Vložná taška

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1265
12.4.22 16:06
@wiwiOL píše:
@Thomassss No máme sklep, takže ne, ale pročetla jsem si různé zkušenosti a přišlo mi to praktičtější - dítě může spát, nemusím ho vyndávat do nosítka (protože v korbě ho až nahoru nosit nechci), když jdu ven, tak si ho nahoře hezky nachystám a pak jen nasadím… Ta taška gesslein je právě dost velká, tam by se vlezla i s fusakem, ale zase asi nejde univerzálně připevnit na jakýkoliv kočár a gesslein nechci.

Přesně, bydlíme 3 patro bez výtahu a už tak nosím třetí dítě…kočár nechám v garáži a miminko pohodlně v tašce…nemusím budit…je v teplicku a doma dal spí…mám univerzální tašku emitex…je skvělá, slouží zároveň jako fusak…zkusím najít odkaz :palec:

https://www.mall.cz/…ojence-cerna?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
12.4.22 16:09

Ježíš teď koukám že na druhé stránce je fotka našeho dnes už 6tileteho Adámka :mrgreen:…no vidíš tak teď už třetí dítě v té tašce :srdce: plus nosím v nositku, to je taky skvělý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
12.4.22 16:13
@Kolicek95 píše:
Maličký? Mně se do vložné tašky vejde 16m dítě :D. Je to naopak větší jak korby.

Jakou máš tašku? Já koukala ze zvědavosti dneska a našla max. 80cm… Vůbec nechápu proč proč tedy tak velké dítě bych dávala do vložné tašky :D ale jen zvědavost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
13.4.22 21:11
@Veru1987 píše:
Jakou máš tašku? Já koukala ze zvědavosti dneska a našla max. 80cm… Vůbec nechápu proč proč tedy tak velké dítě bych dávala do vložné tašky :D ale jen zvědavost.

Změřila jsem to a to dno má těch 80. Stěny, jak jsou měkké, tak dokáží trochu ustoupit. A já mám malé dítě, no, má akorát těch 80. :lol: Jinak ona si tam leze sama z legrace. Máme teď novorozence doma, tak je taška na chodbě, tak si do ní občas vleze a schová se tam :lol:.

• Citovat
  • Upravit
7673
13.4.22 21:14
@Kolicek95 píše:
Změřila jsem to a to dno má těch 80. Stěny, jak jsou měkké, tak dokáží trochu ustoupit. A já mám malé dítě, no, má akorát těch 80. :lol: Jinak ona si tam leze sama z legrace. Máme teď novorozence doma, tak je taška na chodbě, tak si do ní občas vleze a schová se tam :lol:.

Koukám schválně dcera v 8mi měsících měla 71cm, to s fusákem bych ji tam asi nenarvala v zimě. V 18ti měsících pak 82cm. Ona je taky spíše drobná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí