Vrácení zboží - Mall

73
3.2.15 09:56

Vrácení zboží Mall

Máte zkušenosti s vrácením zboží ve 14 denní lhůtě na Mallu? Vrátili celou částku zpátky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
990
3.2.15 10:02

Ano, už jsem vracela. Na jejich stránkách jsem si vytiskla formulář, kam jsem napsala číslo účtu a tak, a odnesla na místo kde jsem si vyzvedávala zboží a v pohodě, celou částku převedli na účet, a docela v krátkém čase :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
3.2.15 10:02

Vraceli mi to asi tři měsíce, přes urgence, telefonování. Šlo o mikrovlnku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
3.2.15 10:03

Ja vratila. Bydlela jsem v Brne. Vyzvedla si to na pobocce, doma zjistila, ze nejsem spokojena, tak jsem to za den, dva šla vrátit. Opet na pobočku. Bez problemu, bez zvlastnich vysvetleni, vzali a vratili penize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
3.2.15 10:12

Vracela jsem tričko - zaslala na své náklady zpět, vrátili tuším do 14dnů od vrácení. Jak tu bylo napsáno výše, vytiskla jsem formulář, doplnila, poslala mailem i s vráceným zbožím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
3.2.15 11:04

Vracela jsem jednou a vše bylo v pohodě a bez problémů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
3.2.15 13:01

@Equus - já několikrát vracela, je pravda, že na pobočce Praha 9 (mám ji za rohem), vždy absolutně bez problémů! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
3.2.15 13:04

Vracela jsem zatím jednou. Všechno v naprosté pohodě, peníze jsem měla na účtě během týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
16.3.15 19:47

vrácení zboží do dnů -

Také přidávám zkušenost s obchodem,, MALL,,
vracela jsem po dohodě zboží do14 dnů - důvod nevhodný dárek
vše OK poslala, oni potvrdili
zboží nebylo ani vybalené, protože jsem kupovala dva kusy a zjistila jsem, že hrnec nebude vhodný pro dceru ( malý) chtěla doplatit a vyměnit, ale prý to nejde…je to měsíc
stále, volám, píšu, i na facebook
PENÍZE STÁLE NEVRACEJÍ, UŽ NEVÍM JAK DÁL
NEPORADÍ MĚ NĚKDO???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
17.3.15 16:55

vrácení peněz z MALLU

:potlesk: dnes po měsíci peníze vráceny na můj účet :potlesk:
:think: nenechala jsem to - stále jsem psala a telefonovala :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
17.3.15 17:00

Tak nám dodali rozbitou Tatrovku a v pátek ji manžel vrátil a v pondělí vyzvedl novou, takže jsme max. spokojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
5.2.16 08:42

Zkušenost mám takovou, že vrácení peněz rozhodně nestíhají v desetidenní lhůtě. Teď jsem jim právě znovu napsala, že po téměř měsíci od vrácení zboží mi peníze ještě nepřišly na účet. odepsali, že je převedli před čtrnácti dny. No, nepřevedli nic. Tahle zkušenost s Mall.cz je moje poslední, já už jim další šanci nedám. Nakonec mi to vrátí, ale nevidím důvod, proč bych se o své peníze měla doprošovat a neustále je bombardovat dotazy. A to si myslím, že jsem jim dělala vcelku slušný kšeft.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
16.1.17 19:43

Holky, objednala jsem si z mall notas, který byl II jakosti - pouze rozbalený, výrobek ve 100% kvalitě a kopletní, dnes jsem si notas vyzvedla, cela natěšená doma rozbalila a ehle poškrabaný zvrchu i displej, celej zatapkanej (evidentně použitý)
chtěla bych ho vrátit, myslíte že to pujde? vubec s tím nemám zkušenost, děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
16.1.17 19:46

Ano, do 14 dnů můžeš vrátit, důvod nepotřebuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26873
16.1.17 20:03
@nick-pick píše:
Holky, objednala jsem si z mall notas, který byl II jakosti - pouze rozbalený, výrobek ve 100% kvalitě a kopletní, dnes jsem si notas vyzvedla, cela natěšená doma rozbalila a ehle poškrabaný zvrchu i displej, celej zatapkanej (evidentně použitý)
chtěla bych ho vrátit, myslíte že to pujde? vubec s tím nemám zkušenost, děkuji

Tomu nikdy never. A pokud to chces risknout, tak jedine s osobnim vyzvednutim, abys to tam rovnou mohla nechat.
Vratit muzes, jen s tim budes mit zbytecne starosti a naklady navic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák