Vrátí se?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
960
16.10.12 10:24

Anet: můj se právě taky nikdy neotáčel za hezkýma dívkama..nevím jak to bylo, když byl sám, ale se mnou nikdy. Nikdy mi nedal ani sebemenší důvod k žárlení. Spíš já jsem byla někdy zbytečně hysterická..a máš pravdu-vše si uvědomil, když bylo pozdě. Vím, že si po našem rozchodu prošel asi skutečným peklem..dokonce neměl jednu dobu kde bydlet. Byl úplně na dně..možná ta holka pro něj představovala dočasnou spásu. Celou dobu od rozchodu psal, plakal, prosil..ale já jsem věděla, že tomu již druhou šanci nedám. Bohužel mě zklamal opravdu hodně tím jak se zachoval. A já druhou šanci nedávám..kdyby v tom byly děti/možná ano, ale takhle ne. Zřejmě si myslel, že mě má až moc jistou..že si může odejít a zase se vrátit, ale to se spletl. Dodnes toho lituje, ale vrátit se to nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aneta00
16.10.12 12:23

My jsme si nikdy nelhali a po rozchodu kort si myslím, že by to řekl. Navíc se odstěhoval zpět k rodičům a s jeho mamkou jsem velká kámoška, říkala, že právě to nechápe, že ani nikam nejezdí, že mu nezvoní mobil, na pc nechodí.
Tak já opravdu sama nevím. Ale když mu nechybím, tak mu holt nechybím. Chce to asi čas, vím, že si to uvědomí, ale přeji si, aby nebylo pozdě. Zpět bych ho vzala, nestalo se mezi námi nic tak hrozného, aby museli 2 lidi od sebe odejít, si myslím. A pokud bude časem nějak chtít a bude se snažit, tak proč nedat druhou šanci.. nevím ale, jak na tom v tu dobu budu já.. bydlím v takovém zapadákově ale, kde si nikoho najít nemůžu :D Takže na tom budu asi stejně.. Tak se mi po něm stýská :,(

• Citovat
  • Upravit
960
16.10.12 14:07

Byla jsem na tom úplně stejně-s tím rozdílem, že já věděla, že druhou šanci nedostane. Chodila jsem do práce ubrečená, opuchlá..bylo mi opravdu hrozně. Ale přežila jsem-dá se říci, že mě to posílilo a po pár karambolech a nepovedených úletech jsem se vzpamatovala a řekla si, že ted chci muže, který o mě bude opravdu stát a nenechám sebou zametat. A víš jak jsme se seznámili? přes seznamku :mrgreen: sice jsem je vždy odsuzovala, ale já tam našla skvělého inteligentního a charismatického chlapa, kterého bych ted nevyměnila za nic na světě.. :kytka: drž se a věřím, že bude líp. ať už se k sobě vrátíte nebo ne..co se má stát, to se stane. já jsem taky ze zapadákova. Asi proto jsem se rozhodla jít do té seznamky..ale samozřejmě u tebe je to hodně čerstvé, takže nový vztah by ti zřejmě nepomohl. Navíc jsi zamilovaná a jak to tak vypadá, hned to nepřejde..ale třeba si za měsíc budeš říkat, že je to mnohem lepší a nakonec zbydou jen vzpomínky..no a třeba za měsíc, dva..budete zase spolu a na to špatné zapomenete. Tak či tak, držím ti palce. Hlavně hlavu vzhůru. Zkus se ted zaměřit na sebe..zaměstnej se, at nemusíš moc přemýšlet-mě třeba pomáhá fitko :) tam se zničím, když mě něco trápí a večer padnu do postele a jsem ráda :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aneta00
16.10.12 14:28

Jé, to jsi napsala moc hezky, děkuju..
Opravdu to v těhle chvílích strašně pomáhá. A všechny ženský radí a píší to samé :lol: jsme my to ale hlavičky 8o
Máš pravdu, čerstvé to je, ale jsem silná a cítím se už tak, že to prostě zvládnu. Ať už to dopadne jakkoli, dopadne to určitě dobře. Jestli se nevzpamatuje, nestál za to… a když se vzpamatuje, budu vědět, že to opravdu je zas ten člověk, kterého jsem poznala a bude to třeba lepší ještě než dřív.
Ale do hlavy mu bohužel nevidím a sobě po nějakém čase také ne :?
Každopádně děkuji moooooooc. Také přeji hodně štěstí. Neznám moc lidí, kterým seznamka opravdu pomohla, mám radost :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1111
16.10.12 17:37

Ahoj Aneto,
myslím si, že je to tak, jak jsi psala, pokud se k sobě vrátíte, bude to ještě lepší :kytka: Hele, jestli se mu nestýská, ale viděli jste se během 14ti dnů 4×, tak proč za Tebou jako jezdí??? Asi mu musíš trochu chybět 8o. Zase přijede? To mi hodně připomíná toho mého dnes již manžela :mrgreen: :mrgreen: U něj to byly teda důvody, že jsem moc tlustá(65kg, 163cm), dnes asi o 2kg víc :mrgreen:, pak ještě nějaké důvody měl, ale hlavně jsem na něm „visela“ :oops:, běhala za ním jak „slepička“ :oops: (ale to u Tebe není). Jestli v tom není jiná, to nevím, ale myslím, že ne. Spíš si není jistý, jestli tě miluje a tak to chce asi poznat? Já nevím, fakt už mě nic nenapadá.
Díky za obdiv, ale není k čemu, tehdy jsem poznala určitou partu lidí, bylo to o náboženství, ale díky Bohu, že to skončilo, byla to tehdy „sekta“ :poblion: Když si na to jen vzpomenu, tak je mi zle.. Ale stejně naštěstí nás ani toto nerozdělilo. :srdce: Bylo to pro mě strašně těžké období, ale vše zlé je k něčemu dobré, že jo. Když mi pak zemřela milovaná babička, tak mi z nebe dala znamení a to opravdu, pomohla mi tehdy, během týdne jsem se „sektou“ skončila a postupně se k sobě zase vrátili 8o(ale už jsem na něm nikdy „nevisela“, tak se ke mě taky choval jinak, když já k němu taky :mrgreen:. Nebyli to Jehovisti, vypadali neškodně, ale fakt síla, když jsem je poznala uvnitř a hlavně uměli člověka pěkně „zblbnout“.
Připadáš mi mnohem „silnější“ než jsem byla tehdy já, zvládneš to, ať to bude tak či tak :hug: Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aneta00
16.10.12 19:27

Ahojky,
tak Tě asi hned pro začátek zklamu :( Dnes jsem to prostě nevydržela a napsala mu asi 3 sms a on mě jednu a úplně chladnou :( Takže už jsem v tom zas a zas… vím, že to nemám dělat, ale pořád to dělat budu sakra!! Jak to má člověk vydržet?
Děkuji za Tvá slova, pořád tam tu naději sama ve skrytu duše cítím, ale když je mi chvilku líp, on to zas něčím zašlápne.. jako třeba dnes tou sms :( A viděli jsme se poprvé proto, že chtěl přijet on, po druhé taky, a pak jsem ho 2× zvala já. Jednou kvůli domluvě věcí, auta apod. a pak jen na kávu a to dopadlo špatně.. Prostě už se tak nějak si myslím vyjádřil a víc se mnou nechce asi nic mít.. Jsem opravdu ráda, že to Tobě dopadlo dobře, vím přesně, co jsi prožívala. A já na něm nevisela, kolikrát se mi až také zdálo, že jde ta láska do kytek, ale to bylo tím zvykem. Visím na něm teď :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
1111
16.10.12 22:03

Ach jo, tak to je blbý, pokud na něm visíš nyní, to já na něm visela furt, dusila jsem ho tím hodně a on mi pak utíkal a já ho chtěla o to víc :,( :,(
Nejhorší, co můžeš teď udělat, je mu psát 3smsky.. Nedělej to, vydrž to, třeba se vypiš na papír, pořiď si deníček a piš tam!!!Tímhle ho děsně odradíš, otrávíš, cítí, jak Tě má jistou, jak nemusí nic dělat a ty stejně kdykoliv přiběhneš. NE!!!Když se se mnou rozešel, večer mi volal, né každý den, ale docela často. Pokud nevolal a ani nepsal, já šííílela, volala jsem mu a on to nezvedal!! Já se o něj ale tehdy fakt bála, bála jsem se, že se mu něco stalo..A on? Většinou si „zapomněl“ mobil ve svém bytě a šel k rodičům přes chodbu 8o, to mi říkal, zapomínal ho, ale tím pádem mu to bylo jedno 8o a víš proč? protože si byl jistej, že já na něj čekám jak „slepička“. :cert: vidím to jak dnes a je to už skoro 6let :mrgreen: MUSÍŠ SI NAJÍT ZÁJMY, KONÍČKY, KAMARÁDKY, COKOLIV(sektu néé :mrgreen: ). Já nevím, ale to je jasný, píše chladně, to mi můj dělat taky. a já každý den psala smsku: Vrátíš se ke mě?? :oops: Každý den, já si nemohla pomoci, vždy jsem si řekla, že zítra už nééé a další den znova. On mi odepisoval, ani už nevím co, ale bylo to chladný jak kus ledu :,( :,(
Nech ho být, pokud Ti napíše, napiš, jak se máš a já teda lhát neumím, ale prostě bych šla třeba plavat a pak mu napsala, jak to bylo super a skvělý atd., cokoliv, aby viděl, že jsi ok, v pohodě a máš 10nápadníků, kteří čekají jen a jen na Tebe, o to chlapům jde. :nevim:
drž se a nepiš mu, vydrž to :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aneta00
17.10.12 06:19

Proč my jsme takové? :( Já to přesně vím, je otrávenej, momentálně o to ani nestojí, proč taky.. on je teď na koni a jak říkáš.. nemusel by hnout prstem a měl by mě zpět! To musí opravdu skončit. Vymyslela jsem, jak mu nebudu psát, vymazala jsem si na čas jeho číslo, které si naštěstí ani nepamatuju už. Napsala jsem si ho doma na kus papíru, to mě donutí.. a abych pravdu řekla, už mu vlastně ani nechci psát. Ty jeho chladné sms mě ubíjí snad ještě víc, než kdyby neodepsal vůbec :(
Jen prostě nevim, když teď vidim, že mu nechybim a že mě už nejspíš nemiluje, jestli se to v něm všechno může obrátit. Ty jsi ale asi zářný příklad :P Jediné, za co jsem z toho rozchodu ráda je to, že jsme se rozešli v dobrém a že jsem mu nedělala žádné scény, citové vydírání a tak.. to my ženský taky umíme, co si budem povídat 8o
Tak jo holky, děkuji Vám za vše, čeká mě skvělé období, už ani tolik nebrečím, držim to v sobě, občas si slza ukápne, ale dělám vše proto, abych na něj nemyslela. Moc to nejde, ale když už se mi to povede, je mi na chvilku líp :roll:
Kdyby byly nějaké novinky, což počítám tak za půl roku, že by mu to mohlo dojít :(, tak písnu. Ukážu mu, že nejsem žádná chudinka. A jestli se nevrátí, nebyl to asi opravdu ten pravej 8)

• Citovat
  • Upravit
1111
17.10.12 20:13

Tak to je fajn, že je už lépe a hlavně vydrž v tom, co jsi napsala! :potlesk:
Lucka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
20.10.12 11:35

2 ANETA00: Ahoj, jestli můžu tykat… :-)
Takhle, jak řekl můj otec: Do talíře a do postele vám nikdo nevidí. I kdybys sem napsala milion řádek, ten pocit co je mezi vámi tady asi nepopíšeš… To když se vrátil a spousta lidí říkalo, že to udělá zas a že já jsem vlastně pitomá… No, víš, já to neumím popsat, jen jsem někde v sobě celou dobu cítila, že i jak ho znám, tak prostě my dva máme být spolu.
Na to, jestli se vrátí po dvou třech šesti měsících ti odpovědět neumím, ale ano, evidentně vždy je to možné. Ale jak mi radilo spousty holek tady, nejvíc zabírá ho samozřejmě neuhánět :-) Jenže ono to musí být nejen „naoko“ ale tak, že i ty se sama rozhodneš, že prostě to sama zvládneš. Nejdřív člověk musí umět žít sám se sebou aby mohl žít pak s někým druhým. Když jsem se pro tohle rozhodla já, tak jsem to už ale opravdu myslela vážně a říkala si, že prostě kdybychom se k sobě vrátili, tak už se bude muset snažit (a snažil a snaží) a nebo mi je bez něj lépe. Něž jsem k tomu ale došla trvalo mi to tři měsíce a musím říct, že nikdy jsem neprožívala takovéhle dlouhé peklo, notabene s tříměsíčním miminkem… Bylo mi hrozně a vžít se do toho umím, jako bych si nikdy před tím ani neuměla představit…
Je mi to líto, ale držím palec, ať tak nebo tak, bude líp!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aneta00
22.10.12 10:04

Děkuju mockrát,
určitě tykat :lol:
Strašně mi Tvůj příspěvek pomohl. Už jsem na to i přišla sama, musím si to nejprve uzavřít sama v sobě, postavit se na vlastní nohy, najít si vlastní zájmy, aktivity, bavit se také nesmím jen na oko… A pak snad mu začnu chybět a začne se něco dít.
Máš pravdu, teď už ať tak, či tak, bude určitě lépe. Já se takhle trápím dnes přesně měsíc. A můžu říct, že když ho nevidim, je mi líp. Dořeším s ním teď to auto, přepíše se na něj a nebudeme se vídat už vůbec. A vim, že to zabere.. měně to pomůže se vzpamatovat a jemu, snad bude také dobře. Protože šťastnej teď není, to mi sám včera řekl. Ale také to, že teď cítí, že se vracet nechce. Když nechce, tak nechce… :,( Děkuju moc.. jste všichni moc hodní, každá rada dobrá :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Aneta00
22.10.12 11:26

A ještě taková drobnost, včera, jak jsem ho zas viděla, nevydržela jsem to a zeptala se ho, jestli už mu aspoň trošku chybím a řekl, že ne :( že kdybych mu chyběla, že by mi to napsal.. Ví moc dobře, že mi teď péše spousta chlapů, dělám totiž ve firmě plné chlapů, kteří opravdu čekali, až on se se mnou rozejde.. Já je nechci samozřejmě, nemám na jinýho pořád ani pomyšlení.
Jen se bojím, že když mu nechybím po měsíci, tak už opravdu nebudu :,( Sice, je to asi fakt krátká doba, když jsme se tolikrát viděli, když jsem ho před tím tolikrát psala srdceryvné sms a prostě ho uháněla a radila mu, aby to nezahazoval. Vím, že jsem ho tím asi odradila ještě víc, dělala jsem to asi týden, ale už mu vážně nepíšu, až včera zas asi 2 sms, ani na ně neodepsal :,( Takže vážně, já končim, musim si to v sobě zabít všechno… ale myslim, že už se nebude chtít nikdy vrátit.. jen to pořád nemůžu pochopit proč? Nic tak strašného se prostě nestalo, ach jo :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.10.12 19:23

Ahoj všem, to jsem našla téma přesně pro sebe, tak se taky přidám…jsme spolu 6let, 2roky manželé, letos máme totální krizi, já jsem toho dřív spoustu pokazila, ale slíbila jsem, že se změním a udělala to, nejen na oko, ale uvnitř, hlavně kvůli sobě, nicméně manžel tvrdí že už je pozdě a že už mě má jen rád a že už se mnou nechce být a do toho všeho jsem otěhotněla (dřív to nešlo, teď jsme nečekali, že to přijde) a za necelé 2měsíce mám rodit, nejsme šťastný ani jeden, manžel chce asi odejít, já ho prosím, ať nám dá šanci, jsem na tom špatně, brečím skoro pořád a vůbec nevím, co dělat a co bude…kdyby teď odešel, byla bych na miminko sama :( a hlavně, je šance, že by si uvědomil, že jsem opravdu jiná, lepší, a že s náma chce být, s oběma? obdivuju všechny, kdo podobné období zvládly, já opravdu nevím, jak dál :,(

• Citovat
  • Upravit
sipova
16.11.12 16:31

Ahoj holky
dnes je to měsíc, co jsem ho vyhodila po nechtěném přečtení SMS od kolegyně v práci. Chtěl se vrátit druhý den - vykopla jsem ho znova. A pak řekl - tak jo, chci rozvod, svobodu a ubytoval se na ubytovně. A já brečím a navrhla jsem mu návrat - odmítl, že ví co bych mu udělala za peklo a není si vůbec jist jestli se má vrátit (že se to v něm mele, že jednou chce svobodu, jednou mně…).Rozvod nyní odmítá, že je to unáhlené, ale myslí si, zároveň, že se asi stejně rozvedem, chce čas na rozmyšlenou do vánoc. V odluce jsme si věrní (chtěl to tak, tvrdí, že SMS jsem nepochopila a vzah s kolegyní nemá. Jsme spolu 17 let a je nám 47. A jsem tak blbá!!! Jak dopadnu?

• Citovat
  • Upravit
Táta Pavel
16.11.12 20:10
@sipova píše:
Ahoj holky
dnes je to měsíc, co jsem ho vyhodila po nechtěném přečtení SMS od kolegyně v práci. Chtěl se vrátit druhý den - vykopla jsem ho znova. A pak řekl - tak jo, chci rozvod, svobodu a ubytoval se na ubytovně. A já brečím a navrhla jsem mu návrat - odmítl, že ví co bych mu udělala za peklo a není si vůbec jist jestli se má vrátit (že se to v něm mele, že jednou chce svobodu, jednou mně…).Rozvod nyní odmítá, že je to unáhlené, ale myslí si, zároveň, že se asi stejně rozvedem, chce čas na rozmyšlenou do vánoc. V odluce jsme si věrní (chtěl to tak, tvrdí, že SMS jsem nepochopila a vzah s kolegyní nemá. Jsme spolu 17 let a je nám 47. A jsem tak blbá!!! Jak dopadnu?

V prvé řadě se zamysli nad tím, proč jsi udělala něco, co je v rozporu s tvým cílem. Pak to v sobě uzavři, promysli, co je tvůj cíl a jak ho lze dosáhnout. A začni své chování podřizovat tomu, co skutečně chceš. Pokud ho chceš zpět, pak ideální je neusnadňovat mu jeho samostatný život a v okamžiku, kdy byste byli spolu, zařídit, aby se cítil skvěle. Přitom by z Tebe neměl cítit naléhání.
Určitě je dobře jednou mu sdělit své pocity, ideálně nějakým netradičním způsobem, říct mu, co chceš, co pro tebe znamená, klidně i s notnou dávkou citů. Zřetelně a jasně - potřebuje to pro své rozhodování, co od tebe může čekat. Nejistota ohledně tvých představ ho bude od tebe vzdalovat. A dost, pak už jen být přjemná a nenaléhat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky