Vložka do autosedačky a fusak

41
24.11.10 12:11

Vložka do autosedačky a fusak

Ahojky, prosím o radu, novorozenecká vložka do autosedačky se vkládá do fusaku nebo ji nechám „v autosedačce“ a fusak dám na ní… Zkoušela jsem obojí, snad lepší mi přijde dát tu vložku do fusaku, aby mimi mělo hlavu zapasovanou v té vložce, ale s huňatou zimní čepicí mi tam taky moc dobře nevklouzne. :nevim: Jak to děláte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7569
24.11.10 12:27

Vložku jsem nechala pod fusakem. A když je v tom fusaku, tak tam tak utemovaný, že mu hlava ani nebimbá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
24.11.10 12:28

Já teď budu mít druhé zimní miminko, a fusak do autosedačky jsme nepořizovala. Miminko jsem měla v autosedačce v huňaté kombinézce, ve které nebylo ani vidět a v autě jsme vždy topili. Tak už mi to přišlo moc. Maximálně jsem jí dala do autosedačky stříšku a nánožník, pokud jsme někam přecházeli :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
24.11.10 12:38

My jsme davali vlozku do fusaku. Kdyby byla pod, tak by asi nemela moc smysl, protoze ten fusak se do toho nevytvaruje - aspon nas ne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21575
24.11.10 13:46

já mám v autosedačce slabý letní fusak od emitexu a vložku mám pod ním. ale on je slaboučký… uvidíš, co se vám osvědčí, až se mimčo narodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
26.11.10 21:22

Mám pod fusakem malej je tak stejně krásně zapadlej tak se ani nehne :wink: máme ten 3v1 od emitexu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí