Vložky do porodnice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10726
12.9.11 10:48

super rady, diky holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.10.11 09:00

Ahoj holky,tak jak to tak ctu,ja jsem vlozky nejak vubec neresila,kamaratka mi prinesla asi 5 baliku obyc.Lydie a ja je zabalila bez reci k vecem do porodnice.Ale asi si ted mozna 1 bal tech spesl koupim,u nas v porodnici davaji 1 balik a pak uz nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
3.10.11 09:07

Vem si raději ty porodnický. Já je pak dokupovala i domů, protože jsem neodhadla množství a narychlo si koupila jedny obyčejné a nebylo to příjemné. Prostě nevětrají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.10.11 09:18

Asi jo,prave mazu do lekarny jeste pro nejake drobnosti tak je tam taky hned koupim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
3.10.11 10:31

Určo si kup ty Samu, poberou toho víc.. Mě se hodily i pak na MS :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
6.11.11 15:36

ahoj,

ja jsem v porordnici vlozky dostala a na doma jsem si koupila nejake obycejne z tesca a nemuzu si na ne stezovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
7.11.11 21:18
MonnyDee píše:
Určo si kup ty Samu, poberou toho víc.. Mě se hodily i pak na MS :roll: :mrgreen:

Me ty Samu nevyhovovaly. Prisly mi zbytecne kratky. Byly to Samu mini (nebo midi??).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
13.2.12 15:50

a jaky porodnicky vlozky mimo SAMU od Harmanna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
13.2.12 16:04

Tady jsou různý druhy http://www.lekarna.cz/…-porodnicke/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
13.2.12 17:18

Já jsem měla Batist Flower a byla jsem s nima velice spokojená, takže doporučuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
13.2.12 17:23

Já zase napíšu, které nebrat ;) Vložky Sentina Fix byly fakt za trest :roll: Docházely mi v porodnici, muž je zapomněl doma, tak jsem ho vyslala do nemocniční lékárny, kde mu bohužel nic jiného nenabídli.

Jinak jsem měla Samu a spokojenost, i když jsem měla mini ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
18.2.12 12:35
Hanny83 píše:
Já jsem měla Batist Flower a byla jsem s nima velice spokojená, takže doporučuju.

Taky jsem pro Batist Flower. V HK dávají vložek kolik chceš, ale já měla pro jistotu i svoje. Na konec jsem zjistila, že to jsou taky BF akorát jiné balení :mavam:
Jsou měkoučké, dostatečně dlouhé a velice pohodlné. Ale namejí ji všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
19.2.12 12:36

Tak já měla taky obyčejné z Tesca.A kalhotky jsem si vzala nějaké staré co jsem měla doma a potom rovnou vyhodila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.12 00:47

Ahoj.
Ten zmiňovaný „igelit“ je ta lepící páska, která se lepí na kalhotky? Já totiž špinila, tak jsem si musela vzít tu porodnickou, jelikož jsem jiné doma neměla (vždy jsem měla tampóny). K mému údivu tam nebyl právě ten „lepící proužek“ a už teď vím, že z toho budu mít stresy, protože mi ta vložka bude utíkat :zed: nebo seženu i nějaké porodnické vložky, které mi na těch kalhotkách budou držet - jestli existují porodnické i s nějakým lepícím proužkem? Mám odpor k vložkám, ale říkala jsem si, že to vydržím. Ale teď, jak jsem zjistila, že nelepí, tak si asi vyškubu vlasy, jak to budu pořád napravovat a budu z toho nervní :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.9.12 05:43

Ahoj podle mě to bude v pohodě, taky používám tampony, ale porodnické vložky jsou prostě strašně dlouhý:-)takže opravdu není potřeba lepící pásek, nikam ti nesklouznou, mě se to nestalo ani jednou a to jsem byla po císaři a těžko se mi vstávalo, lehalo, sedalo atd. takže buď klidná, bude to v pohodě

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100