Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Prosim vas, a proc musi byt to miminko na cviceni uplne nahe? My pry musime cvicit kvuli tomu ze maly (3m) dava hlavicku radeji porad jen na jednu stranu, tam mu mam tlacit na nejaky bod na hrudniku a on ma kopat nozickama a otevirat pesti. No moc nechapu, jak mu to ma pomoct v tom na kterou stranu dava hlavicku, ale budiz. Ale proc u toho nemuze mit na sobe plinku? Nechapu
Diky vsem co tomu narozdil ode me rozumi za nejake osvetlujici info ![]()
Mě řekla doktorka, že jí nic nebude tlačit a tak… Prostě pro lepší pohyb a soustředění… Stejnak se mi stalo, že ani necvičila. Špatně jsem to nedělala na doktorku taky prděla..
nebo se celá zatla a jen řvala…
Holky poraďte mi prosím dobrého fyzioterapeuta na vojtovu metodu Brno a okolí? děkuji
Ahoj, také budem chodit na Vojtovku, malému bude v úterý půl roku, má oslabenější pravou část ruky, bříška i nožky, přetáčí se na jednu stranu ze zad na bříško, hůř pase a nenatahuje ruce, jednu ruku dává na poloze na bříšku do zadu, máte někdo zkušennost s Vojtovkou na poliklinice Barrandov? Je zajímavé, že starší byl o dost línější, byl ve všem pomalejší a nic sme cvičit nemuseli, no snad nám to půjde a nebude to na dlouho.. díky Lucka´´´´´
@Maty01 my cvicili od 6m stejny problem jako vy mel i pesticky a pomohlo to je to teda otrocina ale musi se to