- 44
Milenky sem nová diskuze
- 13.9.26 23:17
- Hanča1234
- 132119
Problémový vztah s matkou
- 13.9.26 23:08
- Analytik
- 10