Vlhčené ubrousky pro mimino – ano nebo ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25324
26.2.11 17:39

Já tedy mám takový malý škopíček,do toho si dám tu vodu s mycí emulzí,a umyju ho na přebalováku,nedovedu si představit ho nést nahatého do koupelny,to by byl ryk :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
26.2.11 17:42

Ahoj. Já vlhké ubrousky používala a používám. Když je jen počůraná, utřu suchým papírovým kapesníčkem sebe taky utírám a tohle mi přijde jemnější než toaleťák :wink: . Když je pokaděná, tak utřu z nejhoršího vlhkým ubrouskem a tradá pod umyvadlo. Jak to dělám u sebe, to si nepamatuju, protože jsem se naposledy po..... před mnóha lety  :mrgreen: ale asi bych se taky nejdřív z nejhoršího nejdřív otřela. 

Na cestách utřu vlhkým ubrouskem a pak suchým papírovým kapesníčkem, tak doufám, že moc toho krému, nebo čím jsou vlhké kapesníčky napuštěné, jí na prdelce nezůstane.

Mokrý hadr uzavřený v něčem neprodyšným mi o moc hygieničtější nepřijde, zvlášť třeba v létě. :nevim: Je to ale spíš můj pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101958
26.2.11 17:47
momi33 píše:
Já tedy mám takový malý škopíček,do toho si dám tu vodu s mycí emulzí,a umyju ho na přebalováku,nedovedu si představit ho nést nahatého do koupelny,to by byl ryk :lol:

Jojo, přesně tak :palec: a hlavně nevím jak bych ho nacpala pod stojánkovou baterii :mrgreen:
Ale cca 3× se po… tak dokonale, že jsem ho včetně plenky (látkujeme) položila na lehátko do sprcháče a plínu sundavala až tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
26.2.11 17:49
Alpaka píše:
Ubrousky by mi ani nevadily kvuli té chemii. Ikdyž tu jsem se snažial prvních pár měsíců eliminovat na minimum. Mě vadí to hygienické hledisko.
Dotaz k uživatelkám ubrousků - kdybyste se vy po.rali, šly byste se umýt nebo to ze sebe jen něčím utřely?
Nebo ještě názornšji - pokud se špiníte kakošem dítěte - utřete si to jen ubrouskem nebo si pak chodíte mýt ruce po kohoutek?

A ty strkáš jeho zadek do pusy? :mrgreen: no a tak hogo fogo nejsem a bidet nevlastním, ani svůj zadek nemyji pod vodou :think: nicméně na ubrouskách ani toaleťáku nešetřím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
26.2.11 17:56

Když byl malý mimino a i teď tak ubrousky použiju na zadek. Občas navlčené dva ubrousky a šlo to jak s ubrousky kupovanými, takže myslím, že voda a ubrousek neni problém :nevim:
Jinak teda osobně nejsem moc příznivcem utírání všeho - jako pusa a ruky :nevim: Na to opravdu bych použila vodu a utřela. To mi přijde až moc, když vidím, že některá maminka vezme ubrousky a automaticky utírá jak pusu, tak ruky.. Já bych se taky raději umyla pod vodou než nějakou voňavým hadříkem na pusu :think:
Ale každého věc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
26.2.11 17:59
kvaček píše:
Když byl malý mimino a i teď tak ubrousky použiju na zadek. Občas navlčené dva ubrousky a šlo to jak s ubrousky kupovanými, takže myslím, že voda a ubrousek neni problém :nevim:
Jinak teda osobně nejsem moc příznivcem utírání všeho - jako pusa a ruky :nevim: Na to opravdu bych použila vodu a utřela. To mi přijde až moc, když vidím, že některá maminka vezme ubrousky a automaticky utírá jak pusu, tak ruky.. Já bych se taky raději umyla pod vodou než nějakou voňavým hadříkem na pusu :think:
Ale každého věc :mrgreen:

jj, taky jimi utírám jen zadek…na pusu a ruce bych to nedávala, to mě ani nenapadlo. Ten zadek je jimi ale utřený v první chvíli bezvadně.....nedovedu si vážně představit, jak malýho strkám pod celkem vysoko umístěnou baterii. To bych za chvíli byla „voňavá“ i já :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
26.2.11 18:03

Na pokaděnou prdku - ubrousek a pak šup pod umyvadlo. Svlékám jenom spodek, zbytek je vyhrnutý, zvládám v pohodě a malé se to i líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
26.2.11 18:03

já jsem třeba nestrkala - bála jsem se, ale můžu říct, že opravdu když vidím, že je malý pos.. tak prostě jdu vezmu dva ubrousky namočím je a jdu.. Neni problém.To spíš když mi pochybí, ale i když vidím, že se trochu začervená..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
26.2.11 18:04
certicexyz píše:
kvaček píše:
Ale každého věc :mrgreen:
jj, taky jimi utírám jen zadek…na pusu a ruce bych to nedávala, to mě ani nenapadlo. Ten zadek je jimi ale utřený v první chvíli bezvadně.....nedovedu si vážně představit, jak malýho strkám pod celkem vysoko umístěnou baterii. To bych za chvíli byla „voňavá“ i já :-)

Hlavně bez utření by to hovínko cestou k umyvadlu opadalo:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4417
26.2.11 18:09
momi33 píše:
Já tedy mám takový malý škopíček,do toho si dám tu vodu s mycí emulzí,a umyju ho na přebalováku,nedovedu si představit ho nést nahatého do koupelny,to by byl ryk :lol:

přebaluju na zemi, s přebalováku by už spadla, a škopek s vodou by hned vylila… než ji stáhnu punčocháčky a rozepnu body tak mi dvakrát uteče :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
26.2.11 18:24

ahojky,
tak já je používám jenom když někam jdeme jinak ne…vadí mi jak jsou naparfémovaný…
Když se doma pos*** tak ho mu vyhrnu tričko( většinou ho musím svlíknout celýho:)) , položím na lehátko,sundám plenu a osprchuju.Přijde mi to hygieničtější než to jenom utřít ubrouskem.

• Citovat
  • Upravit
486
26.2.11 18:28

myslím ,že nic se nemá přehánět…já používám výhradně ubrousky i v porodnici nám říkali ať si je necháme přivézt,utírám jak hovínka tak čuraní a v poho......myslím ,že stačí pravidelná dení hygiena,večer vanička ráno miska s vodu a žíňka na obličej,ruce a pipku nakonec samozřejmě :-) …jo, když je hoodně pokaděná tak to vemu nejdřív vodou,ale to není tak často…nevim jak vy,ale mě by dost štvalo mít furt zadek pod kohoutkem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
26.2.11 18:38
mom.kri píše:
momi33 píše:
přebaluju na zemi, s přebalováku by už spadla, a škopek s vodou by hned vylila… než ji stáhnu punčocháčky a rozepnu body tak mi dvakrát uteče :lol: :lol: :lol:

Jooo,já mám zas pecku,lehne,a leží,s něčím si hraje,škopíček dám na postel,namočím a umeju :wink: někdy to není na škodu mít lenocha :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
26.2.11 18:40
j.a.n.i1 píše:
momi33 píše:
Jojo, přesně tak :palec: a hlavně nevím jak bych ho nacpala pod stojánkovou baterii :mrgreen:
Ale cca 3× se po… tak dokonale, že jsem ho včetně plenky (látkujeme) položila na lehátko do sprcháče a plínu sundavala až tam.

Když byl mimino,tak se zesr*l tak,že to měl až na zádech,tak mi nezbylo než ho dát do umyvadla a umejt.Bohužel jsem pokaždé byla sama doma :nevim: měla jsem strach,že mi upadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
26.2.11 18:43

Já ten pořad taky viděla, ale každý se k tomu stavíme jinak :-) já používám vlhčené ubrousky co se malá narodila. Nikdy s tím žádné problémy neměla. Když se pokadí a má tvrdý bobek tak ubrousky a když je fest pokaděná tak jde pod sprchu, to bych jí tu dupku musela ubrouskama šmrlat hodinu :-D I my máme na záchodě vlhčené ubrousky a jsme spokojeni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí