Vítejte ufonky :-)
- Otevřená skupina
Pro všechny maminky, co přemýšlí nad tím, co jedí jejich rodinky...
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (56)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Adriano, koukala jsem se, že jsi od Plzně. Odkud máš prosím ty bedýnky? Jsou bio? Nemusí být. Já hledala a nic nenašla. Taky jsme se pídili po mase, našli jsme jen jednu farmu s hovězím… Díky!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V nějakých masnách se dá koupit i 98% šunka!
Akorát je potřeba si připlatit. Já už jinou nekupuju. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A je to dost smutný, že musíme hlídat etikety jak debilové a jezdit po farmách, abychom měli normální jídlo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co třeba koupit na zub bez E? Já si kupuju jedině Lindt, ale pochybuju, že ta moje malá až bude větší by to chtěla. A zase úplně odpírat nějaké sladkosti jí nechci… Tak co byste třeba doporučili, když vidím, jak Skittles, Lentilky a vlastně všechno je hnus… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Veverysku, já teda nepovažuju za nutné dávat děcku něco na zub, když chce, dostane přes den Bebe sušenky…Popř. mu upeču občas vánočku, pěkně domácí…Pokud mu ale jednou budu chtít dát čokoládu, koupím nejspíš nějakou kvalitní s max.kakaa a na éčka raději koukat nebudu, protože u sladkostí se jim prostě nevyhneš…
Ještě jsem mu kdysi koupila v DM tohle http://www.chemievjidle.cz/…arna-zemanka , složení perfektní, nechtěla jsem mu dávat cukr, bylo mu kolem 10.měsíce…Ale že by se po tom utloukl, to zrovna nee ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Veverysek píše:
A co třeba koupit na zub bez E? Já si kupuju jedině Lindt, ale pochybuju, že ta moje malá až bude větší by to chtěla. A zase úplně odpírat nějaké sladkosti jí nechci… Tak co byste třeba doporučili, když vidím, jak Skittles, Lentilky a vlastně všechno je hnus…
nejlepe nejakou dobrou domaci buchtu
a jak pise Xangel pozdeji nejakou kvalitni cokoladu
- Citovat
- Upravit
Veverysek píše:
A co třeba koupit na zub bez E? Já si kupuju jedině Lindt, ale pochybuju, že ta moje malá až bude větší by to chtěla. A zase úplně odpírat nějaké sladkosti jí nechci… Tak co byste třeba doporučili, když vidím, jak Skittles, Lentilky a vlastně všechno je hnus…
Kupuju bio čokoládu v Bille. Je tam třtinový cukr. Mají mléčnou i hořkou. Bonbony kupuju od Sonnentor, ty jsou bez éček, ale připlatíš si. Lízátka jsem sehnala v Lidlu bez barviv a umělých aromat. Prostě hledám a čtu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kolozubka píše:Veverysek píše:Kupuju bio čokoládu v Bille. Je tam třtinový cukr. Mají mléčnou i hořkou. Bonbony kupuju od Sonnentor, ty jsou bez éček, ale připlatíš si. Lízátka jsem sehnala v Lidlu bez barviv a umělých aromat. Prostě hledám a čtu
ve zdravych vyzivach je takovych zdravych mlsot jiste plno
- Citovat
- Upravit
mmonica píše:kolozubka píše:ve zdravych vyzivach je takovych zdravych mlsot jiste plnoVeverysek píše:Kupuju bio čokoládu v Bille. Je tam třtinový cukr. Mají mléčnou i hořkou. Bonbony kupuju od Sonnentor, ty jsou bez éček, ale připlatíš si. Lízátka jsem sehnala v Lidlu bez barviv a umělých aromat. Prostě hledám a čtu
To jistě, já píšu, co konkrétně kupuju já.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kolozubka píše:Veverysek píše:Kupuju bio čokoládu v Bille. Je tam třtinový cukr. Mají mléčnou i hořkou. Bonbony kupuju od Sonnentor, ty jsou bez éček, ale připlatíš si. Lízátka jsem sehnala v Lidlu bez barviv a umělých aromat. Prostě hledám a čtu
To jsou super tipy, mě by fakt nenapadlo, že se dají koupit „čisté“ sladkosti…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teď jsem si tepvr všimla, že skupina není úplně dobře pojmenovaná, bojí se k nám jít nematky a neéčkošílenci
Já osobně bych tu ráda viděla kohokoliv, kdo se snaží kupovat kvalitní jídlo, kvalitní drogerii i třeba, kdo si rád přečte složení, než hodí výrobek do košíku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
xangel, zaujalo mě jak nadáváš že v okolí je to s trhama a farmama bída. Hned jsem si řekla že musíš bydlet nedaleko
, mrkla Ti na profil
a nespletla jsem se. Je to nářez.
Taky plánuju to Německo. Jsem zvědavá, kdyby ses tam vydala tak poinformuj ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aaa, tak jsem taky mrkla, kde bydlíš, no vy tam máte aspoň ten Globus, kterej je celkem kvalitní, že? Fakt to bude chtít nakupovat v tom Německu, já ho už teď mám teda celkem štreku, ale když tam sfouknu jednou za měsíc…CHjo, dřív jsem mívala německé hranice 5 metrů…
No a vedle ve vesnici jsem objevila prodejnu, která dodává i bedýnky, tak tam hnedka v PO zajedu se poptat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Naťula95 , 24.9.25 05:46
- MrsNorris , 5.8.22 15:03
- Sheryll , 20.11.21 20:47
- oggyvm , 8.6.21 15:36
- Petr_B84 , 8.1.21 15:40
- Aspera , 11.12.20 22:44
- ELIbeta , 9.2.20 13:04
- viajeen , 6.1.19 23:23
- hermínahadickova , 28.2.18 07:57
- LaraA , 10.12.17 01:02
- lailaCZ , 2.10.17 09:33
- Strmulka , 30.6.17 20:42
- EscapistV , 20.6.17 23:05
- Heduna , 17.6.17 14:56
- Klopotkova , 13.5.17 21:51
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Otěhotnění potom Ayreen
- 20.5.26 23:11
- Butterfly1307
- 1
Slovník miminkovských slov
- 20.5.26 22:49
- Dn0712
- 3
Hubnutí 2026
- 20.5.26 23:23
- hejtmanka14
- 5
Syndrom polycystických vaječníků, má s...
- 20.5.26 23:22
- hejtmanka14
- 6
Reakce dítěte po rozchodu- u tatínka je...
- 20.5.26 22:29
- Anonymní
- 3
Hypotonie a mentální retardace – jsou i...
- 20.5.26 21:22
- Anonymní
- 6
Nástup na mateřskou 8, nebo 6 týdnů před...
- 20.5.26 20:17
- Vladusxx
- 8
MŠ Velvarská na Praze 6 – zkušenosti
- 20.5.26 15:59
- Pierrina
- 1
Maturitní knížky - rozbory: Kde sehnat?
- 20.5.26 20:44
- ka2ka
- 9
Chci mu dopřát skvělý sex
- 20.5.26 23:28
- Teaveg
- 39
Nové příspěvky
Přítel jde ve 30 na brigádu místo práce
- 20.5.26 23:51
- RajaMatangi
- 65
Čím vás kdy nejvíce naštvala návštěva u...
- 20.5.26 23:49
- Dakota J
- 171
Předbíhání ve frontě v LIDLu
- 20.5.26 23:41
- Sára2020
- 63
Tříleté dítě najednou nechce nikoho vidět
- 20.5.26 23:37
- Epilinka159
- 8
Jak dát najevo zájem mladšímu muži?
- 20.5.26 23:37
- Epilinka159
- 108
Těhotenství nepřichází – jak se s tím...
- 20.5.26 23:33
- Martina89K
- 13
Pleny DM Babylove – zhoršily se?
- 20.5.26 23:32
- Martina89K
- 10
Proč dítě 2 roky nejí
- 20.5.26 23:31
- Martina89K
- 14
Fotky duchů na testech - // až po limitu