Vrátí se?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56163
30.6.13 20:17

Najdi si diskusi vratil se nekomu manzel od milenky:) 3 deti, odchod. rychle, bezcitne:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
30.6.13 20:21
@Anonymní píše:
Nevím, jestli tě to utěší, ale zkus si představit situaci, kdy by on vyhodil tebe z domu a penzionu, který jsi vybudovala, nechal ho napsat na sebe díky tvé důvěřivosti, sebral ti kluka a udal tě na finančním úřadě za daňový únik, který ti v účetnictví udělal sám, a pak na tebe poslal kriminálku pro pohlavní zneužívání syna, kterého by zmanipuloval, aby o tom lhal a svědčil proti tobě. Už chápeš, že jsi šťastná žena? Tak přestaň smutnit a žij normálně v pohodě dál. Jsou lidi, kteří takové štěstí jako ty neměli. A taky to nějak přežili.

to je neuvěřitelné!!! a jak dopadl? vždyť toto se mu musí vrátit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
30.6.13 20:22
@jkra píše:
Najdi si diskusi vratil se nekomu manzel od milenky:) 3 deti, odchod. rychle, bezcitne:)

polepšil si? jak je to nyní? 3 děti - chová se jako táta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56163
30.6.13 20:24
@Evinda61 píše:
polepšil si? jak je to nyní? 3 děti - chová se jako táta?

ja nevim, jestli si polepsil. deti ho nejak tak moc neberou, je to cele divne. strasne prilnuly ke me. jinak nevim. tedy 2 deti, jedno ma u sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.6.13 20:27

@jkra

ježkovy voči, to má teda stránek, to tvé témátko 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AnonymkaAY
30.6.13 20:54
@Evinda61 píše:
to je neuvěřitelné!!! a jak dopadl? vždyť toto se mu musí vrátit!

Jak? - Majetek drží, k tomu už se asi nedostanu, dětí má v péči, já už je aspoň vídám poměrně dost díky soudu a sociálce, ale bez nich by to nešlo. Obvinění už jsou vyvrácená, ale bylo to peklo. Teď žádám děti do své péče, tak se uvidí - a to jsou předškolní. Jen doufám, že s nimi nezmizí do zahraničí, má tam příbuzné.

• Citovat
  • Upravit
56163
30.6.13 21:15
@AnonymkaAY píše:
Jak? - Majetek drží, k tomu už se asi nedostanu, dětí má v péči, já už je aspoň vídám poměrně dost díky soudu a sociálce, ale bez nich by to nešlo. Obvinění už jsou vyvrácená, ale bylo to peklo. Teď žádám děti do své péče, tak se uvidí - a to jsou předškolní. Jen doufám, že s nimi nezmizí do zahraničí, má tam příbuzné.

to je hrozny.jak jsi to prezila? smekam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AnonymkaAY
30.6.13 22:06

Ještě to nemám za sebou. Bude to ještě boj. Proto obtížně chápu holky, od kterých odejde chlap a nechá jim děti i majetek. To je přece výhra proti tomu, čím si procházím já… Hrozila mi úplná ztráta dětí, práce (to se zničit podařilo), všeho a 3-8 let vězení, kdyby psycholog z dcery nevytáhl pravdu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.6.13 22:22
@AnonymkaAY píše:
Ještě to nemám za sebou. Bude to ještě boj. Proto obtížně chápu holky, od kterých odejde chlap a nechá jim děti i majetek. To je přece výhra proti tomu, čím si procházím já… Hrozila mi úplná ztráta dětí, práce (to se zničit podařilo), všeho a 3-8 let vězení, kdyby psycholog z dcery nevytáhl pravdu.

mně hrozilo to samý, taky mě ex připravil o práci. Dítě jsem nakonec vybojovala zpět a mám ho v péči. Práci jsem znovu po 4 letech získala. Dodnes ale čekám na „boží mlýny“ vzhledem k bývalému manželovi a ex tchyni. Melou pomalu, na můj vkus. Dítě má dodnes psychické problémy.

• Citovat
  • Upravit
1109
6.3.16 19:48

Vrátí se Babeta?

Omlouvám se za divné téma, ale od včerejška mi to leží v hlavě. Byli jsme na chlastací akci, a zpívalo se s kytarou. A zpívala se i písnička od Šlitra Babeta z Kdyby tisíc klarinetů.

A mě se z té písničky udělalo šílené úzko (nepila jsem), kde on zpívá o tom, jak na ni bude klidně 50 let čekat, jak se vrátí…

Ale podle mě se Babeta nikdy nevrátí, a on zůstane sám.

Vím, že to vypadá hrozně absurdně, ale mě se z té písničky udělalo střasně smutno, jako fakt smutno, a pořád nad tím přemýšlím, proč by někdo oddaně čekal na někoho, kdo je dávno pryč a nevrátí se, místo, aby šel v životě dál a hledal štestí jinde… kolik takových lidí je…

Jsou to možná baby blues (mám měsíc po porodu), já nevím, ale fakt jsem u té písničky skoro rozbrečela. :nevim:

Nebo se babeta fakt vrátí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
6.3.16 20:09

@lear vrátí ;), věřím že ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
6.3.16 20:13