Stříhání vlasů u dětí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
357
26.3.15 22:14

@PapeJ
takhle to máme s nehtama a to je každý týden :roll:
takže zakladatelko bud ráda, že vlasy nerostou tak rychle a klidne nechej klukovi delší vlásky, i prckum to slusi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
26.3.15 22:20

Synka chápu. Udělej mu dredy, vlásky se tím zkrátí, dlouhé sice zůstanou, ale do očíček už mu padat nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
900
26.3.15 22:26

:-) Nám naštěstí ještě nenarostly. Ještě že mají rodiče vetší sílu než ditka, jinak by jsme rodičovskou nadvládu nedokázali udržet :-) Vzala bych to hlava nehlva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4619
26.3.15 22:32
@Run píše:
Co ma co byt drzy! Jen ho smrada ostrihej!
:lol: :lol: :lol: :potlesk: Malem jsem ted smichem vzbudila deti :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
26.3.15 22:35

@Ester13
to me taky napadlo, malý rastaman :lol:
a že už se zakladatelka neozvala, pozoooor, asi stříhá prcka ve spánku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4238
26.3.15 22:42

Jo nehty, to je taky kapitola sama o sobě. U rukou už jenom pofňukává a to jsou jí dva a čtvrt roku. Na nohách má nehty dlouhé, teď už asi týden sbírám odvahu jí je ostříhat :lol: Měla neštovice, tak jsem ji nechtěla stresovat, ale ruce jsem jí ostříhala, aby se neškrábala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
26.3.15 22:57

@PapeJ
Taky vždycky odkladam, protoze ani ja nechci strihat nehty, ona se u toho kroutí a kolikrát to nezvladnu a je to zastrizene az moc :,( a na nohách, jejej, to tak 1× za 2 týdny :jazyk:
a zakladatelka furt nic! Haloooo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
27.3.15 06:00
@subsomi píše:
Je mu 6 nebo píše: Více

Je mu 5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
27.3.15 06:06
@Run píše:
Co ma co byt drzy! Jen ho smrada ostrihej!

Už se pokouším měsíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
27.3.15 06:10
@Klementyna píše:
Prosila bych o přesnou či alespoň přibližnou citaci té drzosti, to mě zajímá :jazyk:

Mluví na mě sprostě, jinak dostává za každé sprosté slovu dalsi dve minuty logopedickeho cviceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
27.3.15 06:11
@kamiŠ píše:
Malýho bych přeprala a velkýho nechala ať si dělá co chce ;)

Holt to budu muset udelat i kdyby rval, zachvilku by mel bryle jak silha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
27.3.15 08:09

Táta ho zalehne a ty stříhej. Nebo ve spánku. U nás fungovaly úplatky- pohádka a lízátko a já ho při tom ostříhala. Dneska už ví, že je to věc, která se MUSÍ, stejně jako mytí hlavy, stříhání nehtů a pod, takže to už funguje pěkně.
A postrašení tím, že bude šilhat, nebo že se za ním za chvíli lidi budou otáčet taky bez efektu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
27.3.15 08:57
@matrina píše:
Mluví na mě sprostě, jinak dostává za každé sprosté slovu dalsi dve minuty logopedickeho cviceni.

Takže tohle je fakt myšleno vážně? Ono to znělo jako vtip… :think:
Jestli to správně chápu, tak je mu pět let, mému synovi je také pět a nedovedu si představit, že by na mě mluvil sprostě. Kde k tomu přišel?
Za tu ofinu bych mu klidně slíbila nějakou odměnu, když bude pěkně držet, ale spíš je teda hrůza to jeho chování. Chtělo by to načíst nějaké knížky o výchově a začít převychovávat, protože toto není moc normální… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
27.3.15 10:03
@matrina píše:
Je mu píše: Více

tak přeprat, v tom věku bys ještě měla mít autoritu a vysvětlit dítěti, že bude tak, jak chceš ty a ne jak chce on
zkus to třeba, že ve školce nemá žádný kluk dlouhé vlásky, tak že i jeho ostříháš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
27.3.15 14:00
@Klementyna píše:
Takže tohle je fakt myšleno vážně? Ono to znělo jako vtip… :think:
Jestli to správně chápu, tak je mu pět let, mému synovi je také pět a nedovedu si představit, že by na mě mluvil sprostě. Kde k tomu přišel?
Za tu ofinu bych mu klidně slíbila nějakou odměnu, když bude pěkně držet, ale spíš je teda hrůza to jeho chování. Chtělo by to načíst nějaké knížky o výchově a začít převychovávat, protože toto není moc normální… :nevim:

Je, pravda, že se vůbec neumí chovat, mluví sprostě, logopedie navíc zřejmě nepomáhá, chtělo by to něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí