Vlastní hrneček ve školce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11197
1.9.24 09:16
@ibis píše: Více

My si v práci číst nemůžeme, není na to čas. Děláme totiž psí kusy, aby se u nás čtenářům líbilo a pristupujeme k nim maximálně individuálně ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
1.9.24 09:18
@Fazulina píše: Více

Předpokládám, že tam neumýváš jenom dvacet plastových hrníčků, ale máš tam max dva a zbytek klasický sklo a keramiku, která ten plast mezi sebe zafixuje. Zkus si dát do myčky jenom ty dva plasťáky a uvidíš, co se stane…. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11197
1.9.24 09:18
@zrcadlo píše: Více

Ok, tak to beru, přiznávám se, že to mě nenapadlo, protože mám zkušenost jen s malou školkou, kde byla malinká kuchyň.

Není tedy nic jednoduššího, než aby tento důvod sdělila školka zakladatelce (jak jsem vyrozumněla, důvod neuvedli), a věřím, že by se s tím třeba nějak poprala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11197
1.9.24 09:22
@1Pears1 píše: Více

Díky moc za tvůj komentář, už jsem si myslela, že jsem jedna z mála… já fakt nemám zájem o to, dělat nějaké vlny, ale myslím, že přístup skopit uši a vše přijímat nez výhrad, taky není úplně fajn přístup..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11197
1.9.24 09:24
@Jaňouchová píše: Více

Tady v té školce od zakladatelky by měli jen jeden plastový, takže to je ok nebo ne? Z tvého příspěvku nevyplývá, co je vlastně dobře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
1.9.24 09:34
@kocourGarfield píše: Více

Přesně, jaký je to rozdíl? Proč teda urputně trvat na plasťáku.? Já bych byla ráda, kdyby děti měly ve škole a školce zdravotně nezávadnou keramiku místo plastů ze kterých se stále uvolňuje kde co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30419
1.9.24 09:49

Zakladatelka se na ten důvod ve školce ptala a oni jí ho odmítli sdělit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11097
1.9.24 10:08
@MJka píše: Více

To samé vidí oni z tvé strany ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
1.9.24 10:14

Tolik hysterie kvůli jednomu blbýmu hrnku…..
Před pár dny to byly pastelky, teď hrnek a příště? Toaletní papír by se na to hodil….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11097
1.9.24 10:20
@curria píše: Více

Souhlas ;). U nás ve školce jsou taky jedině keramické hrnky z tohoto důvodu. A co vím, tak nikdo z rodičů si nikdy na hrnky nestěžoval, ani od dětí s diagnózou. Udivuje mě, kolik lidí vyhledává problémy tam, kde nejsou, nebo zbytečně pobuřuje, řeší do hloubky naprosté banality.
Zakladatelko, udělala jsi chybu, že aby se do školky tvé dítě těšilo, nechala jsi ho vybrat/koupit plastový hrneček, který se mu líbil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5172
1.9.24 10:38
@Jaňouchová píše: Více

Jo holka, to teprve začne :lol: Zítra tu čekej podobné diskuse…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11197
1.9.24 10:42
@hanka.br. píše: Více
o žádnou eko školku se nejedná, když jsem se zeptala na důvod, nebyli schopni ani odpovědět, krčeli rameny, že to tak prostě je, je to klasická státní pražská školka.

Citace z jejího příspěvku na straně 2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11197
1.9.24 10:44
@Bytsamsebou píše: Více

Podle mě mu chce dát nějaký, který už doma mají a je to jeho oblíbený…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30419
1.9.24 11:08

A zakladatelce to jako odpověď stačilo. Zřejmě v té školce ani netuší, že syn má tu údajnou diagnózu. Asi to nebude tak vážné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ounou
1.9.24 11:13

Třeba ten důvod neví jen učitelky, protože jento dlouho zavedený pořádek. Ale třeba ho ví hospodářka/nějaká zaměstnankyně, co mal na starosti pořádek.

Na tuto radu je 1.9. pozdě, ale já bych dítě předem zvykala na jiný hrnek (keramický), který si pak vezme do školky. Kvůli němu, aby nemělo problém plus přiznávám, že i kvůli sobě (protože řešit x podobných věcí jen ve školce musí být náročné). Diagnózu chápu, ale postupně ho lehce adaptovat na změny je pro něj v budoucnu výhra.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin