Vrátí se?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.6.12 09:19
Víš, i kdyby někoho měl, tak cítí tlak z její strany, ze tvé strany, ale u tebe pořád ví, že ta zadní vrátka otevřená má. V momentě, kdy ucítí, že tě ztrácí, už bude muset něco udělat. A možná právě tohle on potřebuje, do té jistoty trošku nejistotu. Každý chlap je trošku ješitnej a dokáže si vážit jen toho, o co musí usilovat. Bohužel, i po x letech vztahu. :potlesk:
Prostě je to tak :(
  • Citovat
  • Upravit
272
7.6.12 10:01

Tak jsem ráno otevřela oči a zase plakala, ale pak jsem vlezla sem a je mi zas líp. Hrozně moc mi pomáhá každý váš příspěvek. Díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
7.6.12 10:27

Dobré ránko Evianko :hug: , neplač. Venku bude dnes hezky, zavolej kamarádce nebo mamce, vezmi mrňouska a vyražte do ulic. Nezůstávej zavřená sama doma. On si někde vegetí, ty se trápíš, on to ví a je mu to úplně jedno. To o něčem svědčí, víš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
7.6.12 10:42

zkus se na to dívat třeba tak, že plakat budeš ještě mockrát, ale jen jednou Tvému děťátku vyroste první zoubek, jen jednou udělá první krok, jen jednou řekne prvně máma, jen jednou… proč se o to ochudit tím, že věnuješ příliš mnoho energie tam, kde proletí a nic. Tady u děťátka se vždycky vrátí a násobí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
7.6.12 10:53
@woodcock píše:
zkus se na to dívat třeba tak, že plakat budeš ještě mockrát, ale jen jednou Tvému děťátku vyroste první zoubek, jen jednou udělá první krok, jen jednou řekne prvně máma, jen jednou… proč se o to ochudit tím, že věnuješ příliš mnoho energie tam, kde proletí a nic. Tady u děťátka se vždycky vrátí a násobí ;)
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
7.6.12 10:56

No a to je tak trochu problem, kamaradky jsou v praci, moje rodina 100 km daleko… jsem tu uplne sama. Ale ja to zvladnu, zvladam, nejsem prvni ani posledni… A musim. Sama. Zvyknout si na to, ze jsem sama. Se Sofí! SAmozřejmě. Je to moje šikulka a zlatíčko a spolu to zvládnem skvěle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
7.6.12 11:27
@Evianka píše:
No a to je tak trochu problem, kamaradky jsou v praci, moje rodina 100 km daleko… jsem tu uplne sama. Ale ja to zvladnu, zvladam, nejsem prvni ani posledni… A musim. Sama. Zvyknout si na to, ze jsem sama. Se Sofí! SAmozřejmě. Je to moje šikulka a zlatíčko a spolu to zvládnem skvěle.
:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
7.6.12 19:26

:-) chtěla být být silná, zvládnout to, zvládat to… všechny ty všední situace, o které bych se chtěla podělit… holky, tak šíleně to bolí, fyzicky… :-( a ten pes náš stále sedí na rohožce a čeká na něj, je to tak smutný pohled…
ale nepíšu, nevolám, radši píšu sem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
7.6.12 20:04
@Evianka píše: :-) chtěla být být silná, zvládnout to, zvládat to… všechny ty všední situace, o které bych se chtěla podělit… holky, tak šíleně to bolí, fyzicky… :-( a ten pes náš stále sedí na rohožce a čeká na něj, je to tak smutný pohled…
ale nepíšu, nevolám, radši píšu sem…

Drž se holka! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
10.6.12 08:43

Ahoj holky, tak jsem zase tady…ne, neozval se. Jen jsem se vzbudila a nějak nevím co dělat. Je neděle, všichni mají ty své rodinné dny, venku je ošklivo a já vůbec nevím co budeme dnes dělat. Mám šílenou potřebu mu napsat ať přijede a obejme nás… A proto zase radši píšu sem. Mám výčitky, že se v mysli neustále zabývám jím a né malou, snažím se, ale vždy to samo naskočí… Vždyť přeci není možné, aby jeden den tvrdil, že mě miluje a druhý den, že jsme každý jinde a nemůžeme spolu být… Jsem na hlavu. Je mi smutno a mám strach z budoucnosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
10.6.12 09:57

Evianko, jak radily holky, nemělo by smysl mu teď psát a jakkoli ho kontaktovat. Bohužel jakákoli taková reakce by byla spíš kontraproduktivní a tebe by to v jeho očích spíše poškodilo. Chlapům neimponuje vzdychající uslzený uzlík, touží po ženách sebevědomých, které si vědí rady, které musí dobývat a zaujmout. Ty které se jim pokládají k nohám, jsou nezajímavé. Muži jsou prostě hlavně lovci.
TAkže se soustřeď na sebe, nemysli na rodinnou neděli, žiješ v Praze, koukni na net a s jistotou bude někde po Praze nějaká akce pro děti. ZAjdi tam, jdi mezi lidi. Myšlenky neukočíruješ , ale svému tělu poruč, nebuď doma a netop se ve smutku. Jdi ven mezi lidi a i jen pozorovat okolí a akci okolo, tě vyvede z chmurných myšlenek. Vnímej pozitivum okolního světa, bude to lepší a vydrž. Nech ho být, žij teď svůj život..se Sofinkou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.12 09:59

Ahoj

už jsem Ti psala jednou anonymně. Fakt vím jak je to těžký. A asi nejhorší je ta nejistota, že nevíš, na čem jsi. Jestli máš ještě šanci, že by se vrátil nebo ne. Ráda bys to věděla, ale když by Ti řekl, že je definitivní konec, tak budeš ještě ráda v té nejistotě, že jo? Já to tak měla. Já nevím, u Tebe mi to nějak nejde do hlavy, když už máte dítě. Nemůže mít fakt jinou? Protože si myslím, že dítě už je sakra dost na to, aby s Tebou byl, i když ty „kecy“, že jste každý jinde. Tohle neuznávám. Kdyby Ti řekl, co mu na Tobě konkrétně vadí?? A jestli Tě miluje, tak s Tebou bude. Drž se :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.6.12 10:00

A Klaraja Ti poradila nejlíp, zkus na to nemyslet a někam vyražte :hug:

• Citovat
  • Upravit
272
10.6.12 10:05

Ale jo, po tom srdcervoucím projevu, že se chce vrátit mi napsal mail, že už nikdy spolu nebudeme. Takže to evidentně má definitivní. I když ze dne na den???? Tvrdí to. Ale já stále doufám… :-) tak jo, vyrazíme na nákupy, uděláme si radost, obě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
10.6.12 10:22

Podle jeho reakce to opravdu vypadá na někoho vedle a všechno se to v něm teď pere. Cítí odpovědnost k vám a v podstatě vás má pořád rád, asi už tě bláznivě nemiluje, protože to pobláznění patří teď někomu jinému. Myslím, že je to jistota. Jak tu někdo říkal, chová se přesně podle toho, jak je v kontaktu s tou druhou. Jestli se někdy vrátí, s jistotou ne teď výhledově, teď s ním lomcuje spodek těla. Srovnej si teď svůj život, jeho do něj nevtahuj. ČAsem se jeho nová láska okouká a pokud spolu nepočnou, může se stát, že se vrátí..myslím ale, že už potom třeba nebudeš mít zas zájem ty…a venku vydržte co nejdéle, je hezky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí