Volby 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148445
26.6.17 16:17
@inkakřivák píše:
@Anna766 Ani mi nemluv. ještě ted když vidím záběry z toho listopadu, tak bych dojetím brečela. A takhle se to zvrtlo. Ukradená revoluce.

Jsem to opravdu prožívala, věřila jsem tomu co děláme. Donedavna jsem měla tu trikoloru schovanou. S rodičema jsem se hádala, ti mě nazývali bláznů čeho všeho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
26.6.17 16:33

@Anna766 Bohužel, heslo „Nebudeme jako oni“ je teď prázdné, můj děda říkal, neměli jsme být tak „sametoví“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79924
26.6.17 17:30

@Anna766 To tak asi je vždycky. Moje kolegyně, o generaci starší, mi vyprávěla pro změnu, jak oni prožívali ty poválečné roky, a to budování komunismu. Taky tomu věřili, chodili po práci na žně, na noc. takové ty stavby mládeže, a říkala mi, že je nikdo nehonil. Oni prostě věřili v to lepší. No a vidíš. Asi to patří k tomu mládí. I ta naivita a heslo nejsme jako oni. A pak se tam ti darebáci natlačí zpět a hele je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
26.6.17 17:41

Jedinnou konstruktivní rodinnou politiku mají Lidovci, takže já to mám jasné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148445
26.6.17 17:44
@inkakřivák píše:
@Anna766 To tak asi je vždycky. Moje kolegyně, o generaci starší, mi vyprávěla pro změnu, jak oni prožívali ty poválečné roky, a to budování komunismu. Taky tomu věřili, chodili po práci na žně, na noc. takové ty stavby mládeže, a říkala mi, že je nikdo nehonil. Oni prostě věřili v to lepší. No a vidíš. Asi to patří k tomu mládí. I ta naivita a heslo nejsme jako oni. A pak se tam ti darebáci natlačí zpět a hele je.

Jo to jsem psala nedavno v jiné diskuzi, jak tomu tehdy věřili, mysleli že bude líp…taky bychom věřili zažít ty války, hlad, úmrtí dětí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
26.6.17 17:59
@MisaHanuska píše:
Jedinnou konstruktivní rodinnou politiku mají Lidovci, takže já to mám jasné.

To máš pravdu ;) Bohužel pro mě to jsou křiváci a prospěcháři, jsem na ně zvědavá se Starosty :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59380
26.6.17 18:01
@přírodní píše:
Nejčerstvější průzkum 8o To jsme to dopracovali 30 let po revoluci :zed:
https://www.novinky.cz/…e-treti.html

no tak tomu Babišovi ty % moc neklesají. nejvíc klesá Sobotka a spol. To že Babiš vyhraje je jasný :?

já necinkal, bylo mě 9 let jen vím že ze dne na den se učitelkám nelíbilo oslovení soudržko a já se jich ptala proč jim to najednou tak vadí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59380
26.6.17 18:04

@přírodní lidovce nikdy, to jsou převlíkači kabátů, vždy ted začali s tím proč ty muslimy nevezmeme. To opravdu myslí na naší budoucnost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
26.6.17 18:06
@přírodní píše:
@Anna766 Bohužel, heslo „Nebudeme jako oni“ je teď prázdné, můj děda říkal, neměli jsme být tak „sametoví“…

a měl svatou pravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
26.6.17 19:39

To je k neuvěření, to někdo myslí vážně? 8o Vkládám celý příspěvek odpovědi, proč se Babiš nedostavil k Moravcovi…
Aleš Jevický: David Hruška a proč by tam jako měl pan Babiš jako chodit osobně věřím že ANO vyhraje volby a celou slavnou ČT zestátní a vyhodí všechny vlastizrádce typu jílkové moravce apod… a jen tak mimochodem ČT manipuluje ale už se jím ta manipulace nepovede myslí si že když budou všude zvát toho vyhulence s Pirátské strany že jím to pomůže asi těžko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
26.6.17 20:36

@přírodní zestátní, no to snad není pravda, lidi jsou idio.ti, na to se nedá nic jiného napsat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
27.6.17 08:14

@terinka4444 Ještě že ČT státní není :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
27.6.17 10:35
@přírodní píše:
@terinka4444 Ještě že ČT státní není :zed: :mrgreen:

je, ale neposlouchá Babiše :mrgreen: TVL já slyším v roce 2017 výraz zestátnit a je mi z toho na blití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
27.6.17 10:37
@terinka4444 píše:
je, ale neposlouchá Babiše :mrgreen: TVL já slyším v roce 2017 výraz zestátnit a je mi z toho na blití.

Jestli on nemyslel, aby z toho udělal další divizi Agrofertu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
27.6.17 10:47

A docela by mě zajímalo, jestli voliči komoušů mají sen, aby žili jako v KLDR nebo Číně… Vůbec tohle nechápu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová