Vložky do porodnice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Chocolate
26.9.12 05:54

Mě se zdá, že jsem na porodnických vložkách ten pásek měla. A ikdyby ne… z těch jednorázových síťovaných kalhotek jen tak něco neuteče a vložky se mění cca co 2 hodiny.
Používala jsem Batist Flower. Jsou tak akurát dlouhé. Manžel mi jednou koupil krátké bez lepítka a ty „cestovaly“.

• Citovat
  • Upravit
14110
26.9.12 06:58

Mě to teda štvalo. po prvním porodu jsem je ještě doma chvilku používala, a le po druhém už jen v porodce s těma síťovanejma kaťatama, z těch to určitě neuteče :) na cestu domů už jsem měla kasickou vložku a normální klahotky a byla to slast :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
26.9.12 07:36

Na porodnických vložkách, co jsem měla já, žádný lepicí pásek nebyl a nijak to nevadilo. Zaprvé byly opravdu hodně dlouhé a zadruhé jsem je měla do jednorázových kalhotek, takže držely o ně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
26.9.12 07:39

Já měla vložky z lékárny-ty dlouhé a jsem ráda že jsem si nekoupila ty menší :P v síťovaných kalhotkách necestují a to jsem měla 1.den po porodu i 3 najednou :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.12 07:41

Já měla porodnické vložky z tesca a ty měli lepící proužek, byly hodně dlouhé, ale mě vyhovovali. Pak jsem měla Samu vložky a ty cestovaly a když jsem šla na wc tak se odrazili od kalhotek a šup do wc :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32902
26.9.12 07:44

Taky jsem měla po obou porodech Batist Flower a síťované kalhotky, vše drželo parádně, vložky jsou dost dlouhé a tvarované s drážkami, takže bezvadné. První den jsem dávala i dvě, pak stačila jedna. A asi týden po porodu jsem přešla na obyčejné vložky s křidélky, ale takové klasické, žádný gel, ale spíš ty vatovější měkčí hrubší (Bella, Facelle). U prvního jsem měla nástřih, ale stehy to nevytahovalo, nepelichalo, a na hygieně jsem si dávala záležet. Ty porodnické jsem pak používala spíš na noc nebo nadoma. Stačily mi 4balíky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
26.9.12 07:49

Já si pořídila na ty úplně první dny toto: http://www.mepro.cz/…i-c1680.html a neměla jsem nervy, že někde něco proteče 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
26.9.12 08:01

Mela jsem Samu porodnicke vlozky a v kombinaci se sitovanyma bombardakama neutikaly nikam. Pouzivala jsem jenom je, ke konci ocistku uz jenom intimky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
26.9.12 10:38

Doporučuji Batist Flower v kombinaci se síťovkami. Je to dohromady sexy kousek, ale o to tu nejde. Nikam nic neutíká, vložky jsou příjemné. Pak jsem přešla na SAMU mini a pak už na klasické.

• Citovat
  • Upravit
492
26.9.12 11:51

Já jen zírám jak jste to měli bez problémů :-) mě protekli i 3 naráz během chvilky. Kdybych náhodou měla ještě druhé dítko, tak si do porodky kupuju plíny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101647
26.9.12 17:51

Mě tedy utíkaly při chůzi i ze síťovaných kalhotek, tak to místy řešil spínací špendlík :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.12 19:31
@j.a.n.i1 píše:
Mě tedy utíkaly při chůzi i ze síťovaných kalhotek, tak to místy řešil spínací špendlík :mrgreen:

8o 8o 8o Ty jo, a neotevřel se ti někdy? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101647
26.9.12 20:02

@dennytesarova Kupodivu ne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
8.8.13 19:33

Kolik ks budu potřebovat?

• Kolik kusů (né balíčků, každá značka má jiný počet kusů v balíčku, pak je to matoucí) budu potřebovat?
  • Kdy nejdříve mohu přejít na ty klasické menstruační?
  • Kolik jich denně spotřebuji?
  • Jaký máte názor na poporodní vložky BabyONO?

Chystám se z netu objednat, a nevím kolik jich mám objednat? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
8.8.13 19:36

Já jich potřebovala cca 60, na menstruační jsem přešla po pěti dnech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...