Vrátí zpětně porodné?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27009
12.4.11 20:51

tak podplácet nemám z čeho a do prdele nikomu lézt to není nic pro mě bohužel byhc asi nezapadla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
12.4.11 20:53

no a proto nejsem v politice

• Citovat
  • Upravit
10
17.4.11 20:30

Sophinko, když máš 5 dětí, jak píšeš, to jsi jistě ani u jednoho o porodné nežádala, viď? Nechala jsi ho státu jako dárek? :lol: To jsi hóóódná! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
17.4.11 20:35

mám jich šest a myslím,že stačí vyhledat dřívější diskuze o porodném načíst cca 110 stran a pak něco plácej :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10
17.4.11 21:09

To se mi nechce, jsem na to líná. Jen jsem se zpetala. Štve tě to hodně?? :lol: Buď v pohodě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
17.4.11 21:12

nn mě to neštve,ale tebe to koukám rozhodilo jak bych eventuelně mohla na státu syslit :mrgreen: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
10
17.4.11 21:19

Nerozhodilo, drahá. Už jsem psala, jen jsem se zeptala. Ale bez tvé odpovědi přeziju. Pápá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
26.4.11 22:32

a já bych chtěla poradit jak si dovolit šest dětí aniž bych vykořisťovala stát a ani děti nestrádali jak materiálně tak psychicky a abych si je i měla čas užít a aby i znali svého tatínka :think::nevim: vždycky jsem chtěla velkou rodinu ale na to prostě nikdy mít nebudeme :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
27.4.11 09:18
Phoebe píše:
a já bych chtěla poradit jak si dovolit šest dětí aniž bych vykořisťovala stát a ani děti nestrádali jak materiálně tak psychicky a abych si je i měla čas užít a aby i znali svého tatínka :think::nevim: vždycky jsem chtěla velkou rodinu ale na to prostě nikdy mít nebudeme :pocitac:

jo tka nějak mně by teda stačily 4 děti ale myslím že víc jak 3 nezvládnem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
27.4.11 09:26

tak to je asi na každém z vás,jak si to zařídíte tak to máte. Já stát nevykořisťuju a děti se mají dobře. Ale holt se musí pracovat

• Citovat
  • Upravit
27009
27.4.11 09:31
sophinka píše:
tak to je asi na každém z vás,jak si to zařídíte tak to máte. Já stát nevykořisťuju a děti se mají dobře. Ale holt se musí pracovat

já ti nevím enívm ale manžel pracuje a já si nehodlám děti pořídit stylem porodím a šup do práce a děcka do jeslí to si je nemusím pořizovat a já kromě rodičáku od státu nikdy nic neměla takže já ho rozhodně nevykořistuji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
27.4.11 09:32

tak moje děti nejsou v jeslích prostě každý na kolik mu síly stačí.

• Citovat
  • Upravit
27009
27.4.11 09:34

tak ty je máš u sebe ve školce ne a to je zas jiná možnost kterou každý nemá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
27.4.11 09:38

jenže tu možnost jsem si vytvořila já a já sem si ji vydřela :mrgreen: tu možnost má každý si vytvořit podmínky takové,aby nepotřeboval berličku státu (vyjma nemocné,atd…)

• Citovat
  • Upravit
27009
27.4.11 09:40
sophinka píše:
jenže tu možnost jsem si vytvořila já a já sem si ji vydřela :mrgreen: tu možnost má každý si vytvořit podmínky takové,aby nepotřeboval berličku státu (vyjma nemocné,atd…)

no jo s tebou nemá cenu se bavit :wink: každý tu možnost nemá to mi věř,to že jí máš ty neznamená že jí má každý :roll: nehledě na to co jsem slyšela jak to tam máš a vedeš tak opravdu třeba takhle dopadnout fakt nechci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí