Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Najdi si diskusi vratil se nekomu manzel od milenky:) 3 deti, odchod. rychle, bezcitne:)
@Anonymní píše:
Nevím, jestli tě to utěší, ale zkus si představit situaci, kdy by on vyhodil tebe z domu a penzionu, který jsi vybudovala, nechal ho napsat na sebe díky tvé důvěřivosti, sebral ti kluka a udal tě na finančním úřadě za daňový únik, který ti v účetnictví udělal sám, a pak na tebe poslal kriminálku pro pohlavní zneužívání syna, kterého by zmanipuloval, aby o tom lhal a svědčil proti tobě. Už chápeš, že jsi šťastná žena? Tak přestaň smutnit a žij normálně v pohodě dál. Jsou lidi, kteří takové štěstí jako ty neměli. A taky to nějak přežili.
to je neuvěřitelné!!! a jak dopadl? vždyť toto se mu musí vrátit!
@jkra píše:
Najdi si diskusi vratil se nekomu manzel od milenky:) 3 deti, odchod. rychle, bezcitne:)
polepšil si? jak je to nyní? 3 děti - chová se jako táta?
@Evinda61 píše:
polepšil si? jak je to nyní? 3 děti - chová se jako táta?
ja nevim, jestli si polepsil. deti ho nejak tak moc neberou, je to cele divne. strasne prilnuly ke me. jinak nevim. tedy 2 deti, jedno ma u sebe.
@Evinda61 píše:
to je neuvěřitelné!!! a jak dopadl? vždyť toto se mu musí vrátit!
Jak? - Majetek drží, k tomu už se asi nedostanu, dětí má v péči, já už je aspoň vídám poměrně dost díky soudu a sociálce, ale bez nich by to nešlo. Obvinění už jsou vyvrácená, ale bylo to peklo. Teď žádám děti do své péče, tak se uvidí - a to jsou předškolní. Jen doufám, že s nimi nezmizí do zahraničí, má tam příbuzné.
@AnonymkaAY píše:
Jak? - Majetek drží, k tomu už se asi nedostanu, dětí má v péči, já už je aspoň vídám poměrně dost díky soudu a sociálce, ale bez nich by to nešlo. Obvinění už jsou vyvrácená, ale bylo to peklo. Teď žádám děti do své péče, tak se uvidí - a to jsou předškolní. Jen doufám, že s nimi nezmizí do zahraničí, má tam příbuzné.
to je hrozny.jak jsi to prezila? smekam…
Ještě to nemám za sebou. Bude to ještě boj. Proto obtížně chápu holky, od kterých odejde chlap a nechá jim děti i majetek. To je přece výhra proti tomu, čím si procházím já… Hrozila mi úplná ztráta dětí, práce (to se zničit podařilo), všeho a 3-8 let vězení, kdyby psycholog z dcery nevytáhl pravdu.
@AnonymkaAY píše:
Ještě to nemám za sebou. Bude to ještě boj. Proto obtížně chápu holky, od kterých odejde chlap a nechá jim děti i majetek. To je přece výhra proti tomu, čím si procházím já… Hrozila mi úplná ztráta dětí, práce (to se zničit podařilo), všeho a 3-8 let vězení, kdyby psycholog z dcery nevytáhl pravdu.
mně hrozilo to samý, taky mě ex připravil o práci. Dítě jsem nakonec vybojovala zpět a mám ho v péči. Práci jsem znovu po 4 letech získala. Dodnes ale čekám na „boží mlýny“ vzhledem k bývalému manželovi a ex tchyni. Melou pomalu, na můj vkus. Dítě má dodnes psychické problémy.
Omlouvám se za divné téma, ale od včerejška mi to leží v hlavě. Byli jsme na chlastací akci, a zpívalo se s kytarou. A zpívala se i písnička od Šlitra Babeta z Kdyby tisíc klarinetů.
A mě se z té písničky udělalo šílené úzko (nepila jsem), kde on zpívá o tom, jak na ni bude klidně 50 let čekat, jak se vrátí…
Ale podle mě se Babeta nikdy nevrátí, a on zůstane sám.
Vím, že to vypadá hrozně absurdně, ale mě se z té písničky udělalo střasně smutno, jako fakt smutno, a pořád nad tím přemýšlím, proč by někdo oddaně čekal na někoho, kdo je dávno pryč a nevrátí se, místo, aby šel v životě dál a hledal štestí jinde… kolik takových lidí je…
Jsou to možná baby blues (mám měsíc po porodu), já nevím, ale fakt jsem u té písničky skoro rozbrečela. ![]()
Nebo se babeta fakt vrátí?