Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
tak podplácet nemám z čeho a do prdele nikomu lézt to není nic pro mě bohužel byhc asi nezapadla ![]()
Sophinko, když máš 5 dětí, jak píšeš, to jsi jistě ani u jednoho o porodné nežádala, viď? Nechala jsi ho státu jako dárek?
To jsi hóóódná! ![]()
mám jich šest a myslím,že stačí vyhledat dřívější diskuze o porodném načíst cca 110 stran a pak něco plácej ![]()
To se mi nechce, jsem na to líná. Jen jsem se zpetala. Štve tě to hodně??
Buď v pohodě ![]()
nn mě to neštve,ale tebe to koukám rozhodilo jak bych eventuelně mohla na státu syslit
![]()
Nerozhodilo, drahá. Už jsem psala, jen jsem se zeptala. Ale bez tvé odpovědi přeziju. Pápá.
a já bych chtěla poradit jak si dovolit šest dětí aniž bych vykořisťovala stát a ani děti nestrádali jak materiálně tak psychicky a abych si je i měla čas užít a aby i znali svého tatínka
…
vždycky jsem chtěla velkou rodinu ale na to prostě nikdy mít nebudeme ![]()
Phoebe píše:
a já bych chtěla poradit jak si dovolit šest dětí aniž bych vykořisťovala stát a ani děti nestrádali jak materiálně tak psychicky a abych si je i měla čas užít a aby i znali svého tatínka…
vždycky jsem chtěla velkou rodinu ale na to prostě nikdy mít nebudeme
jo tka nějak mně by teda stačily 4 děti ale myslím že víc jak 3 nezvládnem
tak to je asi na každém z vás,jak si to zařídíte tak to máte. Já stát nevykořisťuju a děti se mají dobře. Ale holt se musí pracovat
sophinka píše:
tak to je asi na každém z vás,jak si to zařídíte tak to máte. Já stát nevykořisťuju a děti se mají dobře. Ale holt se musí pracovat
já ti nevím enívm ale manžel pracuje a já si nehodlám děti pořídit stylem porodím a šup do práce a děcka do jeslí to si je nemusím pořizovat a já kromě rodičáku od státu nikdy nic neměla takže já ho rozhodně nevykořistuji ![]()
tak moje děti nejsou v jeslích prostě každý na kolik mu síly stačí.
tak ty je máš u sebe ve školce ne a to je zas jiná možnost kterou každý nemá
jenže tu možnost jsem si vytvořila já a já sem si ji vydřela
tu možnost má každý si vytvořit podmínky takové,aby nepotřeboval berličku státu (vyjma nemocné,atd…)
sophinka píše:
jenže tu možnost jsem si vytvořila já a já sem si ji vydřelatu možnost má každý si vytvořit podmínky takové,aby nepotřeboval berličku státu (vyjma nemocné,atd…)
no jo s tebou nemá cenu se bavit
každý tu možnost nemá to mi věř,to že jí máš ty neznamená že jí má každý
nehledě na to co jsem slyšela jak to tam máš a vedeš tak opravdu třeba takhle dopadnout fakt nechci