Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@Ivčá44 aspoň vidíš, kolik ti toho do mlíka jde, tak nemůže být slabé. Já jsem kojením u prvního syna zhubla na 48 kilo (váha před těhotenstvím 53, na konci těhotenství 65)
@Hoa Mai : koukam, že s téma kilama jsme na tom stejně, před prvním těhotenstvím 55 kg, před porodem 64,5 kg a po půl roce kojení 47 kg ( u druhého podobně: 53/60/47 ) a teď si nějakou záhadou udržují 48 kg a to už malému budou 2 roky.
@Hoa Mai píše:
@Ivčá44 aspoň vidíš, kolik ti toho do mlíka jde, tak nemůže být slabé. Já jsem kojením u prvního syna zhubla na 48 kilo (váha před těhotenstvím 53, na konci těhotenství 65)
Jee já mela taky před 53 a na konci 66 tyyjo ale zas tak hubena nechci byt :/ pribrala jste nakonec? ![]()
@myskalucka
a pak, že děti kazí postavu…
@Ivčá44 jo, nabrala. Na 63 kilo…s druhým prckem
. Otěhotněla jsem hned potom, co se první odstavil. Teď mi zrovna končí šestinedělí, pár kil navíc oproti „startovní pozici“ tam ještě bude, ale nejsou vidět, jsem zase štíhlá. No jsem zvědavá, kam se nakonec dostanu tentokrát, protože druhý prcek je větší upír, než ten první, tak doufám, že ze mě nebude kostra. Těch 48 už se mi taky úplně nelíbilo, pro mě je ideál 50. I partner byl rád, když jsem se zase trochu zakulatila.
@Hoa Mai to jo taky sem se divila myslela jsem ze budu tlusta a mit strie ale Ono nic strie nemam bříško mám hezky
![]()