Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky/děvčata/ženy. Jsem 28tt +.. A kupuji pomale věci do porodky. Teď jsem se zarazila na porodnických vložkách. Mám vybrané 2 druhy ale vůbec netuším. Nebo popřípadně poradtě. Potřebuji aby měli ten lepící pruh. Nebo nevím jak to funguje bez něho. Pardon za dotaz ale jsem prvorodička.
@DeeDee23 píše:
Ahoj holky/děvčata/ženy. Jsem 28tt +.. A kupuji pomale věci do porodky. Teď jsem se zarazila na porodnických vložkách. Mám vybrané 2 druhy ale vůbec netuším. Nebo popřípadně poradtě. Potřebuji aby měli ten lepící pruh. Nebo nevím jak to funguje bez něho. Pardon za dotaz ale jsem prvorodička.
Myslím si, že bez toho lepícího pruhu jsou tyhle schválně. Je to z důvodu lepší prodyšnosti, než když je zespod kus igelitu
Normálně se vloží do kalhotek (do poporodních třeba, to jsou takové elastické síťované) a drží. Důležitá je častá výměna a právě i ta prodyšnost. ![]()
@Pišťucha95 píše:
Myslím si, že bez toho lepícího pruhu jsou tyhle schválně. Je to z důvodu lepší prodyšnosti, než když je zespod kus igelituNormálně se vloží do kalhotek (do poporodních třeba, to jsou takové elastické síťované) a drží. Důležitá je častá výměna a právě i ta prodyšnost.
A když nedrží, tak sichrhajcka ![]()
Taky jsem chtela s pruhem a nejake “lepsi”. No nakoupila jsem Canpol a nepouzila pak ani jedno baleni…
V porodnici dali jeden balik Batiste, pak jsem zkusila Canpol a rada jsem sla pro Batiste.
Děkuji Vám moc za radu. Já se vtom právě nevyznám. Síťované kalhotky už mám. Koupím tedy ty na ty první fotce. A kolik jste jich použili? Tady jich je v balení 20ks. Tak počítám do porodnice tak 2-3 balení. Děkuji
@DeeDee23 To už si nepamatuju, ale vím, že jsem si ještě prikupovala na doma..takze čím víc, tím lip ![]()
@Simi2019
Na doma to je mi jasný. To popř. dokoupí muž jak půjdu z porodnice. Tak kdyby něco do porodnice se dá taky.
@DeeDee23 ono se to špatně odhaduje, každý to má jinak
Jak říkáš, kdyžtak pošleš chlapa, nam prikupoval do porodnice plinky pro malou. To jsem nějak odhadla ![]()
@Simi2019
Ztěch plínek mám taky strach. Ale budou doma. Tak přinejhorším donese. Ono je to těžký. 28tt skoro pryč a už to poletí jak voda.
@DeeDee23 Já už mám 3 roky po. Tak si to všechno přesně nepamatuju
ale vím, že jsem vždycky chlapovi napsala, co mi má dovézt. A já mu zase zabalila každý den tašku kterou bral domů do pračky
a takhle jsme to střídali ![]()